Shkëmbimi i kriptove në Singapor hyn në Indi mes pasigurisë rregullatore

Shkëmbimi i kriptove Coinstore i Singaporit ka lënë mënjanë 20 milionë dollarë për hapjen e 3 vendeve të reja të punës në tregun indian.

Shkëmbimi i kriptove në Singapor hyn në Indi mes pasigurisë rregullatore

Pavarësisht pozicionit të paparashikueshëm të Indisë në drejtim të ligjeve të kriptos, shkëmbyesi i kriptove në Singapor, Coinstore, në fakt ka caktuar një fond prej 20 milionë dollarësh për të krijuar 3 vende pune krejt të reja në qytetet indiane të Bangalore, Delhi si dhe Mumbai.

Coinstore prezantoi lëshimin e sistemit të tij të internetit si dhe aplikimit në Indi për tregtimin në zonë, si dhe për të ardhmen, duke hapur një metodë krejt të re investimi financiar kripto për financuesit indianë. Sistemi kërkon konfirmimin e "Njih klientin tënd" përpara se të lejojë klientët të blejnë si dhe të ofrojnë mbi 50 kriptovaluta.

Duke përmendur objektivin e Coinstore për të përmirësuar nxitjen e kriptove, si dhe përvojën e tregtimit, themeluesja Jennifer Lu deklaroi:

"Ne jemi vërtet të ngazëllyer që kemi lançuar aplikacionin tonë në Indi, me mbi 20% të përdoruesve tanë aktivë nga India, vendosëm të fillojmë operacionet lokale për të mbështetur plotësisht përdoruesit tanë indianë."

Duke komplimentuar strategjinë për krijimin e vendeve të punës në Indi, Coinstore ka prezantuar gjithashtu 100 hapje të menjëhershme rajonale për ndihmën e konsumatorëve, reklamat dhe marketingun, si dhe departamentin e procedurave. Sipas Lu:

“Fondi prej 20 milionë dollarësh i alokuar për zgjerimin e Indisë do të përdoret kryesisht për marketing, punësimin e talenteve dhe zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve të lidhura me kriptografinë për tregun indian.”

Related: Normat e kriptove në Indi bien pas futjes së kostove të kriptove

Parlamenti indian prezantoi se sigurisht që do të paraqiste 26 shpenzime krejt të reja në Sesionin Dimëror, që përfshinin një kosto kripto që synon të ndalojë kriptovalutat personale ndërsa zhvillon një para elektronike kryesore.

Ndërsa kostot nuk janë sqaruar ende rëndësinë e fjalëve "private", deklarata stimuloi një fazë oferte paniku jetëshkurtër në shkëmbimin WazirXcrypto Si rezultat i shitjes së madhe, kostoja e Bitcoin (BTC) ra 14.8%. në zonën tuaj në shkëmbim brenda 2 orëve.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju