Fondi i të ardhmes së Proshares Bitcoin është në 2% më të lartë të të gjitha ETF-ve për vëllim

Ndërsa BTIO po kalon nga qëndrueshmëria në qëndrueshmëri me një shumë totale prej 1.4 miliardë dollarësh flukse hyrëse, sepse në fund të tetorit, një specialist supozon se ETF e zonës Bitcoin të VanEck ka një mundësi 200-1 për t'u pranuar nga SEC.

Fondi i të ardhmes së Proshares Bitcoin është në 2% më të lartë të të gjitha ETF-ve për vëllim

Që nga fillimi i tij më 19 tetor, fondi i tregtueshëm në të ardhmen Bitcoin i Proshares (ETF) ka qenë në fakt një opsion i spikatur me investitorët, duke u ngjitur në 2% më të lartë të të gjitha ETF-ve për sa i përket vëllimit të përgjithshëm tregtar

Eksperti i lartë i ETF i Bloomberg, Eric Balchunas mbajti parasysh më 11 nëntor se ETF i Strategjisë së Bitcoin të ProShares (BITO) kishte 400 milionë dollarë aksione të tregtuara një ditë tjetër, me vëllimin e tij standard që e vendoste rregullisht në 2% më të lartë të të gjitha ETF-ve.

BITO ka parë në fakt rreth 112.79 milionë dollarë hyrje të inkorporuara gjatë 9 ditëve të mëparshme. Ndërsa numri zbehet në kontrast me 2 ditët e para të listimit të fondit që pa 567.16 milionë dollarë dhe gjithashtu 489.51 milionë dollarë hyrje secila, Baluchunas mbajti parasysh se "kjo lloj moshe rrjedhëse e qëndrueshme është shumë e rrallë" për një kohë të re. ETF i lëshuar.

BITO u lëshua në bursën e Nju Jorkut më 19 tetor dhe gjithashtu ka mbledhur në fakt për shkak se ka mbledhur më shumë se 1.4 miliardë dollarë prona nën administrim (AUM). Uria e investitorëve për fondin mbetet e lartë edhe pse kostoja e BITO-s në fakt ka pushuar së punuari për t'u rritur dhe gjithashtu aktualisht po qëndron në 42.3 dollarë, e cila renditet disi nën koston e saj të parë të listimit rreth 43.2 dollarë. g. Balchunas rekomandoi që vëllimi i zgjedhjeve mund të jetë aspekti motorik pas BITO në këtë fazë.

Duket pak shpresë që një ETF i Bitcoin që do të ndjekë koston e zonës që do të pranohet në të ardhmen e menjëhershme, me Balchunas që rekomandon që ETF e zonës së VanEck me siguri do të rrëzohej nga Komisioni i Letrave me Vlerë të SHBA-së dhe gjithashtu Komisioni i Shkëmbimit (SEC) në datën e synuar më 14 nëntor. Eksperti vendosi shanset në një “të zymtë” 200-1.

Related: NDARJE: Të dhënat BlockFi për Bitcoin ETF të mbështetur fizikisht

Më 10 nëntor, planifikuesi i investimeve financiare të ProShares, Leks Gerlak informoi US News & World Report se BITO nuk duhet të ketë probleme me të treguar vlerën e Bitcoin pasi marrëveshjet e së ardhmes luajnë një detyrë thelbësore në përcaktimin e vlerës së zonës së saj:

“Nuk ka asnjë çmim të vetëm referencë për Bitcoin dhe çmimi i tregtimit të Bitcoin varion nga një shkëmbim në tjetrin, shpesh nga 1% në 2%, dhe ndonjëherë nga 4% në 5%. Hulumtimi i ekspertëve mbi këtë temë zbulon se tregu i të ardhmes së Bitcoin dominon procesin e zbulimit të çmimeve.”

“Gjatë viteve të fundit, të ardhmes Bitcoin dhe Bitcoin kanë dhënë historikisht kthime shumë të ngjashme. Si korrelacioni ashtu edhe beta kanë qenë shumë afër një me Bitcoin,” përfshiu ai.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju