Firma e monitorimit të rrezikut Solidus Labs përfundon raundin strategjik prej 15 milion dollarësh

Në përgjithësi, biznesi i sigurisë në treg është rritur në të vërtetë 35 milion dollarë në 6 muajt e fundit.

Firma e monitorimit të rrezikut Solidus Labs përfundon raundin strategjik prej 15 milion dollarësh

Firma e sigurisë së tregut Solidus Labs përfundoi një raund strategjik prej 15 milionë dollarësh të udhëhequr nga Liberty City Ventures të Premten GSR dhe gjithashtu Exor Seeds iu bashkua financimit. Kjo përputhet me Serinë A prej 20 milionë dollarësh të biznesit që përfundoi në maj, financuesit e Solidus përbëhen gjithashtu nga kryetari i mëparshëm i CFTC Christopher Giancarlo dhe gjithashtu komisioneri i mëparshëm i SEC, Troy Paredes

Biznesi ka punësuar drejtoreshën e mëparshme të CFPB-së, Kathy Kraninger, si zëvendëskryetar i ngjarjeve rregullatore në korrik, CEO i Solidus, Asaf Meir, pohoi:

"Ky raund strategjik do të na lejojë t'u shërbejmë më shumë klientëve më shpejt dhe të adresojmë shumë raste të reja të përdorimit në kufijtë e rrezikut DeFi dhe NFT, të cilat kërkojnë kombinimin unik të njohurive dhe ekspertizës së kriptove nga Solidus në dinamikat tradicionale të tregtimit dhe tipologjitë e manipulimit."

Sipas partnerit të Liberty City Ventures, Emil Woods, "Solidus ishte i matur në zhvillimin e mjeteve të nevojshme për mbikëqyrjen e tregut dhe monitorimin e rrezikut që kërkojnë firmat financiare tradicionale dhe rregullatorët ndërsa rrisin pjesëmarrjen e tyre në tregjet e aseteve kripto."

Solidus prezantoi mbledhjen e tij të parë prej 3 milionë dollarësh në vitin 2019. Giancarlo paralajmëroi në qershor se ai mendon se kërcënimet e SHBA do të përfundojnë të jenë një komb i huaj pa para elektronike bankare rezervë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju