Tregu rus i kriptove me vlerë 500 miliardë dollarë pavarësisht rregullimit të keq, thotë ekzekutivi

Shumë shkëmbime kriptomonedhash me origjinë ruse në fakt kanë ikur nga kombi ose kanë funksionuar në mënyrë të paligjshme, deklaroi krijuesi i Blockchain Life.

Tregu rus i kriptove me vlerë 500 miliardë dollarë pavarësisht rregullimit të keq, thotë ekzekutivi

Tregu rus i kriptomonedhave në fakt është zgjeruar në mijëra miliarda dollarë, pavarësisht mungesës së rregullores adekuate të kriptomonedhës, sipas një drejtuesi të rëndësishëm të tregut.

Sergei Khitrov, krijuesi i ngjarjes ruse të kriptomonedhës Blockchain Life si dhe Listing.Help, dha një fjalim kryesor mbi gjendjen e rregullimit të kriptomonedhave në Rusi në Forumin VII Blockchain Life në Moskë të mërkurën.

Bazuar në mirëkuptimet që përbëhen nga kapitali rajonal në lidhje me zgjidhjet si minierat e kriptomonedhave, Khitrov përafroi tregun rus të kriptove me vlerë 20-40 trilion rubla (280-550 miliardë dollarë). Ai gjithashtu pohoi se organizatat ruse të kriptove mund të krijojnë deri në 284 miliardë rubla (4 miliardë dollarë) detyrime tatimore çdo vit, nëse qeveria federale ruse të ofrojë udhëzime edhe më të rehatshme për tregun.

Por ndërsa autoritetet rregullatore ruse kanë vazhduar në fakt duke mos marrë parasysh normën e interesave të tregut gjatë shumë viteve të mëparshme, organizatat rajonale të kriptove nuk mund të bëjnë asgjë ende të vazhdojnë të funksionojnë në mënyrë të paligjshme ose të largohen në territore të tjera të ndryshme për të duruar, informoi Khitrov CryptoPumpNews.

“Pa rregullore që marrin parasysh interesat e komunitetit të kriptove, shërbimet e kriptove nuk do të ofrohen ligjërisht. Nuk është fitimprurëse për biznesin që të dalë nga hija,” tha ai.

Jo një shkëmbim i vetmuar i kriptomonedhave në shtëpi e ka zhvilluar zyrtarisht kompaninë e tij në Rusi, pavarësisht dimensionit të konsiderueshëm të tregut, specifikoi Khitrov:

"Ne njohim shumë shkëmbime kriptosh me rrënjë ruse, por për fat të keq, këto shkëmbime ose nuk janë të regjistruara zyrtarisht ose thjesht janë të bazuara në juridiksione të tjera."

Ekzekutivi deklaroi se ai ka qenë thellësisht i përkushtuar për të diskutuar rregulloret e kriptove me shumë autoritete të qeverisë federale, si dhe autoritetet rregullatore në fakt kanë qenë në dijeni të individëve rajonalë të kriptove, si dhe organizatave që largohen në territore të tjera të ndryshme. Sipas Khitrov, qeveria federale ruse në të vërtetë ka qenë në kërkim të metodave për të sjellë rezidencën e organizatave të mëdha të kriptove, por në fakt nuk ka arritur të përmbushë nevojat e tregut.

Ai gjithashtu theksoi se lagjja ruse e kriptove deri më tani ka treguar një "dështim të plotë" për të njohur saktësisht se si të paguhen detyrimet tatimore për kriptomat.

Related: Rusia nuk bën "absolutisht asgjë" për të menaxhuar kriptomat, thotë kreu i RACIB

I themeluar në vitin 2017, forumi në internet Blockchain Life është një rast i rëndësishëm i kriptomonedhës ruse që ndodh dy herë në vit. Forumi më i fundit në internet Blockchain Life qëndroi në Moskë të martën dhe të mërkurën, duke kombinuar më shumë se 5,000 të ftuar si dhe folës audio, të përbërë nga agjentë të tregut si dhe autoritete shtetërore, si ombudsmeni rus i uebit Dmitry Marinichev si dhe Ministria. Alexey Minaev i Zhvillimit Ekonomik.

Forumi në internet përfshinte drejtues nga shkëmbime të rëndësishme ndërkombëtare të kriptove, të tilla si Huobi si dhe Exmo, përveç pronarëve rajonalë të bizneseve të kriptove, të cilët qëndrojnë në masë të madhe për tregtarët e pajisjeve të minierave kineze të Bitcoin (BTC). Rasti përfshinte gjithashtu një ankand publik të tokenit të pandryshueshëm (NFT) të rregulluar me Binance NFT, sistemin NFT si dhe tregun e drejtuar nga shkëmbimi më i madh i kriptove në botë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju