Skulpturimi i së ardhmes së pagesave të biznesit fillon me një alternativë të monedhës dixhitale ndaj Visa dhe PayPal

Kriptovalutat u ofrojnë kompanive një alternativë që i ofron fuqinë biznesit vendas.

Skulpturimi i së ardhmes së pagesave të biznesit fillon me një alternativë të monedhës dixhitale ndaj Visa dhe PayPal

Kompanitë e vogla janë vendimtare për situatën ekonomike duke qenë se bashkë me to vjen zhvillimi dhe avancimi në lagjen ku ata drejtojnë. Fatkeqësisht, pengesat për fillimin e një procedure krejt të re janë të konsiderueshme, zakonisht të prekura nga kursi i lartë i këmbimit valutor dhe kostot e shitësve të faturuara me tarifë firmat e kartave. Deri më sot, kompanitë në fakt kanë pasur pak përzgjedhje megjithatë për të vazhduar dhe për t'iu përmbajtur këtyre udhëzimeve.

Së bashku erdhën kriptovalutat, të cilat i riformuluan këto udhëzime duke ofruar një ilaç të decentralizuar për kryerjen e blerjeve dhe zgjidhjeve të krahasueshme. Rezultati është se këto para dixhitale në fakt kanë vazhduar të bëhen të njohura, duke u bërë gjithashtu tipike për klientët. Si rezultat, si klientët ashtu edhe kompanitë kanë filluar të identifikojnë avantazhe të tilla si blerjet pa kontakt dhe aftësinë për të paguar kudo. Megjithatë, pavarësisht se sa të decentralizuara mund të jenë këto zotërime, ato janë ende duke u mbikëqyrur kryesisht nga kompani qendrore që përfshijnë kosto të shtuara dhe veprime të shtuara për t'i përdorur ato në transaksionet e biznesit.

Të operosh nën objektivin për të formuar të ardhmen e pagesave me kriptomonedhë dhe për të modifikuar mënyrën e kryerjes së këtyre blerjeve është puna e BNBPAY. BNBPAY udhëhiqet nga një ekip ekspertësh të shlyerjeve dhe drejtues të sektorit me vite përvojë të konsoliduar në tregjet e faktorit të shitjes me pakicë (POS) dhe të biznesit. Së bashku objektivi i tyre është që të përfundojnë të jenë përdorimi më i zakonshëm i shlyerjes së kriptove për biznes, i përbërë nga tregtia elektronike dhe dyqanet e bllokut dhe llaçit.

Një anëtar i stafit të BNBPAY thotë: "Ne jemi këtu për të rimarrë kontrollin. Kriptomonedha na jep një alternativë, një mënyrë për t'i kthyer fuqinë bizneseve të vogla.”

Rishkrimi i udhëzimeve

Zhvillimi i këtij sistemi është koncepte thelbësore të përmirësuara, të përbërë nga mbështetja, pandryshueshmëria dhe performanca, të cilat të gjitha pretendohet se janë thelbi i strukturës së situatës ekonomike dixhitale të decentralizuar të sektorit të vendbanimeve. BNBPAY përdor një alternativë ndaj pagesave standarde për Visa, MasterCard dhe PayPal, të cilat faturojnë praktikisht 3.9% për blerje – funksionim shtesë pa një faktor të vetëm dështimi dhe shqetësimin e ndjekjes nga palët e treta.

BNBPAY në themel do të jetë sigurisht shenja BPAY, e disponueshme lehtësisht për t'u blerë me PancakeSwap dhe BitMart. Në krahasim me shkëmbimet e tjera të ndryshme të kriptomonedhave, BPAY nuk mund të nxirret dhe ekziston në një furnizim të kufizuar prej 10 miliardë, 20% e të cilave aktualisht është derdhur. Simbolet u prodhuan në Binance Smart Chain (BSC), duke përdorur teknologjinë moderne ERC-1363, e cila lejon sistemin e shlyerjes BNBPAY të sigurojë pagesa të shpejta, ekonomike dhe të qarta kripto me një pjesë të çmimit të portaleve standarde të shlyerjeve.

Për më tepër, klientët mund të kompensohen gjithashtu me simbolet BPAY kur investojnë. Mbajtja e simboleve sigurisht që do t'u mundësojë financuesve të kapitalizojnë blerjet pothuajse të menjëhershme dhe do t'u mundësojë financuesve të rrezikojnë simbolet BPAY për përfitime shtesë. Shenja pretendohet të jetë thjesht fillimi, me objektivin që një person në ditët e tij mjedisi BSC sigurisht që do të sjellë të ardhmen me aftësinë për të rrezikuar, paguar dhe fituar me të.

BNBPAY gjithashtu ka strategji për të përdorur lidhjen e teknologjisë moderne për t'u bërë agnostike zinxhirësh, e cila me siguri do t'u mundësojë klientëve të bëjnë blerje me çdo lloj kriptomonedhe, ndërkohë që menjëherë sigurohet që të përdoret blockchain më pak i shtrenjtë dhe më i shpejtë për t'u siguruar që kostot janë mbahet në minimum.

Më shumë kuptime mbi BNBPAY më poshtë

Tregtarët dhe kompanitë sigurisht që do të përfitojnë gjithashtu nga minimizimi i kostove të shitësit me çdo blerje, të gjitha pa u shqetësuar për kthimin e tarifave dhe lloje të tjera të mashtrimit të kartave të pagesës. BNBPAY mundëson asimilimin e thjeshtë të pagesave kripto direkt në faqen ekzistuese të ERP-së ​​ose të tregtisë elektronike të një individi, me bashkëngjitje për aplikacionin e softuerit të kontabilitetit për t'u kujdesur për deklarimin e detyrimeve tatimore dhe regjistrimet e shitjeve. Për më tepër, terminali i shlyerjes së BNBPAY POS sigurisht që do t'u sigurojë shitësve alternativën për të marrë çdo lloj kripto, stablecoin ose fiat pa të meta, duke i lejuar pronarët e biznesit të qëndrojnë larg çdo lloj kërcënimi paqëndrueshmërie.

Prandaj, ilaçi BNBPAY sigurisht që do të përbëhet nga shumë artikuj të ndryshëm. Midis tyre janë një buxhet celular për Android dhe iphone, shtojcat e shlyerjes së tregtisë elektronike, terminali i pagesave BNBPAY POS dhe sistemi BNBPAY Staking.

E ardhmja për pagesat e shitësve

Duke parë paraprakisht vitin e ardhshëm, grupi në fakt ka vendosur objektiva të qarta, të tilla si marrja e një certifikate raporti krediti me autoritetet rregullatore të SG, dhe krijimi shtesë i portofolit të tyre BNBPAY dhe shtojcave të shlyerjes së tregtisë elektronike për përdorimin e shpeshtë të sistemeve. Brenda vitit, 10,000 shitës janë në shënjestër si një komponent i këtyre nismave pasi mbrojnë pjesën e tregut kundrejt institucioneve financiare dhe PayPal.

BNBPAY ka dhënë në fakt se ka filluar procedurën e marrjes së një certifikate shlyerjeje me MAS (Autoriteti Monetar i Singaporit), duke përfshirë edhe vërtetësinë e punës dhe duke i ofruar një shans grupit për të shtypur bashkëpunime të shtuara me firmat monetare standarde.

Kohët e fundit, grupi ka prezantuar në fakt se ata me siguri do të jenë aktualisht një ofrues unik i shërbimit të shlyerjes së kriptove për Kee Song Group (1258. 2), një firmë shpendësh e tregtuar publikisht që zgjeron mbi 100 milionë dollarë fitime në vit.

Mësoni më shumë në lidhje me BNBPAY

Kushte të përgjithshme CryptoPumpNews nuk mbështet asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në internet në këtë faqe interneti. Ndërsa synojmë t'ju ofrojmë informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe të sjellin përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky shkrim nuk mund të mendohet. rreth si udhëzim për investimet financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju