Snoop lëshon "Decentralized Dogg" NFT sikur të jetë i nxehtë

Bashkëpunimi i parë NFT i Snoop "Decentralized Dogg" me muzikantin elektronik multimedial Coldie u prodhua sot në SuperRare.

Snoop lëshon "Decentralized Dogg" NFT sikur të jetë i nxehtë

Përralla Hip-jump Snoop Dogg ka debutuar në fakt bashkëpunimin e tij të parë jofungible token (NFT) me muzikantin Coldie në prezantimin e fundit të Serisë Decentral Eyes Portrait.

"Decentralized Dogg" NFT u prodhua në SuperRare më 29 nëntor në orën 7:15 UTC dhe gjithashtu me siguri do të dalë në ankand publik deri më 3 dhjetor. SuperRare është një treg elektronik NFT që strehon klientët të gatshëm për të kompensuar artikuj edhe më të veçantë.

NFT është një koleksion stereoskopik 3D i 10 fotografive të ndryshme të Snoop Dogg nga faza të ndryshme gjatë jetës së tij, të theksuara nga një kolonë zanore fillestare e motivuar nga NFT nga Snoop Në momentin e krijimit, kuotimi më i lartë i mundshëm ishte 169 Ether ose në lidhje me 760,000 dollarë me tarifat ekzistuese.

Zhvillimi veteran i Snoop dhe shoqëruesi i investimeve financiare, Nick Adler, informoi CryptoPumpNews se ulja e NFT është vetëm "fillimi i punës së Snoop në NFT dhe hapësirën e artit".

Ai tregoi se duke u mbështetur në atë se sa mirë ekzekuton NFT, Snoop me siguri do të ishte "absolutisht i hapur për bashkëpunime të ardhshme me Coldie ose artistë të tjerë ikonë NFT". Coldie informoi CryptoPumpNews se monitorimi i Snoop e thirri drejtpërdrejt në lidhje me punën së bashku në një NFT përmes SuperRare.

Adler deklaroi gjithashtu se Snoop përgatitet të ketë një lidhje të vazhdueshme me agjencinë e grumbullimit ose DAO (kompani e decentralizuar vetëqeverisëse) që përfundon me blerjen e NFT

“Për ne, ajo që është interesante për klimën aktuale është se ne planifikojmë të vazhdojmë ta zhvillojmë këtë pjesë. Ndoshta ne mund ta përdorim këtë pjesë për vepra të tjera që bëjmë, qoftë kopertina e një albumi të ardhshëm apo një libri,” pohoi ai.

Coldie informoi gjithashtu CryptoPumpNews se grupi i monitorimit të Snoop në fakt ka marrë në konsideratë përdorimin e veprës së artit si etiketa të shtuara të së vërtetës për shishe, ose si kopertinë botimi.

“Ne mund të bëjmë shishe verë Snoop që përdorin realitetin e shtuar, ku portreti merr jetë në një shishe vere. Kjo i jep shumë më tepër vlerë koleksionistit, sepse ai ka miliona sy në veprën e artit.”

Në një takim aktual në lidhje me NFT, Snoop Dogg pohoi: "Kjo teknologji më ka frymëzuar të rimendoj se si punoj dhe të nxjerr artin tim në botë".

“Ju nuk e shihni vetëm atë, por e ndjeni dhe e dëgjoni. Po gërmon? Dua që kjo pjesë të shquhet si një përfaqësim i vizionit tim në metaverse. Është sy i decentralizuar, decentral.”

Përmbledhja e NFT për SuperRare diskuton se “zona e purpurt është një shenjë e familjes mbretërore të hip-hop-it. Efekti i gjysmëtonit dhe grunge në syrin e tij të majtë flet për të qenit një OG në lojë dhe referencat e Doggystyle janë një shenjë e lëshimit të tij të parë epik.

Related: 'Të gatshëm për të thyer mykun': Bored Apes lloji Gorillaz - grupi i dizajnit për Universal

Puna e artit sigurisht që do të zbulohet në konventën tregtare nftnow x Christie's SuperRare 'The Gateway' në Javën e Artit në Miami më 3 dhjetor. Gjithashtu, sigurisht që do të shikojë Festivalin e Artit të Rrugës Flagler në Monolith gjatë gjithë Javës së Artit në Miami në mes të 30 nëntorit. dhe gjithashtu 5 dhjetor.

Më 21 shtator, Snoop zbuloi se në të vërtetë kishte përdorur një pseudonim për të fshehur në pamje të zakonshme si ndikues i NFT Twitter, "Cozomo de' Medici" Libri i xhepit në lidhje me llogarinë ka gjeneruar në fakt një koleksion NFT me vlerë mbi 17 milionë dollarë, i përbërë nga 9 CryptoPunks dhe gjithashtu një shumëllojshmëri simbolesh me temë marihuanë.

Bashkëpunimi NFT i Coldie me "The Unfolding Dream" të John Van Hamersveld në bashkëpunim me Async është gjithashtu në ankand publik deri më 10 dhjetor. Ai informoi për CryptoPumpNews se bashkëpunimi me muzikanten tjetër elektronike Sarah Zucker do të jetë i hapur për muajt e ardhshëm.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju