A duhet të na çojë Zuck në Metaverse? Udhëheqësit e kriptove peshojnë

“Në mënyrë që ai të ketë një listë të pastër për Metën, ai duhet të largohet dhe duhet të ketë një CEO të ri për ta drejtuar atë”, tha Jenny Ta.

A duhet të na çojë Zuck në Metaverse? Udhëheqësit e kriptove peshojnë

Udhëheqësit e kriptove janë të ndarë nëse Mark Zuckerberg duhet ta udhëheqë Facebook-un drejt në Metaverse, me Jenny Ta e Hodl Asset që deklaron se ai kërkon të dorëzohet nëse Meta do të bëjë mirë, ndërsa Yat Siu i Animoca thotë se Zuck është i vetmi që mund ta çojë firmën përpara.

Ta është Shefi Operativ (COO) i programuesit të sistemit të kodeve të pandryshueshme (NFT) Hodl Assets, si dhe deklaroi se Zuckerberg kërkon të shmangë kostumet si dhe të mbrojë fotografinë e firmës duke hequr dorë nga funksioni i tij si CEO.

Por themeluesi si dhe kryetari i lojërave video blockchain si dhe programuesi i pronave banesore në internet Animoca Brands, Yat Su deklaroi se Zuck është një "forcë e natyrës" që mund ta bëjë vizionin e Metës një fakt - megjithatë ai dëshiron që ai të mirëpresë një dizajn të decentralizuar .

Vërejtjet erdhën në dritën e riemërtimit aktual të Facebook në Meta, në të cilin kompania synon të ofrojë një sistem për prodhuesit për të zhvilluar kompani dixhitale on-line, si dhe të prezantojë shërbimin e saj të pajisjeve të së vërtetës në internet të quajtur "Reality Labs" mbi mjetet për prodhimin e Metaverse

Metaverse e Zuck-ut

Ta informoi Crypto PumpNews se për shkak të ekzaminimit rregullativ të synuar ndaj CEO-së mbi minierat e informacionit të Facebook, privatësinë personale si dhe planet materiale, sigurisht që do të ishte shumë më mirë nëse ai do t'i ofronte Metës një fillim të ri. Ajo u bë për të nxjerrë kontraste me Bill Gates si dhe Microsoft në fillim të viteve 2000.

“Bill Gates, kur ai ishte ende CEO i Microsoft, ai ishte një monopolist. Kështu që qeveria shkoi pas tij hardcore. Padi pas padish derisa një ditë tha ‘harroje këtë. Në mënyrë që unë të shpëtoj kompaninë, më duhet të tërhiqem, 'Dhe me mend çfarë? Funksionoi."

Ta rekomandoi që numra të tillë si Zuckerberg, Gates si dhe Jeff Bezos kurrë në fakt nuk dëshirojnë të "lënë dorë nga froni", por sigurisht që do ta bëjnë këtë për të "mbrojtur pasurinë e tyre", si dhe për të rregulluar foton e kompanisë së tyre nëse është e nevojshme.

“Pasuria e Mark Zuckerberg është Facebook, jo Metaverse. Metaverse nuk i ka vërtetuar ende asgjë. [...] Që ai të ketë një listë të pastër për Metën, ai duhet të largohet dhe duhet të ketë një CEO të ri për ta drejtuar atë.”

Ndërsa Siu nuk është gjithmonë një ndjekës i lojës Metaverse të Facebook-ut, ai supozon se Zuckerberg kërkon të qëndrojë në krye. Siu e përkufizoi CEO-n si një "forcë të natyrës" që është edhe më i përqendruar në marrjen e vendeve të punës në të gjithë linjën sesa marrjen e pagesës financiare në këtë fazë.

“Kjo është ironia. Mendoj se i duhet Mark Zuckerberg në fakt që Meta ta përmbushë atë vizion sepse është një organizatë e udhëhequr nga themeluesit, apo jo? E dini, thoni çfarë të doni për të gjitha gjërat që Marku mund të ketë bërë pa dashje. Ai është i shkëlqyer. Ai është një nga njerëzit më të zgjuar në botë. Ai do ta drejtojë organizatën në një mënyrë të udhëhequr nga misioni.”

Megjithatë, ajo që Siu sheh një problem, është nëse kompania me siguri do të jetë "në gjendje të shkojë me të me shpejtësinë që ai dëshiron dhe gjithashtu të përballet me të siç duhet". Siu gjithashtu supozon se Meta si dhe Zuckerberg kërkojnë të rivlerësojnë modelin aktual të shërbimit qendror nëse dëshiron të prodhojë vërtet një Metaverse "të hapur" si dhe efektiv:

"Unë mendoj se Facebook po përballet shumë me një dilemë të novatorit që mund të kundërshtojë atë që Mark do të donte të bënte."

Nxitja kryesore

Duke folur shumë më gjerësisht, Ta e krahasoi gjendjen aktuale të Metaverses me nxitjen e parë të mesazheve të mesazheve kur telefonatat ishin të zakonshme. Ta përdori shembullin e mamasë së saj që në fillim nuk pa një faktor në përdorimin e teknologjisë, megjithatë 5 deri në 10 vjet më vonë ajo ishte ndër teknikat e saj kryesore të ndërveprimit:

"Pesë për qind e botës që e di me të vërtetë se çfarë është Metaverse janë [si] ata që përdorën [të parë] mesazhe me tekst 20 vjet më parë."

Siu supozon se "birësimi masiv" po vjen shpejt, pasi diskutimet në lidhje me dhomën në të vërtetë kanë lëvizur nga një subjekt i veçantë në diçka që po shkon drejt një tregu të synuar kryesor.

“Është arritur në atë pikë ku çdo ndërveprim bëhet eksponencial në fokus, sepse nuk është më një person që flet me një person që prezanton një person tjetër. Janë një mijë njerëz që flasin me një mijë njerëz që po krijojnë disa mijëra njerëz që po vijnë në hapësirë”, tha ai.

“Tani do të duhet të flasim se si do të shkojmë nga dhjetëra miliona në qindra miliona.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju