Robinhood COO vlerëson Shiba Inu pasi lista e pritjes së portofolit kripto rritet në 1.6 milion

Presioni po bën që Robinhood të renditet midis një prej monedhave meme më të preferuara në treg dhe gjithashtu lista e pritjes për portofolin e kriptove të sistemit është zgjeruar në të vërtetë në 1.6 milionë individë.

Robinhood COO vlerëson Shiba Inu pasi lista e pritjes së portofolit kripto rritet në 1.6 milion

COO i Robinhood, Christine Brown, në fakt ka duartrokitur zonën Shiba Inu, por ka pohuar se siguria ishte përparësia kryesore e sistemit mbi "fitimin afatshkurtër" të ofrimit të simboleve krejt të reja.

Brown i bëri komentet në një takim për rastin Crypto Goes Mainstream që u transmetua mbi YouTube më 10 nëntor. Kur u pyet për Shiba Inu (SHIB) ajo pohoi:

"Një nga gjërat e mia të preferuara është të shoh komunitetin rreth këtyre monedhave të angazhohet vërtet me ne dhe të na bëjë të dimë se çfarë duan."

Megjithatë Brown me siguri nuk do të përdorej nëse aplikacioni amerikan i furnizimit dhe gjithashtu për tregtimin e kriptove do të siguronin me siguri Shiba Inu SHIB është aktualisht kriptomonedha e 11-të më e madhe me një kapak tregu prej 30 miliardë dollarësh.

Zona në fakt ka krijuar një projekt për të bindur Robinhood që të listojë SHIB dhe gjithashtu një aplikacion change.org aktualisht ka fituar shumicën e një milion markash tregtare.

Brown përmendi se Robinhood është një "kompani e parë e sigurisë" që shqyrton nga afër dobinë rregullatore të listimeve të saj.

“Strategjia jonë është e ndryshme nga shumë lojtarë të tjerë atje, të cilët po garojnë për të renditur sa më shumë asete të jetë e mundur tani,” pohoi ajo.

"Ne mendojmë se fitimi afatshkurtër për ne nuk ia vlen të shkëmbehet afatgjatë për përdoruesit tanë."

Brown zbuloi gjithashtu se lista e pritjes së portofolit të kriptove të Robinhood ka shkuar përtej 1.6 milion individëve. Kur të prezantohet, portofoli i kriptove përfundimisht do t'i lejojë individët të zhvendosin kriptomat brenda dhe gjithashtu jashtë sistemit. Nevoja e lartë sugjeron që individët aspirojnë të fitojnë kontrollin mbi monedhat e tyre.

Të ngjashme: Gjenerata e ardhshme e milionerëve të kriptove: SHIB i mundëson mbikëqyrësit të depove të dalin në pension

SHIB vlerësohet në 0.00005430 dollarë në Coingecko dhe gjithashtu ka rënë në fakt duke pasur parasysh 3 nëntorin, kur një portofol që mbante rreth 5.7 miliardë dollarë të tokenit u kthye në jetë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju