Projekti tregon se blockchain për bizneset është më shumë se hype

Miratimi i Blockchain për bizneset mund të jetë aktual për sa kohë që ndërtuesit janë të pajisur me një nga informacionet dhe asetet më të mira.

Projekti tregon se blockchain për bizneset është më shumë se hype

Në llojin e tij më të lehtë, njohuritë e blockchain u ofron njerëzve një bazë për ndarjen e të dhënave dhe transaksioneve midis njerëzve të ndryshëm, bizneseve dhe programeve softuerike. Sidoqoftë, njohuria është thjesht po aq emocionuese dhe shpesh e njohur si një fjalë kryesore, sepse është praktike, me shumë funksione të mundshme për të zbërthyer çështjet e botës reale me metoda progresive. Për shembull, njohuritë tashmë janë identifikuar për të penguar industritë së bashku me (megjithatë jo kufizuar në) kujdesin shëndetësor, pronën aktuale, sigurimin e zinxhirit dhe mbulimit të sigurimit. 

Edhe pse përçarës, programimi i njohurive për të zbërthyer këto çështje është i ndërlikuar, pasi blockchain nuk është miratuar mjaftueshëm nga programuesit në mbarë botën. Si pasojë, alternativat përçarëse të inovacionit zakonisht nuk arrijnë në asnjë mënyrë seksionin e tyre të komercializimit për arsye se cikli është kaq i gjatë dhe i kushtueshëm ose konsiderohet shumë i paefektshëm bazuar kryesisht në asetet që dëshirojnë të inkubojnë konceptin, duke i dhënë kohë për të zhvilluar dhe për të arritur tregun. 

Për të ndihmuar në trajtimin e këtyre çështjeve, Morpheus Labs filloi të krijojë një platformë të bazuar në ueb që i lejonte programuesit thjesht të studionin dhe zhvillonin funksione të bazuara në blockchain. Që atëherë, grupi është kthyer në një kryesues në Blockchain-Platform-As-A-Service (BPaaS) si për ndërtuesit ashtu edhe për ndërmarrjet. Me këtë përfundim përsëri, startup-et e blockchain fitojnë hyrjen në një manekin të drejtuar nga partnerët për rritje nga fundi në fund që u lejon grupeve të trajtojnë funksionet e tyre vetë pa çmime dhe kohë intensive.

Si pasojë, korporata u përshpejtua përmes Blockchain Foundry, qendrës teknologjike të Singaporit, dhe u shfaq në Singapore Blockchain Landscape Map dhe Tribe Accelerator, së bashku me emra si Oracle, Microsoft dhe IBM. Morpheus Labs vazhdon të pozicionojë perceptimin e tyre në blockchain aktual të shërbimeve me opsione që me të vërtetë fuqizojnë dhe korrigjojnë faktorët e dhimbjes brenda tregtisë dhe të kaluarën me përparimin premtues të bërë gjatë 4 viteve të fundit. Në fraza të ndryshme, ndan grupi, ata janë "më shumë se sa bujë". 

Gati për nisje

Sipas Morpheus Labs, shërbimi i platformës po përqendrohet të jetë "Wix" i blockchain për ndërmarrjet, bizneset dhe ndërtuesit. 

Grupi tashmë ka lançuar opsione të arsyeshme që ata konsiderojnë se do t'i shtojnë vlerë sferës së blockchain duke shitur shkollimin dhe kompanitë që shtojnë adoptimin e njohurive.

Ndër këto opsione është shërbimi HUAWEI Cloud x Morpheus Labs Launchpad, i cili është i orientuar drejt adoptimit të blockchain për bizneset. Shërbimi Launchpad ndihmon detyrat e blockchain për të përshpejtuar miratimin e tyre duke arritur tek segmentet kryesore të qëllimeve. Kur përdoret me sukses, ai gjithashtu ndihmon që këto detyra të arrijnë dhe të hapin dyert e një grupi ndërtuesish, të qëndrojnë në shfrytëzimin e komunitetit ose detyrave të tyre dhe të ofrojnë alternativa të shtrirjes për shumicën e njerëzve, duke krijuar më shumë zhurmë dhe vetëdije sociale. 

Më shumë njohuri nga Morpheus Labs këtu

Grupi ka marrë një sërë përgjigjesh të mira në këtë pikë dhe siguron ruajtjen e cilësisë së lartë duke kërkuar që të gjitha detyrat t'i nënshtrohen një verifikimi të kujdesit të duhur për të siguruar qëndrueshmërinë e shërbimit. HUAWEI CLOUD dhe aktorët e tyre të ndryshëm e çuan atë në një webinar më 28 tetor për të ofruar perceptim shtesë.

Së bashku me Shërbimin Launchpad Morpheus Labs, bizneset mund të plotësojnë më tej ciklin e tyre të rritjes me platformën MLSEED, plot me infrastrukturë, protokolle, referenca të rasteve të përdorimit dhe instrumente të ndryshme rritjeje. Prandaj, së bashku, platforma MLSEED dhe Shërbimi Launchpad i platformës mund të përshpejtohen si opsione "shkoni në treg" nga pikëpamja e angazhimit, reklamimit dhe vërtetimit të detyrave të fundit. 

Kur provojnë përsëri përparimin e tyre deri në këtë pikë, një anëtar i grupit të tyre ndan, 

“Morpheus Labs është krenar që lehtëson adoptimin e blockchain për individët, bizneset dhe ndërmarrjet – atë që ne kemi vendosur të bëjmë në misionin tonë, përmes mjeteve të ndryshme. Nga shërbimi ynë Launchpad me HUAWEI CLOUD deri tek arritja jonë nëpërmjet edukimit. Ne punojmë me palët strategjike të interesit për të strategjizuar dhe formuluar zgjidhje që do të lehtësojnë miratimin e dobishëm të blockchain.”

Edukimi i shumë

Për më tepër, Morpheus Labs po inkurajon adoptimin e blockchain duke shitur shkollimin në këtë sferë. Platforma e tyre është krijuar me qëllim për të krijuar një ekosistem të këndshëm për studentët dhe profesionistët e kolegjit që të studiojnë më shumë në lidhje me atmosferën e ndërlikuar të blockchain dhe t'i shtyjë ata drejt në një botë që është e etur për talent për këto ekspertizë.

Morpheus Labs është për momentin në partneritet me një kolegj në Gjermani për të ofruar programe blockchain. Ata po punojnë gjithashtu me një kolegj në Nepal dhe ICON për të organizuar hackathon për njerëzit e aftë të hapësirës së tyre. Grupi Morpheus Labs vazhdon t'i japë përparësi shkollimit, siç duket nga kontakti i tyre me sindikatat më të mëdha të Singaporit (në bashkëpunim të mbyllur me qeverinë federale) për të ofruar sponsorizime dhe programe shtesë blockchain.

Me shumë perspektiva zhvillimi përpara, iniciativat janë vënë gjithashtu në vend për të ofruar një alternativë porte për rritjen e ekspertizës në vendet në rritje dhe shërbime shtesë për të bashkuar të palidhurat.

Mësoni më shumë rreth Morpheus Labs

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk miraton asnjë material ose produkt të përmbajtjes në këtë faqe interneti. Ndërsa ne synojmë t'ju ofrojmë të gjitha të dhënat thelbësore që mund të marrim, lexuesit duhet të bëjnë analizën e tyre më herët sesa të ndërmarrin çdo veprim që lidhet me korporatën dhe të mbajnë përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tyre, dhe as ky tekst nuk mund të konsiderohet si rekomandim financimi. .

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju