Akumulimi rekord i balenave precipitoi shpërthimin më të lartë të të gjitha kohërave të Bitcoin

Rritjet e reja të të gjitha kohërave të Bitcoin tregojnë se janë aktivizuar në fakt nga një rënie e ndjeshme e furnizimit me energji gjatë muajve aktual.

Akumulimi rekord i balenave precipitoi shpërthimin më të lartë të të gjitha kohërave të Bitcoin

Kapitalistët e Bitcoin duket se mbështeten në mënyrë progresive në duart e tyre me shpresën për norma më të larta, me pjesën e furnizimit të Bitcoin që në fakt ka vazhduar të jetë joaktive për 3 muajt e mëparshëm duke u rritur në një rekord të lartë prej 85%.

Transportuesi i analitikës në zinxhir, Glassnode përcaktoi pikën historike në rekordin e saj të 8 nëntorit "The Week Onchain", duke përfunduar: "Investitorët thjesht nuk po i shpenzojnë monedhat e tyre".

Adresat që në fakt kanë stagnuar BTC-në e tyre në 12 muaj, të referuara si "mbajtës afatgjatë" (LTH), janë ndër ato monedha që grumbullojnë në mënyrë më proaktive - me adresat e deklaruara që zhvendosin thjesht 6,500 BTC çdo ditë.

Moda e akumulimit nuk duket se po zvogëlohet, me pjesën e furnizimit të varur në shkëmbimet qendrore që zbret gjithashtu në një nivel të ulët rekord prej 12.9% pasi BTC futet në mënyrë progresive drejt hapësirës së sigurt të ruajtjes.

Glassnode raporton se më shumë se 5,000 BTC (rreth 338.6 milionë dollarë) janë nxjerrë nga vendet qendrore të tregtimit gjatë kohëve të fundit. Procesverbali këmbënguli:

“Tregu ka të ngjarë të jetë ende në fazën e akumulimit të qetë, i shoqëruar nga aktiviteti i ulët, daljet e mëdha të këmbimit dhe shpenzimet strategjike shumë modeste nga zotëruesit me përvojë.”

Bitcoin arriti në nivelet më të larta të të gjitha kohërave mbi 67,000 dollarë më 8 nëntor, me kapitalizimin e tij të tregut që shkon përtej asaj të Tesla-s dhe gjithashtu Facebook-ut

Norma: Norma e lartë e Bitcoin BTC me demat e gushtit të hapur për të faturuar me 85 mijë dollarë – rekordi i prillit mban parasysh që u rrit

Që nga pronarët e qëndrueshëm të ofruar si një pararendës i BTC-së së mëparshme të Bitcoin

58e3fe0c3a099974a09704532ca0aa3e - Akumulimi rekord i balenave precipitoi shpërthimin më të lartë të të gjitha kohërave të Bitcoin - 7.(*) pjesa e ofertës së (*) e përfituar nga pronarët e qëndrueshëm arriti në një (*) prej 80.6% në (*) 2020 përpara se të sillte (*) maksimumin e vitit 2021 prej rreth 66,000 dollarë. (*) norma 66,000 dollarë faktori, LTH-të investuan 0.73% të ofertës (*), duke ulur sasinë e furnizimit që mbanin në rreth 68%.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju