Bashkëthemeluesi i Solana Labs: Ne nuk duam të vrasim Ethereum 'të bukur'

Themeluesi i Solana Labs supozon se beteja midis Ethereum-it si dhe “ETH Killers” të supozuar është e panevojshme, pasi individët që operojnë në kripto duhet të jenë të vërtetë për të futur “çdo njeri” në Web 3.0.

Bashkëthemeluesi i Solana Labs: Ne nuk duam të vrasim Ethereum 'të bukur'

Ndërsa ekspertë të shumtë e kanë identifikuar në të vërtetë Solanën (SOL) si një "vrasës të Ethereum" për shkak të kostove të reduktuara si dhe kohëve më të shpejta të marrëveshjeve, themeluesi i Solana Labs Raj Gokal deklaroi se puna nuk ka nevojë të vrasë kriptomonedhën - si dhe nuk do të ishte. në gjendje nëse e bënte.

Gokal i bëri këto komente si reagim ndaj një postimi në Twitter të 10 nëntorit nga themeluesi i kompanisë së kapitalit të kapitalit Placeholder, Chris Burniske që krijoi se “pavarësisht fjalëve të bukura, thikat L1 janë plotësisht jashtë. Në kripto, në përgjithësi, njerëzit duan që çantat e tyre më të mëdha të fitojnë.”

"Kjo do të ndikojë pothuajse në të gjitha komunikimet, kështu që mos e merrni atë që shihni dhe dëgjoni si të vërtetë," përfshiu ai,

Në reagim, Gokal theksoi se "nuk duhet të jetë një luftë" pasi ai sugjeroi që objektivi për të gjithë individët që operojnë në zonën e kriptove duhet të jetë futja e "çdo njeriu" në Web 3.0, si dhe mbajtja në ki parasysh se:

""Thikat jashtë" nënkupton se ne po përpiqemi të vrasim Ethereum. Ethereum nuk mund të vritet, është e pamundur. Dhe tashmë është një forcë e bukur e së mirës në botë, duke fuqizuar miliona dhe duke krijuar miliarda pasuri. Bitcoin është padyshim i njëjtë.”

Sipas CoinGecko, SOL aktualisht është prona elektronike e pestë e renditur për sa i përket kapitalit të përgjithshëm të tregut me 71.7 miliardë dollarë, si dhe kryeson Cardano-n tjetër "ETH killer" (ADA) në vendin e 6-të me 67.4 miliardë dollarë. ETH qëndron shumë përpara të dyjave në vendndodhjen e dytë me një kapital tregu prej rreth 2 miliardë dollarë. Në fakt, kohët e fundit ka krijuar shumë terren. deri në 564.7% krahasuar me vitin e kaluar për të pushuar në 11,742 dollarë, ndërsa ETH në të vërtetë ka fituar 237.53% brenda atij kuadri kohor

Solana 10, 2021

Rritja e mëparshme Solana Foundation sot "Solana Breakpoint 2021" mbajti seminarin e Lisbonës në Portugali, Gokal duke përfshirë vizitorë të tillë si Solana Labs Anatoly Yakovenko, CEO si dhe themelues i Sam Bankman, CEO i FTX Fried-Reddit, Alexis Ohanian themeluesi Circle si dhe Jeremy. CEO i Allaire

Duke folur për Gokal në ditën e parë të rastit, Solana përmendi se komuniteti "shpërthyes" ka qenë në të vërtetë "rast përdorimi". Në vitin 2021, në çdo themelues të drejtëpërdrejtë, si dhe të Solana, theksoi informacionin që zbuloi se 2.2 milion NFT u prodhuan në blockchain Solana brenda 3 muajve, së bashku me vlerën e përgjithshme prej më shumë se 15 miliardë dollarësh të siguruar DeFi me bazë në nëntor që nga viti

c77c3474a2b87bbe1a11f56467f5b22d - Bashkëthemeluesi i Solana Labs: Ne nuk duam të vrasim Ethereum 'të bukur' - 7

Të lidhura 7 (14.47 miliardë dollarë në kohën e krijimit). : Kujdestaria standarde Solana e licencuar nga NYDFS sjell në shtrimin

Në organizatat, në Nov, një postim në blog "The Perpetual SOL Rise" 12 i etiketuar Messari nga shkencëtari i Dustin Teander "Solana ka marrë vëmendje të konsiderueshme të investitorëve gjatë tremujorit të fundit", ai mbajti parasysh se si dhe "katalizatorë të mprehtë të rritjes" një listë e gjatë e tërheqës

“Në shumë aspekte, zbulimi i çmimit është nxitur në mënyrë të shëndetshme në sektorë të ndryshëm – u njoftua një fond lojërash prej 100 milionë dollarësh, Brave njoftoi integrimin vendas në frontin e Web3, 100 milionë dollarë investim nga Reddit për mediat sociale, 40 milionë dollarë të mbledhura nga Neon Labs për të sjellë EVM infrastruktura përfundoi, pplpleasr lëshimi i NFT-ve në Solana, FTX duke ndërtuar një integrim NFT.”

"Dhe, sigurisht, ka ekosistemin DeFi të Solanës që ka parë një zgjerim 4x TVL që nga shtatori," për këtë punë.

ai përfshiu. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju