Duke parë të kuqe? FUT atë! Ja çfarë duhet të kishit blerë në vend të Bitcoin javën e kaluar

Aty ku drejton Bitcoin, altcoin-et normalisht vëzhgojnë – megjithatë tregtarët më të zgjuar të kriptove trajtojnë për të treguar rënien e BTC në blerjen e alternativave.

Duke parë të kuqe? FUT atë! Ja çfarë duhet të kishit blerë në vend të Bitcoin javën e kaluar

Ne kemi argumentuar shumë raste më parë se korrelacioni midis vlerës së Bitcoin dhe kapitalizimit të tregut të shumë altcoins ka pak ose aspak kuptim.

Pavarësisht nëse blini në konceptin Bitcoin është ari dixhital, ose një mekanizëm tarifash, ose secili, ai nuk ka një pjesë të madhe të përhapur me Ethereum, Shiba Inu ose tokenin e ndryshimit vendas të FTX.

Epo, pavarësisht nëse e preferojmë apo jo, sulmet masive brenda vlerës së Bitcoin përshkruajnë tregjet e kriptove.

Përpara se Bitcoin të rrëshqiste nga tejkalimi më i fundit i të gjitha kohërave mbi 68,000 dollarë përsëri në zonën prej 55,000 dollarë javën e kaluar, duke tërhequr pjesën më të madhe të altcoin-ve me vete, tregu i kriptove kishte parë gjashtë javë me një progres pothuajse të pandërprerë.

Por po aq shpejt për shkak se tregu bëhet i kuq, sepse u bë javën e kaluar, shumë tregtarë janë të prirur t'i nënshtrohen disa armiqve të vjetëruar: Frika, pasiguria dhe dyshimi (FUD).

Kjo është arsyeja pse ne po themi: FUDoni atë. Tregtarët me përvojë të kriptove e dinë se intervalet e korrigjimit gjithashtu mund të kenë alternativa aktuale të të ardhurave. Dhe Rezultati personal VORTECS™ i Cointelegraph Markets Pro zbuloi gjashtë nga dhjetë altcoinët me performancën më të mirë javën e kaluar, edhe pse tregu u zhyt.

Vrapime të pashembullta demi, korrigjime të ngjashme?

Rezultati VORTECS™ është një algoritëm blerjesh dhe shitjesh i fuqizuar nga mësimi i makinerive që krahason rrethanat historike dhe aktuale të tregut në tregjet e aseteve dixhitale për të ndihmuar në vendimmarrjen e tregtarëve të kriptove.

Manekini merr një sërë treguesish sasiorë – së bashku me lëvizjen me vlerë, ndjenjën sociale dhe ushtrimin e blerjes dhe shitjes – për të arritur në një vlerësim që vlerëson nëse rrethanat aktuale janë tradicionalisht rritëse, të paanshme ose bearish për mbi 200 kriptovaluta.

Një rezultat VORTECS™ prej 80 ose më i lartë merret parasysh me siguri rritëse për 12-72 orët pasuese. Asetet që marrin rezultate të tilla shfaqin përgatitje të blerjes dhe shitjes kryesore dhe variablave sociale që më parë kanë ardhur këtu më herët se vlera e rëndësishme do të rritet.

Tavolina poshtë ekspozon dhjetë altcoins që dhanë kthim të rëndësishëm në financim midis 11 dhe 18 nëntorit - javën që vuri re rënien e Bitcoin nga 68,000 dollarë në 58,000 dollarë.

Të guximshëm janë këto shenja që arrijnë një rezultat VORTECS™ prej 80 ose më të madh më herët sesa arritja e vlerës së tyre maksimale të javës.

e4274bf6e333eaa21be71789d5eb83ed - E shihni të kuqe? FUT atë! Ja çfarë duhet të kishit blerë në vend të Bitcoin javën e kaluar - 7

Gjashtë nga një nga alternativat më të mira të blerjes dhe shitjes së kriptove

Gjashtë nga dhjetë artikujt e performancës kryesore të javës shfaqën modele të blerjes dhe shitjes dhe sjellje shoqërore që ngjanin me kujdes me përzierjet tradicionale rritëse më herët se sa u mblodhën.

  • Sandbox (Rërë)
  • Monedha Crypto.com (CRO)
  • Voyager (VGX)
  • Rrjeti Koinos (KOIN)
  • TomoChain (TOMO)
  • Shkarkimi i ajrit (AST)

Gjashtë nga dhjetë janë kritike, me kusht që sasia e përgjithshme e argumenteve që dhanë ndonjë aspekt pozitiv ka qenë shumë modeste.

Çfarë thotë ai në lidhje me natyrën e tregut të kriptove? Kur çështjet janë në rritje, altcoins mund të grumbullohen për një sasi të pafund shkaqesh, shpesh vetëm për shkak të një konteksti makro pozitiv dhe entuziazmit që ka marrë tregun.

Por kur një pjesë e madhe e tregut shkon në jug, vlerësimi do të thotë se argumentet e mbështetur nga ushtrimet e forta të blerjes dhe shitjes dhe ndjenja e tepruar sociale janë me siguri që të pengojnë zhvillimin.

Këto janë gjithashtu rastet kur tregtarët duan që analitika e besueshme e njohurive të tregojë metodat e tyre ndoshta më së shumti. Kur toka është lavë, ndihmon të kesh një palë sysh algoritmikë shtesë që analizojnë dhjetëra miliona faktorë njohurish për të krijuar strehë potenciale të sigurta.

Kjo është rreptësisht ajo që Rezultati VORTECS™ është i aftë të bëjë.

Cointelegraph është një shkrimtar i informacionit monetar, jo një këshilltar financimi. Ne nuk paraqesim rekomandime financimi të personalizuara ose të individualizuara. Kriptovalutat janë investime të rrezikshme dhe mbartin rrezik të rëndësishëm së bashku me rrezikun e humbjes së përjetshme dhe të plotë. Efikasiteti i kaluar nuk është tregues i rezultateve të ardhshme. Shifrat dhe grafikët janë të përshtatshme në kohën e shkrimit ose si në çdo rast tjetër të specifikuar. Metodat e testuara drejtpërdrejt nuk do të jenë sugjerime. Konsultohuni me këshilltarin tuaj monetar më herët sesa të bëni zgjedhje monetare.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju