Solana DEX pozicionuar si shkëmbim i gjeneratës së tretë që synon të zgjidhë çështjet rreth infrastrukturës së vjetër të blockchain

Shqetësimet për përputhjen e porosive, si dhe kujdestarinë e pabesueshme, merren parasysh me një punë të gjeneratës së tretë DEX bazuar në Solana

Solana DEX pozicionuar si shkëmbim i gjeneratës së tretë që synon të zgjidhë çështjet rreth infrastrukturës së vjetër të blockchain

Apeli i ngritur i Ethereum (ETH) në fakt është konfirmuar se është një thikë me dy tehe. Përdorimi i tij e ka pozicionuar inovacionin si të dobishëm ashtu edhe të shkëlqyeshëm në perspektivë, ndonëse gjithashtu ka vendosur bllokimin e rritur, duke i bërë blerjet të ngadalta dhe të kushtueshme. Si rezultat, blockchains krejt të rinj në fakt janë shfaqur si një metodë për reduktimin që ju kthen tipike në treg. Një prej tyre është Solana (SOL) – një shkëmbim i krijuar për të negociuar me tarifa më të larta se 50,000 blerje në sekondë për shumë më pak se 0.0001 dollarë për marrëveshje – një rinovim thelbësor nga ajo që individët kanë vërejtur në të vërtetë në Ethereum.

Sipas kësaj, shqetësimet rreth përdorimit të infrastrukturës së vjetër blockchain zgjerohen një shkallë të reduktuara në shkëmbimet e decentralizuara. Megjithëse një përgjithësim nuk është i pazakontë për t'u përballur me shkëmbimet që luftojnë me shkallë të reduktuara të likuiditetit, sasi jo të mjaftueshme si dhe një përvojë totale të keqe të klientit. Më tej, shumë individë zbulojnë një problem të dytë që shumë shkëmbime varen vetëm nga individët që zbatojnë me dorë profesionet e tyre. Megjithëse disa detyra i kanë zgjidhur pjesërisht këto shqetësime duke u mundësuar individëve të kërkojnë profesionet më të mira të disponueshme, ato ende nuk janë përfshirë drejt e në një shkëmbim të decentralizuar (DEX).

Për t'u zhvilluar me supozimet në rritje të klientëve, Soldex po prodhon një shkëmbim të gjeneratës së tretë të kriptomonedhave, të përmirësuar të zinxhirit Solana, Shkëmbimet e gjeneratës së tretë synojnë të zgjidhin interesin për përputhjen e rendit në shkëmbimet qendrore, si dhe kujdesin e pabesueshëm në shkëmbimet e decentralizuara.

Prandaj, sistemi synon të ofrojë shumë përfitime mbi DEX të tjera të ndryshme duke fuqizuar një epokë të re të tregjeve ekonomike të adaptueshme si një shtresë themelore për krijimin e tregut, kujdesin, negocimin si dhe likuiditetin.

Një DEX i gjeneratës së ardhshme

Duke propozuar një shkëmbim të gjeneratës së tretë, Soldex synon të adresojë interesin tipik të klientit në atributet për tregtimin e kompjuterizuar, kohë më të shpejta të marrëveshjeve, miqësi maksimale ndaj përdoruesit si dhe privatësi.

Tregtimi i automatizuar u mundëson individëve të shesin të gjitha problemet e tregut, 24/7, si dhe pa kërcënim të gabimit njerëzor. Këto kapacitete të lëshuara nga Soldex sigurisht që do të përdorin inteligjencën artificiale si dhe formulat e rrjetit semantik për t'i mundësuar investitorëve të kuptojnë se cilët robotë dëshirojnë të përdorin me standarde të tilla si rezistenca ndaj kërcënimit, plani i shpenzimeve, periudha, diferenca si dhe pothuajse çdo gjë tjetër që klienti përcakton. . Si një veprim i dytë, Soldex sigurisht që do të përdorë gjithashtu pajisje udhëzuese për secilin klient se si të zhvillojnë robotët e tyre tregtarë të fuqizuar nga AI. Prandaj, një pajisje sa më shpejt e paarritshme, vetëm në duart e profesionistëve, me siguri do të jetë aktualisht e gatshme për investitorët e përditshëm.

Për më tepër, në kontrast me DEX të tjerë të ndryshëm, Soldex ofron kohën e marrëveshjes së furnizimeve si dhe përfitimet nga çmimi për shkak të mbështetjes së tij në blockchain Solana. Prandaj, ndryshe nga disa prej sistemeve më të vjetra në pozitë, sigurisht që nuk do të ketë asnjë nga problemet e infrastrukturës zakonisht të aftë.

Grupi Soldex në fakt ka përvetësuar gjithashtu nga shkëmbimet e mëparshme, duke prodhuar diçka të maksimizuar për lehtësinë e përdoruesit, si dhe navigim të thjeshtë. Me Soldex, individët arrijnë te blerjet në kohë reale, parapagesat praktike me libra xhepi të këmbimit, këmbimet e përshpejtuara si dhe likuiditetin e stimuluar, gjë që siguron që fondet të mund të sigurohen për një kohëzgjatje të caktuar ndërkohë që fitojnë normë interesi për investimin financiar.

Më shumë kuptime mbi Soldex më poshtë

Për më tepër, Soldex sigurisht që do të funksionojë në një mënyrë krejtësisht pa leje, kështu që kushdo si dhe çdo person mund të marrë pjesë në blerje pa kërkesën Njih klientin tënd (KYC). Shumë fanatikë të kriptomonedhave në fakt kanë shfaqur shqetësime në lidhje me dhënien e informacionit të tyre dikujt – shqetësime që aktualisht janë hequr praktikisht.

Vetë sistemi sigurisht që do të mbahet me shenjën e tij indigjene - SOLX. Me paratë SOLX, individët fitojnë të drejta ligjore të administrimit si dhe përfitime të tjera të ndryshme si reklamat e basteve. Për të marrë pjesë në këtë punë, grupi Soldex aktualisht po kryen një shitje ekskluzive, duke furnizuar simbolet SOLX për kapitalistët me pakicë.

Zhvillimet që vazhdojnë

Aktualisht, e rrumbullakosura në mesin e shitjes ekskluzive të SOLX u tregtua tërësisht në fondet e VC si CSP DAO si dhe kapitalistë engjëjsh si Evan Luthra Një pjesë e madhe e ngazëllimit në fakt ka origjinën nga ndjekësit e vërtetë të Solana për t'u bërë pjesë e një prej më të njohurve. Detyrat e Solana të TM4 2021. Përdoruesit mund të marrin ende pjesë duke i dërguar një e-mail direkt sistemit.

Në zgjerimin e shitjes ekskluzive, grupi ndan gëzimin në përgatitjen për vitin e ardhshëm, i përbërë nga listime në shkëmbime të rëndësishme, lançimi MVP i DEX-it të tyre, një partneritet me strukturën Solana si dhe një model beta për performancën e tyre AI. Me një udhërrëfyes të fortë paraprakisht, grupi është pozicionuar për të mbajtur vizionin e tyre për të zhvilluar në barazimin e avancimit të përsëritur të tregut të kriptove.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Soldex

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk rekomandon asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në ueb në këtë faqe interneti. Ndërsa synojmë t'ju ofrojmë detaje shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre kërkimor përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin, si dhe të mbajnë detyrimin e plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të jetë marrë në konsideratë si udhërrëfyes për investimet financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju