Reddit thuhet se do të tokenizojë pikat e karmës dhe 500 milion përdorues të rinj në bord

Dizajneri i Reddit, Rahul, thekson iniciativat e sistemit të rrjeteve sociale për të nxitur komunikimin me klientët përmes përpjekjeve të ndryshme të kriptomonedhave.

Reddit thuhet se do të tokenizojë pikat e karmës dhe 500 milion përdorues të rinj në bord

Titani i rrjeteve sociale amerikane, Reddit, mund t'i transformojë shpejt pikat karma të përdoruesve drejt e në simbole të bazuara në Ethereum (ERC-20) dhe në bord 500 milionë përdorues të rinj të kriptove duke bërë këtë, sipas një projektuesi të punuar së fundmi me Reddit.

Një koleksion postimesh të bëra nga projektuesi i Reddit, Rahul, nxjerr në pah iniciativat e Reddit për të rritur komunikimin me klientët përmes përpjekjeve të ndryshme të kriptomonedhave. Siç raportoi CryptoPumpNews në korrik 2021, sistemi në fakt kishte prezantuar përmbledhjen e tij të shtresës 2 duke përdorur teknologjinë moderne Arbitrum për pikat e tij të përfitimeve, të quajtura Pikat e Komunitetit Sipas faqes në internet:

“Pikët tuaja të Komunitetit ekzistojnë në blockchain, pavarësisht nga Reddit, ku ato mund të kontrollohen vetëm nga ju (ashtu si Bitcoin (BTC)!).

Bashkëpunimi i Reddit me rrjetin Arbitrum të Offchain Labs sigurisht që do të mundësojë zhvillimin e rrethanave të ndryshme blockchain, që do të përdoren për të ruajtur pikat e zonës së tokenizuar të përdoruesve

Aktualisht, pikat e zonës së afërsisht 80,000 përdoruesve nga 2 nënreddit – r/kriptomonedha dhe r/FortNiteBR – janë zhvendosur në Rinkeby Testnet në rrjetin Arbitrum, i cili sipas Rahul, sigurisht që do të jetë i shkallëzuar për blerjet pa gaz:

Për më tepër, zonat e Reddit me siguri do të kenë gjithashtu kapacitetin për të forcuar zinxhirët e bllokimit përmes zgjedhjeve të bazuara në komunitet, për më tepër për të lejuar gamën të zbulojë metoda të reja të fitimit të parave me Web 3.

“Kur ne të gjithë e realizojmë këtë, ne do të futnim 500 milion përdorues të web2 në web3 dhe më pas nuk ka kthim prapa. Më lejoni ta them përsëri këtë – 500 milionë përdorues të rinj të kriptove.”

Related: Reddit mund të përgatitet të lançojë sistemin e vet NFT

Reddit ka qenë në të vërtetë vendbanimi i një sërë përpjekjesh të kriptove të drejtuara nga komuniteti që përbëhen nga ngjarjet e mbledhjes së fondeve të Dogecoin (DOGE) dhe të ardhurat për t'i ofruar një zone të madhe kriptosh.

Më 22 tetor, CryptoPumpNews raportoi për kërkimin e Reddit për një projektues të moshuar të backend-it për një sistem të ngarkuar me "miliona përdorues për të krijuar, blerë, shitur dhe përdorur mallra dixhitale të mbështetura nga NFT". Sipas Reddit me anë të ngarkimit të detyrës:

“Me çdo projekt të ri NFT, një komunitet i gjallë pronarësh shfaqet me të. Me kalimin e kohës, ne besojmë se kjo vetëm do të rritet dhe NFT-të do të luajnë një rol qendror në mënyrën se si fansat mbështesin krijuesit dhe komunitetet e tyre të preferuar."

Sisteme të tjera të rrjeteve sociale që përbëhen nga Twitter dhe TikTok kanë filluar gjithashtu të lejojnë ekspozimin e drejtpërdrejtë të NFT ndaj përdoruesve të tij, duke treguar një mundësi më të madhe për të nxitur rrjedhën kryesore të kriptove.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju