Risk Harbour do të marrë përsipër protokollin e decentralizuar të sigurimit Ozone në rrjetin Terra

Zgjidhja e sigurimit "peer-to-peer" siguron mbrojtjen e individëve të DeFi në rast të problemeve teknologjike në zinxhirin bllokues Terra.

Risk Harbour do të marrë përsipër protokollin e decentralizuar të sigurimit Ozone në rrjetin Terra

Tregu i administrimit të rrezikut të parave të bazuara në Ethereum (ETH), ose DeFi, Risk Harbor sigurisht që do të marrë shpejt kontrollin e Protokollit të Ozonit të Terra-s, sipas një njoftimi për shtyp të botuar të enjten.

Ozoni është një pajisje sigurimi e decentralizuar që siguron mbrojtje në rast të dështimeve teknologjike në komunitetin ekologjik Terra DeFi. I fundit është një sistem me dy shenja që përfshin tokenin e tij të administrimit LUNA dhe gjithashtu stablecoin Terra USD (UST), i cili ka një kurs këmbimi valutor 1:1 me dollarin e Shteteve të Bashkuara. UST nuk ka libra bazë USD që e mbështesin atë. Në vend të kësaj, është kolateralizuar duke përdorur një formulë nga LUNA, dhe gjithashtu individët mund të përfitojnë duke përdorur LUNA për të riparuar kursin e këmbimit të monedhës UST. Rrjeti në fakt ka fituar energji të konsiderueshme në lidhje me vlerën e plotë të siguruar.

Duke përdorur Ozonin, kompanitë e sigurimeve që transferojnë UST mund të marrin mbrojtje kur marrëveshjet e zgjuara nuk zbatohen në mënyrë efektive në rrjetin Terra – si p.sh. kur individët nuk mund të tërheqin paratë e tyre nga llogaritë me interes UST në Protokollin Terra Anchor Në mënyrë të ngjashme, Risk Harbor drejton një Ethereum Qendër DeFi që bën të mundur që pronarët e monedhave të mbulojnë pronat e tyre DeFi për një kosto para kohe. Ndërkohë, individë të tjerë shërbejnë si ekspertë që transferojnë burimet e tyre në rrezik në pishina të ndryshme sigurie për të përfituar.

Do Kwon, themeluesi dhe gjithashtu CEO i Terraform Labs, kishte respektimin e pretendimit në lidhje me avancimin:

“Ekipi i talentuar dhe ambicioz i Risk Harbor ka përvojë të gjerë duke punuar me protokollet DeFi në hapësirën e lulëzimit të menaxhimit të rrezikut, duke krijuar një nga tregjet kryesore të mbulimit pa leje në Ethereum. Ne jemi të emocionuar që komuniteti Terra të ketë Risk Harbor të marrë frenat e Ozonit dhe të jetë pionier i një tregu të menaxhimit të rrezikut me efikasitet kapitali dhe të decentralizuar për ekosistemin Terra në përgjithësi.”

Ozoni aktualisht po kalon një auditim nga kompanitë e sigurisë blockchain si Oak Security dhe gjithashtu Certik Në pritje të rezultateve të një votimi të administratës së zonës Terra, Ozoni me siguri do të zhvendoset te programuesit e Risk Harbor për mirëmbajtje dhe gjithashtu administrim.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju