Shiba Inu në rrezik të 'sinjalit të lartë' pasi çmimi i SHIB humbet 50% në 3 javë

Kriptovaluta meme nënkupton ndërmarrjen e një rikthimi të çmimit pasi përshkruan një marrëveshje të favorshme zgjatjeje të përjetshme.

(* 3 *)Shiba Inu në rrezik të 'sinjalit të lartë' pasi çmimi i SHIB humbet 50% në 3 javë

Meme-kriptomonedha Shiba Inu (SHIB) në të vërtetë ka humbur më shumë se 50% të vlerësimit të saj të tregut në 3 javë duke pasur parasysh që nivelet më të larta të të gjitha kohërave në fund të tetorit.

Çmimi i SHIB zbriti në 0.00004251 dollarë më 19 nëntor pasi u përball me pothuajse 55% nga niveli më i lartë i të gjitha kohërave prej 0.00008854 dollarësh. Çmimi i tij rikuperoi një pjesë të vogël të humbjeve të premten, megjithatë hapi dukej i paqartë si rezultat i sasive të dobëta të profesionit – p.sh., disa investitorë e mbajtën modën e rimëkëmbjes.

Disa ekspertë mbanin parasysh se një tërheqje e mprehtë në tregun SHIB ishte e pashmangshme pasi çmimi i tij ishte përshkallëzuar me më shumë se 1,100% duke pasur parasysh 1 tetorin.

Për rrethana, një ekspert i pavarur tregu, me pseudonimin John Wick, e quajti përmirësimin e vazhdueshëm të çmimit të SHIB një "sinjal kryesor", prandaj rekomandoi shitje të shtuara në seancat paraprakisht.

3d927257ac3114e1f3062f55d799528f - Shiba Inu në rrezik të 'sinjalit në krye' pasi çmimi SHIB humbet 50% në 3 javë - 9

"Blerja e zhytjeve"

Lëkundjet e çmimeve prej 50% ose edhe më shumë nuk janë gjithashtu të pazakonta në tregun e kriptomonedhave. Për shembull, Bitcoin (BTC) në të vërtetë kishte rënë nga rreth 65,000 dollarë në listën nën 30,000 dollarë në shumë më pak se 30 ditë më parë këtë vit. Por më vonë, BTC u tërhoq për të zhvilluar një dokument krejt të ri me vlerë 69,000 dollarë.

Në thelb të rimëkëmbjes së paparashikueshme të Bitcoin ishte një histori e mirë-qarkulluar që e parashikoi atë si një kaçubë kundrejt rritjes së inflacionit në të gjithë globin. Ndërkohë, për Shiba Inu, historia thelbësore e favorshme mbetet "komuniteti", siç përmendet nga një prej mbështetësve më të preferuar të monedhës, David Gokhshtein.

Pronari i Gokhshtein Media dhe gjithashtu CEO i PAC Protocol këshilloi se efikasiteti i favorshëm i Shiba Inu këtë vit ka nisur në fakt mbështetjen e rritjes së asistencës për zonën dhe gjithashtu pavarësisht mungesës së rekomandimeve të rëndësishme nga yjet dhe gjithashtu miliarderët.

Gokhshtein shkroi në Twitter të premten, duke pyetur fansat e tij që mes tyre është "blerja e uljeve", prandaj shprehu gjithashtu besimin e tij në një rikthim të çmimit të kapacitetit SHIB edhe pas një përmirësimi 50% plus çmimi.

Përmbledhje teknologjike bullish

Përmirësimi i vazhdueshëm i çmimeve të Shiba Inu e kishte ulur tendencën brenda asaj që i ngjante një varieteti flamuri demi, duke rritur mundësitë që monedha me siguri të vazhdonte hapin e saj më lart në të ardhmen.

Në informacion, flamujt e demave ndodhin si një kohë e shkurtër në modë pas një hapi të fortë çmimi më të lartë.

Të ngjashme: Supersize McShib: Shiba Inu zotërimi më i madh ERC-20 midis balenave ETH

Modeli duket si një kanal/drejtkëndësh i pjerrët poshtë, i përbërë nga 2 vija trendi identike në rënie. Në mënyrë tipike, flamujt e demit rezultojnë në daljen e çmimit nga linja e prirjes së lartë në shkallë në madhësi ekuivalente me lartësinë e tendencës së mëparshme rritëse (të quajtur shtizë flamuri).

50e259536bcc83ea32f3091a4ffe72af - Shiba Inu në rrezik të 'sinjalit të sipërm' pasi çmimi SHIB humbet 50% në 3 javë - 11

Me këtë pretendim, përpjekja e mëposhtme e SHIB për të dëmtuar linjën kryesore të trendit të flamurit të saj, nëse shkon së bashku me një rritje të sasisë së tregtimit, mund të rezultojë në një rritje të çmimit deri në 0.00010000 dollarë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju