Debankimi 'i keq' i tregtarëve të kriptove është shpesh kundër konkurrencës, thotë senatori Bragg

Senatori Bragg thotë se qeveria e tij federale nuk do t'i lejojë institucionet financiare Aussie të ushtrojnë de-bankare antikonkurruese kundrejt firmave kripto.

Debankimi 'i keq' i tregtarëve të kriptove është shpesh antikonkurrencë, thotë senatori Bragg

Institucionet financiare australiane në të vërtetë kanë krijuar veprime anti-konkurruese si konformitet rregullativ kur ç'bankarojnë konsumatorët e kriptove, pohoi senatori Andrew Bragg.

“Unë besoj se shumë banka e kanë veshur de-bankarin si një domosdoshmëri rregullatore. Në fakt, kjo është shpesh sjellje anti-konkurruese dhe shumë më e keqe dhe kërcënuese sesa duket në sipërfaqe”, pohoi Senatori Liberal për Uellsin e Ri Jugor në një fjalim të gatshëm për Këshillin Tech të Australisë.

Mohimi i financave, ose debanking, është kur një bankë zgjedh të mos ofrojë më zgjidhje financiare për një klient. Asnjë faktor nuk kërkon të ofrohet, si dhe institucionet financiare kanë aftësinë të mbyllin një llogari në çast ose ta mbyllin atë me një njoftim jashtëzakonisht të vogël. Për konsumatorët e kriptove, institucionet financiare shpesh përmendin çështjet rreth konformitetit kundër pastrimit të parave (AML) si dhe kundër financimit të terrorizmit (CTF).

Senatori Bragg informoi Crypto PumpNews se Komiteti i tij i Senatit dëgjoi prova që institucionet financiare përfunduan të përbëjnë "arsye komerciale" - një teknikë "e njohur dhe e shënuar prej kohësh nga ACCC [Komisioni Australian i Konkurrencës dhe Konsumatorëve]".

“Me fjalë të tjera, ata debankuan klientët për të mbrojtur pozicionin e tyre të rrënjosur në treg. Kjo nuk është mjaft e mirë.”

Duke i dhënë prova pyetjeve të Senatit drejt e në "Australia si një qendër teknologjike dhe financiare" në shtator të këtij viti, themeluesja e "Bitcoin Babe" Michaela Juric tha se ajo ishte ndaluar nga gjithsej 91 banka dhe institucione financiare gjatë shtatë viteve të saj. historia e vitit në kripto.

“Asnjë arsye e dhënë, asnjë vlerësim apo diskutim rast pas rasti dhe asnjë rekurs në dispozicion”, tha ajo në atë kohë.

Një tjetër tregtar i monedhës dixhitale australiane Allan Flynn fitoi një marrëveshje me ANZ për debankimin e tij më 15 tetor. Ndërsa ANZ mohoi çdo detyrim, banka i ofroi atij një shans për të riaplikuar për një llogari bankare. Flynn gjithashtu ka një rast të ngjashëm kundër Westpac që është i vazhdueshëm. Në fjalimin e sotëm të nëntorit drejtuar Bankës së Commonwealth, Australia dënoi teknikën e kriptos, duke pretenduar se Banka po transformohet. Sipas prezantimit të 3 Bragg, sigurisht që do të përfundojë të jetë institucioni financiar fillestar i kriptove për t'i furnizuar konsumatorët kapacitetin për të blerë, ofruar, si dhe për të mbajtur zotërimet e kriptove nëpërmjet Comm-it të saj.

“Pozicioni që bankat kanë marrë historikisht do të jetë i vështirë për t'u mbajtur me hyrjen e fundit të bankave në botën e kriptove. Do të siguroj që të mos jetë një mundësi që bankat të jenë hipokrite”, aplikimi.

Ai ndaj Crypto-s, sigurisht që do të jetë sfiduese për institucionet financiare që të rregullojnë një vendosje kundër Lajmeve ndërsa fillojnë të hyjnë në "Unë besoj se do të ishte hipokrite të lejoheshin dhe inkurajoheshin klientët të përdorin kripto në aplikacion dhe më pas de- banka klientë të tjerë për të bërë të njëjtën gjë. Jam i kënaqur të shoh bankat që përdorin vetë kriptomonedhën.

Senatin ai pohoi në fjalimin e sotëm. "Crypto Report" kontribuoi në këtë deklaratë, duke informuar Oct PumpAustralian: "proces i qartë për bizneset që janë de-bankaruar"

Bordi përkatës Kripto australiane e lëshuar thotë se 20 bënë 12 referime të destinuara për t'u marrë me shqetësimet thelbësore që lidhen me industrinë e kriptomonedhave, që konsistojnë në atë

Qeveria federale në vijim krijon një Qendër të Analizës së Raporteve të Transaksioneve Australiane: Firmat e tetorit të etur për të mirëpritur ligjet,

“Efekti i debankingut të bizneseve të ligjshme dhe të ligjshme të shërbimeve financiare mund të rrisë rreziqet e pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit dhe ndikon negativisht në ekonominë e Australisë,” senator

lëshimi i rekordit, (*) si dhe (*) (AUSTRAC) lëshuan një deklaratë e cila goditi shumë de-banking në (*) 29: (*) rekordi i përmendur.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju