Letra e bardhë Bitcoin e Satoshi Nakamoto-s tani është një adoleshente 13-vjeçare

Sot, Bitcoin ruan një tregti të sigurt me vlerë mbi 60 mijë dollarë pasi ka përjetuar një njohje të qëndrueshme prej 7,749,999,900% që nga fillimi i tij.

Letra e bardhë Bitcoin e Satoshi Nakamoto-s tani është një adoleshente 13-vjeçare

Letra e bardhë e famshme e Bitcoin (BTC) përkujton trembëdhjetë vjet ndërprerje monetare pasi u publikua fillimisht më 31 tetor 2008, nga një individ ose ent konfidencial i quajtur Satoshi Nakamoto.

Letra e bardhë, e titulluar Bitcoin: Një Sistem Elektronik i Parave Peer-to-Peer, vizualizonte kërkesën për një peer-to-peer në sistemin e ripagimit të internetit që është vetëqeverisës, i mbrojtur si dhe në shumë minimale. Rrjeti Bitcoin u prezantua më 03 janar 2009, duke pasur çdo Bitcoin të vlerësuar në 0.0008 dollarë.

02b1f2b47a667610a621b78d2ff05a1a - Letra e bardhë Bitcoin e Satoshi Nakamoto tani është një adoleshent 13-vjeçar - 7

Ndërsa Bitcoin fillimisht shihej si një rrezik nga bankat tipike, trembëdhjetë vjet ndihmë në zonë, si dhe një bazë e zgjeruar e klientëve e kanë bërë në të vërtetë Bitcoin një nga investimet financiare më shpërblyese për epokën e internetit. Sot, Bitcoin ruan një tregti të sigurt me vlerë mbi 60 mijë dollarë pasi ka përjetuar një njohje të qëndrueshme prej 7,749,999,900% që nga fillimi i tij.

Letra e bardhë e Bitcoin rekomandon një opsion për të shmangur shpenzimet e dyfishta pa kërcënimin e mbështetjes te një palë e tretë. Për ta bërë këtë, ai diskuton përdorimin e nyjeve 'të ndershme' që vërtetojnë blerjet duke nënshtruar kriminelët në lidhje me fuqinë e papërpunuar të sistemit kryesor të trajtimit (CPU) të sistemeve kompjuterike.

Është interesante se letra e bardhë e Bitcoin ka 15 diskutime 'të sinqerta' si dhe një 'të pandershme', duke diskutuar kërkesën për nyje të vërteta për të siguruar integritetin e çdo blerjeje. Me fjalët e Satoshi Nakamoto:

“Ne kemi propozuar një sistem për transaksione elektronike pa u mbështetur në besim. Ata [nyjet e ndershme] votojnë me fuqinë e tyre të CPU-së, duke shprehur pranimin e tyre të blloqeve të vlefshme duke punuar në zgjerimin e tyre dhe duke refuzuar blloqet e pavlefshme duke refuzuar të punojnë në to.”

Blockchain Bitcoin ka nxjerrë në fakt numrin e bllokut 707542, i cili siguroi një nxitje minerare prej 6.25000000 BTC.

Ndërsa mjedisi i Bitcoin gradualisht i afrohet kufirit të tij të vështirë ose furnizimit optimal prej 21 milionë BTC, zona e programuesit me siguri do të kërkojë të personalizojë politikat ekzistuese për të nxitur minatorët që vërtetojnë blerjet e Bitcoin në blockchain. Letra e bardhë rekomandon:

“Çdo rregull dhe stimul i nevojshëm mund të zbatohet me këtë mekanizëm konsensusi.”

Pronarët e shquar të bizneseve nga Crypto Twitter si Anthony Pompliano marrin pjesë në parti.

Pavarësisht rezistencës së vazhdueshme nga qeveritë e panumërta federale, si dhe autoritetet si Kina, këtë vit shënohet fillimi i trashëgimisë së Bitcoin si një tender i ligjshëm në El Salvador. për të përmendur disa territore.

Related: Kripto është e vështirë të shkatërrohet, thotë CEO i Tesla, Elon Musk

Suksesi i Bitcoin si dhe i komuniteteve të kriptove si investime praktike financiare mbeten për të sjellë financues nga të gjitha profesionet. Djaloshi më i pasur i globit, CEO i Tesla, Elon Musk, zbuloi së fundmi ndihmën për kriptovalutat në Konferencën e Kodit në Kaliforni:

"Unë nuk mendoj se është e mundur të shkatërrosh kripton, por është e mundur që qeveritë të ngadalësojnë përparimin e tij."

Musk gjithashtu mendon se “kriptomonedha synon në thelb të reduktojë fuqinë e një qeverie të centralizuar”, e cila mund të jetë ndër faktorët kryesorë për çmimin e ngadaltë të nxitjes së Bitcoin.

Musk në fakt ka qenë gjithashtu shumë i spikatur në ndikimin e normës së tregut të kriptomonedhave të tjera të ndryshme si Dogecoin (DOGE).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju