Sfermion mbledh 100 milion dollarë për sipërmarrjet NFT dhe metaverse

Kompania përgjithësisht përqendrohet në marrjen e ekspozimit të drejtpërdrejtë ndaj zotërimeve të NFT-së, megjithatë është e etur për të rritur profilin e saj në dhomën metaverse në mes të paraqitjes së saj aktuale drejt në diskutimin e përgjithshëm publik.

Sfermion mbledh 100 milion dollarë për sipërmarrjet NFT dhe metaverse

Token e pandryshueshme, ose NFT, kompania e investimeve Sfermion ka zbuluar në fakt një mbledhje financimi shtesë prej 100 milionë dollarësh – etiketuar në mënyrë të përshtatshme Fondi II – nga një sërë financuesish të njohur të kriptomonedhave që përbëhen nga miliarderi britanik Alan Howard, pronari i biznesit amerikan Chris Dixon, themeluesit e Gemini Cameron dhe Tyler Winklevoss, dhe kompania e kapitalit aksionar Digital Currency Group, për të përmendur disa.

Ndërsa Fondi I pararendës u përqendrua vetëm në mundësitë e investimeve financiare NFT, Fondi II me shtatë shifra sigurisht që do të përdoret për të "përshpejtuar shfaqjen e një metaverse të hapur dhe të decentralizuar" nëpërmjet investimeve financiare taktike.

E themeluar në vitin 2019 nga Andrew Steinwold, Sfermion është e vendosur të përcaktojë dhe të blejë punë, inovacione dhe njerëz në dhomën NFT që kërkojnë të përparojnë në mënyrë inovative përparimin e komunitetit. Lista e tyre e kontrollit të investimeve të mëparshme financiare përbëhet nga liderët e tregut të ngjashmërisë OpenSea, së bashku me SuperRare, Artblocks dhe Yield Guild Games, ndër të tjera.

Një nga individët e këtij raundi financimi dhe shoqëruesi bazë në Andreessen Horowitz, Chris Dixon, ndau këndvështrimin e tij mbi ndikimin e mundshëm që Sfermion mund të mbante dhomën NFT:

“NFT-të po transformojnë përvojat dixhitale dhe po krijojnë mundësi të reja investimi në një sërë tregjesh të decentralizuara. Sfermion është i pozicionuar mirë për të pasur sukses duke shfrytëzuar përvojën e thellë dhe perspektivën e thellë të Andrew në tregjet NFT.

Të ngjashme: Axie Infinity, Decentraland dhe kriptos 'metaverse' grumbullohen pasi Facebook u riemërua në Meta

Riemërtimi i biznesit të Facebook nga një sferë e rrjeteve sociale në një kompani metaverse stimuloi kohët e fundit një argument të zemëruar në fushën e kriptove në lidhje me faktin nëse demonstrimi i mëparshëm i koncepteve dhe metodave shpirtërore të firmës në të gjithë konsorciumin e sistemeve të tyre tregojnë se mund të mbështeten në ndërtimin e një teknologjie moderne dixhitale zhytëse.

Ndërsa titujt kryesorë vazhduan të ishin mjaft neutralë për këtë temë, marrëveshja e gjerë e qytetarëve në topin e kriptos ndikoi negativisht. Alexandria Ocasio-Cortez postoi me pasion ndjesitë e saj në Twitter, ndërsa investitori i preferuar i NFT Josh Ong ndau idetë e tij:

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju