Mbledhja e hapur e SEC më 2 dhjetor për të përfshirë diskutimin e panelit kripto

SEC po hap diskutime mbi teknologjinë moderne të kriptove dhe blockchain në lidhje me kapitalistët amerikanë.

(* 2 *)Mbledhja e hapur e SEC më 2 dhjetor për të përfshirë diskutimin e panelit kripto

Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimi i SHBA-së, ose SEC, zbuloi të mërkurën titullin e panelit të ardhshëm të kriptove për Takimin Këshillimor të Investitorëve të 2 dhjetorit, sigurisht që do të jetë “Ndihma për të siguruar mbrojtjen e investitorëve dhe integritetin e tregut përballë teknologjive të reja”. Më parë, më 15 nëntor, Komisioni zbuloi se takimi do të ishte sigurisht i hapur për publikun e gjerë. Panelistët dhe gjithashtu ndërmjetësuesit sigurisht që do të shkojnë nga një vend tjetër.

Programi i panelit të diskutimit të kriptove sigurisht që do të përqendrohet në strukturën rregullatore që mbulon pronat elektronike, problemet e kornizës së tregut dhe gjithashtu specifikimin e rrezikut në lindjen e inovacioneve. Tema të tjera parashikohen të përfshijnë inovacione të blockchain, fondet ETF të tregtuara në shkëmbim të bazuara në kripto dhe gjithashtu monedha të qëndrueshme.

Gjysma e panelistëve mbeten në funksionet e detajeve të blockchain:

  • Ali Emdad, mësues dhe gjithashtu dekan i asociuar, Earl G. Graves School of Business dhe gjithashtu Menaxhment në Universitetin Shtetëror Morgan, dhe gjithashtu themelues mbikëqyrës i Qendrës për Studimin e Blockchain dhe gjithashtu Teknologjisë Financiare
  • Tyrone Ross, CEO, Onramp Invest
  • Sydney Schaub, polici kryesor i ligjshëm, udhëzues bazë dhe gjithashtu asistent biznesi, Binjakët
  • Kristin Smith, mbikëqyrëse ekzekutive, Shoqata Blockchain

Pjesa tjetër e panelit përbëhet nga mësues të rregullimit të yjeve dhe gjithashtu profesionistë të tregjeve ekonomike.

Pjesa e takimit që është e përkushtuar për diskutimin e panelit të kriptos është planifikuar të variojë nga ora 10:45 deri në 12:45 pasdite EST. Deklaratat hyrëse për të gjithë takimin fillojnë në orën 10:00 EST, dhe gjithashtu sigurisht që do të transmetohen në ueb faqen e internetit të SEC.

Lexuesit ka të ngjarë të presin pyetje për tema si zgjedhja aktuale e SEC për të ulur autorizimin e propozimit ETF të vendit të Jan VanEck dhe gjithashtu natyrën e përfshirjes së Komisionit me firmat e kriptove, megjithatë hetimet specifike që do të shqyrtohen nga paneli nuk janë njohur ende për publiku i gjerë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju