Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX

Bitcoin dhe gjithashtu Ethereum po marrin kontrollin e plotë të tregut dhe gjithashtu analiza teknologjike zbulon se altcoins mund të barazojnë 2 kriptovalutat kryesore.

Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX

Bitcoin (BTC) është afër arritjes së një maksimumi të ri të të gjitha kohërave dhe gjithashtu Ether (ETH) së fundi u ngrit në qiell për të arritur një nivel krejt të ri në 4,800 dollarë. Kjo shtyu kapitalizimin e plotë të tregut të kriptove mbi 3 trilion dollarë për herë të parë ndonjëherë më parë më 8 nëntor, sipas informacionit nga Coin Gecko.

Të dhënat nga Santiment zbulojnë se balenat e Bitcoin që mbajnë midis 10,000 BTC deri në 100,000 BTC në librat e tyre të xhepit, në të vërtetë janë marrë me guxim në dy ditët e mëparshme. Ata kanë përfshirë në fakt 92,000 Bitcoin në 25 ditët e mëparshme, nga të cilat rreth 43,000 janë blerë në të vërtetë në 5 ditët e mëparshme.

5a88ff5538e81ec77470ee907bb16385 - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 27

Një ekip tjetër thelbësor që në fakt ka mbajtur stokun e tyre janë minatorët e Bitcoin. Të dhënat nga CryptoQuant zbulojnë se duke parandaluar disa përjashtime, shkarkimet nga librat e xhepit të minatorëve kanë vazhduar në masë të madhe të jenë të nivelit në dy muajt e mëparshëm.

A mundet moda e favorshme në Bitcoin dhe gjithashtu Etheri të tërheqë monedha të tjera të ndryshme të rëndësishme? Le të hulumtojmë grafikët e 10 kriptomonedhave kryesore për të mësuar.

BTC / USDT

Bitcoin u dëmtua mbi modelin e favorshëm të flamurit më 2 nëntor, duke sugjeruar rifillimin e mundshëm të trendit rritës. Lindjet u përpoqën vazhdimisht të tërhiqnin çmimin brenda flamurit, por mund të mos dëmtojnë asistencën në standardin 20-ditor të zhvendosjes së shpejtë (EMA) (61,400 dollarë).

dc412458a5a3c9f819a5ff7b323249ea - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 29

Standardet e zhvendosjes në ngjitje dhe gjithashtu indeksi i qëndrueshmërisë së personit të dashur (RSI) në rajonin e favorshëm sugjerojnë se kursi i rezistencës më të vogël është në dobi. Nëse demat e çojnë çmimin mbi 67,000 dollarë, grupi BTC/USDT mund të marrë energji.

Objektivi fillestar i përfitimit është 75,000 dollarë, që mund të funksionojë si rezistencë, por nëse demat e mposhtin këtë pengesë, të dy mund të fillojnë marshimin drejt objektivit të modelit me 89,476.12 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse çmimi refuzohet nga rezistenca e mbingarkuar, të dyja mund të zbresin në EMA 20-ditore. Një pushim dhe gjithashtu mbyllje e listuar më poshtë kjo ndihmë mund të zhbllokojë për një ulje të mundshme në standardin e drejtpërdrejtë të zhvendosjes 50-ditore (SMA) (55,284 dollarë).

ETH / USDT

Eteri u tërhoq nga shkalla e shpërthimit në 4,375 dollarë më 6 nëntor, duke sugjeruar që demat e kanë kthyer në të vërtetë këtë shkallë në ndihmë. Blerja u kthye në 7 Nëntor dhe gjithashtu demat e kanë shtyrë çmimin mbi nivelin më të lartë të mëparshëm të të gjitha kohërave në 4,665.87 dollarë më 8 nëntor.

c98cfbd47804717d3961f90b7e3dd026 - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 31

Seti ETH/USDT aktualisht mund të rritet në shkallën thelbësore mendore në 5,000 dollarë, ku arinjtë pritet të bëjnë një rezistencë të fortë. Nëse çmimi refuzohet nga 5,000 dollarë, por nuk dëmton të renditur më poshtë EMA 20-ditore, sigurisht që do të rekomandojë blerje të qëndrueshme në ulje.

Një pushim dhe gjithashtu mbyllja mbi 5,000 dollarë mund të zhbllokojë për një rritje më të madhe në 5,283.17 dollarë. Ndihma thelbësore për të parë disavantazhin është EMA 20-ditore dhe gjithashtu në fakt nuk është dëmtuar duke pasur parasysh 1 tetorin.

Nëse kjo ndihmë ndahet, sigurisht që do të tregojë se energjia e favorshme mund të jetë komprometuese. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në 3,888 dollarë.

BNB / USDT

Binance Coin (BNB) rrëmbeu energjinë pasi shpërtheu nga 518.90 dollarë. Arinjtë po përpiqen të ruajnë rezistencën e mbingarkuar në 691.80 dollarë, siç shihet nga fitili i gjatë në mbajtësen e qirinjve të 7 Nëntorit.

b8b86e2fc0a8d504df749c343ed9105f - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 33

Nëse demat nuk dorëzohen shumë nga shkalla ekzistuese, kjo sigurisht që do të sugjerojë qëndrueshmëri dhe gjithashtu do të nxisë klientët e mundshëm të një pushimi mbi rezistencën e mbingarkuar. Nëse kjo ndodh, grupi BNB/USDT mund të shkojë deri në 717.80 dollarë.

Megjithëse standardet në rritje të zhvendosjes sugjerojnë përfitime për blerësit, gradat e mbiblerjes në RSI rekomandojnë që të dyja të shkojnë shpejt në një konsolidim ose përmirësim të vogël të kredisë. Ndihma fillestare për disavantazhin është 600 dollarë.

Nëse kjo ndihmë shkelet, të dyja mund të zbresin në EMA 20-ditore (549 dollarë). Një përmirësim i tillë i thellë mund të shtyjë fillimin e pjesës vijuese të trendit rritës.

ADA / USDT

Cardano (ADA) në fakt kishte qenë duke tregtuar ndërmjet EMA 20-ditore (2.04 dollarë) dhe gjithashtu asistencës thelbësore me 1.87 dollarë për dy ditët e mëparshme. Megjithëse arinjtë mbrojtën në mënyrë efektive EMA-n 20-ditore, ata mund të mos e ulnin çmimin e listuar nën 1.87 dollarë, duke sugjeruar rritje në shkallë të reduktuar.

ba0852ff1318764189d0e28ed67eef7d - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 35

Blerësit në fakt e kanë shtyrë çmimin mbi EMA 20-ditore dhe gjithashtu RSI në fakt është ngjitur gjithashtu drejt në zonën e favorshme, duke sugjeruar që energjia e rënies mund të jetë komprometuese. Kompleti ADA/USDT aktualisht mund të rritet në vijën e rezistencës.

Një pushim dhe gjithashtu mbyllje mbi vijën e rezistencës sigurisht që do të sugjerojë që demat janë kthyer në lojë video. Pas kësaj, grupi mund të rritet në 2.47 dollarë, ku arinjtë kanë më shumë gjasa të bëjnë një rezistencë të ngushtë.

Përndryshe, nëse çmimi refuzohet nga linja e rënies, arinjtë me siguri do të përpiqen edhe një herë të zhyten të dyja të listuara nën 1.87 dollarë.

SOL / USDT

Solana (SOL) mbetet në një tendencë të qëndrueshme rritëse dhe gjithashtu tregton brenda një rrjeti në rritje. Lëvizja në rritje po përballet me rezervimin e fitimit pranë linjës së rezistencës së rrjetit, por një tregues i favorshëm është se demat në fakt nuk kanë dorëzuar shumë terren.

63416355ac0e6e3aa8b3db14b82f78f0 - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 37

Nëse çmimi tërhiqet nga vija qendrore e rrjetit, demat me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të shtypur grupin SOL/USDT mbi vijën e rezistencës. Nëse ata kujdesen ta bëjnë këtë, të dy mund të rriten në 300 dollarë dhe më pas në 321 dollarë.

Përndryshe, nëse çmimi prishet i renditur poshtë vijës qendrore, të dyja mund të zbresin në linjën e ndihmës të rrjetit. Një ndërprerje e renditur më poshtë në rrjet mund të fillojë një përmirësim shumë më të thellë në 200 dollarë dhe gjithashtu më vonë në SMA 50-ditore (175 dollarë).

XRP / USDT

Ripple (XRP) dëmtoi rezistencën e shpenzimeve prej 1.24 dollarë më 8 nëntor, megjithatë demat po e gjejnë të vështirë të ruajnë shpërthimin. Kjo rekomandon që arinjtë të jenë energjikë në shkallë më të madhe.

c6f121a92b2f6fc716fece4b1e0e6c17 - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 39

EMA 20-ditore (1.13 dollarë) po rritet dhe gjithashtu RSI mbetet në zonën e favorshme, duke sugjeruar që kursi i rezistencës më të vogël është në dobi. Nëse demat ruajnë çmimin mbi 1.24 dollarë, grupi XRP/USDT mund të rritet në 1.41 dollarë.

Kjo shkallë mund të funksionojë edhe një herë si një rezistencë e fortë, por nëse blerësit e kapërcejnë këtë pengesë, energjia e favorshme mund të marrë.

Përkundrazi, nëse çmimi refuzohet nga shkalla ekzistuese, të dyja mund të zbresin në EMA 20-ditore. Marketingu mund të përshkallëzohet nëse ndihma ndahet dhe gjithashtu të dyja mund të zbresin në $1.

PIKA / USDT

Polkadot (DOT) u hodh nga shkalla e shpërthimit në 49.78 dollarë më 6 nëntor, duke sugjeruar që demat po përpiqen ta kthejnë këtë shkallë të drejtë në ndihmë. Blerësit sigurisht që aktualisht do të përpiqen të shtypin çmimin mbi 55.09 dollarë dhe gjithashtu të kthehen në trendin rritës.

4b32f12560f99989789724389040231d - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 41

Nëse ata bëjnë mirë, grupi DOT/USDT mund të fillojë marshimin e tij drejt veriut drejt qëllimit të mëposhtëm të synuar me 63.08 dollarë. Standardet në rritje të zhvendosjes dhe gjithashtu RSI pranë zonës së mbiblerë sugjerojnë që blerësit kanë dorën e parë.

Nëse çmimi refuzohet nga rezistenca e mbingarkuar, të dyja mund të vazhdojnë të jenë të kufizuara ndërmjet 49.78 dollarëve dhe 55 dollarëve. Një ndërprerje dhe gjithashtu mbyllje e listuar nën 49.78 dollarë do të jetë sigurisht treguesi fillestar që investitorët mund të planifikojnë fitimet sipas parametrave të tyre.

Pas kësaj, grupi mund të zbresë në EMA 20-ditore (47.41 dollarë). Nëse çmimi tërhiqet nga kjo shkallë, demat me siguri do të përpiqen edhe një herë të kthehen në trendin rritës, por nëse ndihma hap rrugën, të dy mund të zbresin në SMA 50-ditore (38.92 dollarë).

Related: Bitcoin mban 65 mijë dollarë pasi shitja e Elon Musk sheh që BTC të kalojë kapitalin e tregut Tesla

SHIB/USDT

SHIBA INU (SHIB) në fakt ka mbetur në një fazë solide rehabilituese në dy ditët e mëparshme. Edhe pse çmimi u rikuperua nga renditja thjesht nën EMA 20-ditore (0.000053 dollarë) më 5 nëntor, demat po e kanë të vështirë të ruajnë shkallët më të larta.

f6277804a0fe95f344d21c2d53ecaec3 - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 43

Kjo rekomandon që investitorët po kushtojnë shkallë më të larta. Nëse lindjet ulin çmimin e listuar nën EMA 20-ditore, grupi SHIB/USDT mund të ulet në 0.000043 dollarë. Kjo është një shkallë vendimtare për t'u parë pasi nëse dëmtohet, përmirësimi mund të përfshijë 0.000040 dollarë.

Sa më gjatë të mbahet çmimi i renditur nën EMA 20-ditore, aq më e lartë është mundësia për të qenë deri në SMA 50-ditore (0.000031 dollarë).

Një shpërthim dhe gjithashtu mbyllja mbi vijën e rënies do të jetë sigurisht treguesi fillestar se stresi i marketingut mund të minimizohet. Pas kësaj, grupi mund të rritet në 0.000065 dollarë dhe gjithashtu më vonë në 0.000075 dollarë.

Doxh / USDT

Dogecoin (DOGE) i zhytur i listuar më poshtë EMA 20-ditore (0.26 dollarë) më 4, 5 nëntor dhe gjithashtu 6, megjithatë bishti i gjatë në mbajtëset e qirinjve rekomandon blerje të qëndrueshme me shkallë të reduktuar.

147d003d8524cf6a579204d42487a235 - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 45

EMA 20-ditore në rritje progresive dhe gjithashtu RSI në rajonin e favorshëm sugjerojnë që demat kanë një përfitim të vogël. Demat po përpiqen të shtyjnë çmimin ndaj rezistencës së ngushtë të shpenzimeve në 0.34 dollarë, megjithatë fitili i gjatë i qiririt të 8 Nëntorit rekomandon që arinjtë po bëjnë marketing në mitingje.

Nëse çmimi refuzohet nga shkalla ekzistuese, arinjtë me siguri do të përpiqen edhe një herë të tërheqin çmimin e renditur nën EMA 20-ditore. Nëse kjo ndodh, grupi DOGE/USDT mund të zbresë në SMA 50-ditore (0.24 dollarë). Një ndërprerje e renditur më poshtë kësaj ndihme mund të shkaktojë një ulje në 0.19 dollarë.

AVAX/ USDT

Orteku (AVAX) mbetet në një trend të qëndrueshëm rritës. Lëvizja në rritje rrëmbeu energjinë pasi çmimi u rrit mbi rezistencën e mbingarkuar në 81 dollarë. Demat me siguri do të përpiqen aktualisht ta çojnë çmimin në 100 dollarë.

2fdecc9f64cad89c0d8b7db2f3167d0e - Analiza e çmimeve 11/8: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, AVAX - 47

Nëse kjo shkallë kalon, grupi AVAX/ USDT mund të zgjerojë lëvizjen në 108.56 dollarë. EMA 20-ditore në ngjitje (72 dollarë) dhe gjithashtu RSI mbi 75, sugjerojnë që demat janë në komandë.

Sidoqoftë, nëse çmimi refuzohet nga shkalla ekzistuese, të dyja mund të zbresin në shkallën e shpërthimit në 81 dollarë. Nëse demat e kthejnë këtë shkallë drejtpërsëdrejti në ndihmë, mundësia e zgjerimit të tendencës rritëse rritet.

Treguesi fillestar i pikës së dobët sigurisht që do të jetë një pushim dhe gjithashtu mbyllja e renditur poshtë asistencës prej 81 dollarësh. Më pas grupi mund të zbresë në EMA 20-ditore, e cila është një shkallë vendimtare për demat pasi një ndërprerje e renditur më poshtë mund të tregojë se është bërë në të vërtetë një majë e përkohshme.

Pamjet dhe gjithashtu pikëpamjet e ndara këtu janë vetëm ato të shkrimtarit dhe gjithashtu nuk pasqyrojnë gjithmonë pamjet e CryptoPumpNews. Çdo investim financiar dhe gjithashtu veprim tregtar sjell kërcënim. Ju duhet të kryeni vetë studimin tuaj kur zgjidhni.

Informacioni i tregut jepet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju