Komisioneri i KSHZ-së: DeFi duhet të trajtojë transparencën dhe pseudonimitetin

Komisionerja Caroline Crenshaw dëshiron që punët e DeFi të pranojnë SEC në mënyrë që të gjejë opsionet për përputhjen me politikat ekzistuese.

Komisioneri i KSHZ-së: DeFi duhet të trajtojë transparencën dhe pseudonimitetin

Komisionerja e KSHZ-së, Caroline Crenshaw, në fakt ka theksuar avantazhet e Financave të Decentralizuara, ndërsa ka kujdes për rreziqet e ndalimit të punës për të mirëpritur një strukturë rregullatore të sigurisë në një pikë të këndvështrimit të 9 nëntorit.

Artikulli i shkurtër, Rreziqet DeFi, Rregulloret dhe Mundësitë, është i pari në shqetësimin inaugurues të "The International Journal of Blockchain Law". Në të, Crenshaw detajon idenë e saj se lagjja DeFi duhet të adresojë problemet me transparencën dhe pseudoniminitetin duke hyrë në përputhje me udhëzimet e SEC:

"Në botën e re të guximshme DeFi, deri më sot nuk ka pasur një miratim të gjerë të kornizave rregullatore që ofrojnë mbrojtje të rëndësishme në tregje të tjera."

Lidhur me atë që ajo e sheh si mungesë transparence, Crenshaw tha se DeFi nuk ka letra me vlerë të tregut, gjë që "kontribuon në një treg me dy nivele në të cilin investitorët profesionistë dhe të brendshëm korrin kthime të mëdha".

Megjithëse kodi për shumë punë në DeFi është burim i hapur dhe të gjitha blerjet regjistrohen në zinxhir, ajo thotë se financuesit me pakicë shkojnë në një pengesë për financuesit specialistë, të cilët kanë burimet për të bërë auditime mbi kodin dhe grupet e avancimit.

Në këndvështrimin e saj, "Nuk është e arsyeshme të ndërtohet një sistem financiar që kërkon që investitorët të jenë gjithashtu interpretues të sofistikuar të kodit kompleks."

Crenshaw gjithashtu theksoi problemet në lidhje me lidhjen e internetit midis pseudonimit dhe kontrollit të tregut. Kur individët e tregut drejtohen me pseudonim, ajo tha se përfundon të jetë e vështirë të gjurmosh dhe të minimizosh kontrollin nëpërmjet përdorimit të zvarritësve dhe tregtisë së fshehtë. Ajo deklaroi se financuesit kanë një tendencë për të qenë më të ndjeshëm ndaj humbjeve si rezultat i kontrollit të tregut, sepse sinjalet e rregullta, si tregtimi i sasive dhe energjisë, përfundojnë të paqëndrueshme.

Për më tepër, ajo mendon se punët në DeFi duhet të qëndrojnë në seminar me KSHZ-në për të gjetur opsionet në vështirësinë e zgjidhjes se si pseudonimi mund të ndjekë udhëzimet ekzistuese.

Zona DeFi në fakt ka shpallur tradicionalisht aftësinë për të qëndruar pseudonim si një atribut, në vend të një shqetësimi për individët. Crenshaw, megjithatë, nuk mendon se financuesit i japin përparësi asaj sesa gjenerimit të të ardhurave:

“Në lëvizjen në DeFi, dyshoj se shumica e investitorëve me pakicë nuk po e bëjnë këtë sepse kërkojnë privatësi më të madhe; ata po kërkojnë kthime më të mira sesa besojnë se mund të gjejnë nga investime të tjera.”

Në një fjalim të 12 tetorit në seminarin SEC Speaks, Crenshaw rekomandoi që strukturat ekzistuese rregullatore, të tilla si funksionet e ruajtjes së portave në tregje të ndryshme të tjera, të mjaftojnë për të siguruar financues në fushën e tregut elektronik.

Related: Rregullatorët po vijnë për monedhat e qëndrueshme, megjithatë me çfarë duhet të fillojnë?

Ndërsa kundërshtimet aktuale të Crenshaw për DeFi nuk ngjajnë më tepër me pikëpamjet luftarake nga senatori Elizabeth Warren dhe komisioneri i mëparshëm i tregtisë së të ardhmes së mallrave Dan Berkovitz, ato janë shumë më pak të dëshirueshme sesa strategjia e komisioneres së SEC Hester Pierce që mbështet një legjislacion të sigurt porti që sigurisht do të miratonte rrjetin. programuesit një moratorium tre-vjeçar për të zhvilluar një rrjet të decentralizuar.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju