"Informatikë për ruajtjen e privatësisë është e ardhmja," thotë Guy Zyskind i Secret Network pas rënies së Quentin Tarantino NFT

Në një takim unik me CryptoPumpNews, Zyskind foli për të ardhmen e NFT-ve sekrete, si dhe rritjet interesante në lidhje me Rrjetin Sekret

"Informatikë për ruajtjen e privatësisë është e ardhmja," thotë Guy Zyskind i Secret Network pas rënies së Quentin Tarantino NFT

Më 2 nëntor, autori fitues i çmimit si dhe mbikëqyrësi Quentin Tarantino prezantoi se me siguri do të nxirrte në ankand 7 skena të paprera nga Pulp Fiction pasi simbolet e pandryshueshme ose NFT-të përmirësonin Rrjetin Sekret (SCRT). Vetitë e dixhitalizuara sigurisht që do të përbëhen nga dorëshkrimet fillimisht të paprerë të filmit, përveç çelësave që kanë të bëjnë me filmin si dhe zhvilluesit e tij.

Ndërsa NFT-të sigurisht që do të përfshijnë meta të dhëna publike, duke funksionuar si një lloj mbulesë e përparme e pronës së dixhitalizuar, vetëm pronari i NFT-së me siguri do të ketë akses në përmbajtjen e internetit të paparë asnjëherë më parë – një atribut i veçantë i Rrjetit Sekret në lidhje me rënien. Tarantino pohoi "Rrjeti sekret dhe NFT-të sekrete ofrojnë një botë krejtësisht të re të lidhjes së fansave dhe artistëve dhe unë jam i emocionuar që jam pjesë e kësaj."

Rrjeti Sekret është një metodë e një shtrese, ose objekte rinovimi të bllokut, që lejon zbatimin e marrëveshjeve inteligjente të privatësisë sipas parazgjedhjes që funksionojnë në aplikacione të decentralizuara nëpër zinxhirë të shumtë. Kjo tregon se metoda mund të turbullojë informacionin në lidhje me dërguesin, marrësin, si dhe gjendjen e blerjeve, duke mbrojtur si pasojë identifikimin e festimeve. Që nga fillimi i saj në rrjetin kryesor në shkurt të vitit 2020, puna duket se ka fituar një kontroll të konsiderueshëm nga projektuesit, e kombinuar me një rritje të mprehtë të kostove të shenjave në javët aktuale.

Një ditë pas rënies së NFT, Guy Zyskind, pronar si dhe CEO i SCRT Labs, u konsultua me CryptoPumpNews në një takim unik në lidhje me informacionin, rritjet e shumta të rëndësishme të blockchain, pikat kryesore të ardhshme, si dhe vizionin e tij në lidhje me Rrjetin Sekret.

Kointelegrafi: Në këndvështrimin tuaj, cilat janë përfitimet e prodhimit të NFT-ve në Rrjetin Sekret, në krahasim me gjendjen, blockchain Ethereum (ETH)?

Guy Zyskind: NFT-të sekrete janë, në thelb, një superbashkësi e NFT-ve normale. Sepse thjesht ju siguron edhe më shumë performancë. Në mënyrë të veçantë, ju mundëson të mbani informacione personale, gjë që tregon shumë si në shembullin e Tarantino-s, ne mund të kemi diçka si përmbajtja reale intriguese e internetit që është një sekret që thjesht mund të lexohet nga pronari ose individi që blen NFT-në Pra, në shembullin Tarantino, ju merrni NFT-në, si dhe NFT-ja mund të ketë një art të shkëlqyeshëm që çdo person mund ta shohë, gjë që ka më shumë gjasa të ndodhë, megjithatë arti është thjesht kopertina. Gjërat intriguese mbahen të koduara si sekret, i cili është dorëshkrimi i vërtetë i transkriptuar nga Pulp Fiction, [që përmban] një numër të madh çelësash në lidhje me filmin real. Por individi i drejtë që mund ta shohë atë është pronari, gjë që nuk është diçka që mund të bësh me NFT-të normale.

Dy funksione të tjera të ndryshme jetësore janë: ju mund të mbani pronarin e NFT personal. Dhe në Ethereum, ju keni një pjesë të madhe të këtyre rasteve ku nëse një person merr një NFT ashtu si ai është një numër popullor, atëherë ai NFT bëhet më i mirë për shkak të faktit që individët po i ndjekin këto blerje. Dhe atributi i tretë intrigues është rastësia. Pra, ishte një postim aktual i Paradigmës, ku ata zbuluan në mënyrë empirike se ku një pjesë e madhe e rënieve të mëdha të NFT-së janë luajtur nga zvarritësit për shkak të faktit se rastësia e tyre është joreale. Blockchains publike pa kriptim skedari si Rrjeti Sekret nuk mund të bëjnë thjesht rastësinë e duhur të paparashikueshme.

CT: Cilat janë disa pika kryesore në lidhje me përmirësimin tuaj të ardhshëm të Supernova më 10 nëntor? Dhe ku përgatiteni ju njerëz për të shkuar prej andej?

GZ: Përmirësimi i ardhshëm është një pengesë e vështirë. Ka shumë të ngjarë të jetë vërtet e mrekullueshme. Ne kemi më shumë gjasa të përfshijmë IBC [Inter-Blockchain Communication] pasi jemi një zinxhir i bazuar në Cosmos, dhe më pas kemi më shumë gjasa të përfshijmë një urë për Osmosis Ne do të jemi në qendër, Cosmos DEX We, kur kjo të nisë. Terra ka më shumë gjasa t'i përkasë familjeve të zinxhirëve Terra të lidhur me IBC. Sekretet gjithashtu kanë më shumë gjasa të lidhen me Terra

Ne në fakt kemi qenë duke bashkëpunuar me për një kohë të gjatë në një urë, sot ne kemi më shumë gjasa për të lidhur është me Ne direkt nëpërmjet kësaj IBC. Për shkak se kemi bërë shumë rinovime për të shpejtuar; është rrjet

Ne ka shumë të ngjarë të shkojmë më mirë. kanë më shumë gjasa të minimizojnë shpenzimet e gazit me 10 herë. Norma e NFT SCRT u rrit në qiell, kështu që gazi nuk është aq ekonomik sa ishin përdorur. Ka shumë gjasa për të rritur

Ne lehtësirat për rënien e ardhshme të Tarantino NFT zvogëlohen, artikujt e ardhshëm DeFi. Rrjeti Sekret po servisin pajisje projektuese për faktin se ne filluam të marrim një sasi të çmendur projektuesish të ardhur që dëshirojnë të përmirësojnë rrjetin tonë. Dhe a janë dhënë 150 milionë dollarë tani në dhuratat e stilistëve që po ofrohen."

10th Çfarë (@Rrjeti Sekret)

4, 2021 CT: është një lloj progresi që ka bërë DeFi shqetësues? Pra, GZ: Rrjeti Sekret Swap [i përvitshëm] rreth 100 herë më i madh se unë ose Por firma që po drejtoj. a kemi lëshuar Sienna Swap, e cila ka pothuajse 1 miliard dollarë në sasinë e tregtimit, që është si një shkëmbim DeFi që ruan privatësinë. Dhe atje Kështu po ashtu edhe aktualisht, i cili Dhe një biznes që u rrit 11 milionë dollarë, si dhe ata thjesht lëshuan DEX-in e tyre personal. Sikur ata aktualisht janë duke i shërbyer sistemeve personale të huamarrjes. ka shumë gjasa që të jetë [TerraUSD] opsioni i parë personal i huamarrjes në kripto, sa i përket unë. ka Pra, e cila Monero prezanton diçka si UST Dhe, përsëri, ka shumë të ngjarë të jetë Pra, fillimisht stabilcoin që ruan privatësinë. ka më shumë gjasa të ngjajë

, megjithatë një monedhë e qëndrueshme. Ku pas kësaj ata kanë më shumë gjasa të prezantojnë pronat artificiale personale. do të keni si ar personal, furnizime personale, e kështu me radhë. Një pjesë e madhe e tyre do të vijnë me fundin e këtij viti. Në CT: Pra, me siguri do të deklaronit inovacionin

tani? Një e ardhme, ndoshta do të ketë shumë informacione delikate individuale të rafinuara nga blockchains. është si shembull, a do të kenë In nyjet aftësinë për të përmirësuar vetitë estetike elektronike të dërguara nga klientët, të tilla si certifikata e shoferit të automjetit ose bileta xerox? Ju GZ: [Njih Klientin Tënd] shembull intrigues përdorimi – Unë e di se disa prej tyre po përpiqen të zhvilloje atë mbi ne – Pra, për të zhvilluar huamarrjen e nënkolateralizuar. në rrjetin tonë, ne mund të marrim diçka si certifikatën e shoferit të automjetit; ju mund ta siguroni atë. Mund ta konfirmoni atë për një program që bën KYC të koduar, por si dhe ta konsideroni atë individ një vlerësim krediti ose diçka të tillë.

Unë sigurisht e shoh atë në E ardhme e mrekullueshme. Aktualisht do të kishin qenë disa pilotë që e bënin këtë. Rrjeti Sekret Besoj se ka shumë gjasa që të na duhen disa vite për të arritur atë diapazon.

CT: Për kompjuterin a është ju e tillë që të ndani çdo lloj vërejtjeje përmbyllëse, deklarate ose vizioni në lidhje me Rrjetin Sekret? Pra, unë jam GZ: Rrjeti Sekret është unë, ruajtja e privatësisë Por e ardhmja, si dhe duhet të banojnë në një sistem të decentralizuar, siPor i kënaqur të deklaroj se Rrjeti Sekret është vetëm një sistem online që mund ta sigurojë atë. Tarantino Unë besoj se kur një pjesë e madhe e individëve dëgjojnë privatësinë personale, ata konsiderojnë detyra të paligjshme. për mua, shembulli i përdorimit të So NFTs si dhe partneriteti me është, ku ai ndan artin e tij me individët që e fitojnë atë, në një mënyrë që thjesht

blerësi ka (*) fuqinë që në fakt ta shohë, ta ofrojë, t'ua zbulojë individëve të tjerë, e kështu me radhë (*) këtë (*) dëshmi se ne kërkojmë llogaritjet e ruajtjes së privatësisë jo vetëm për detyra të paligjshme.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju