Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX

Bitcoin, si dhe altcoinët më të rëndësishëm po përpiqen të rikuperohen, por gradat më të mëdha kanë ende shumë gjasa të sjellin një marketing solid.

Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX

Bitcoin (BTC) ra nën 56,000 dollarë më 19 nëntor, duke përfunduar një rregullim afër 20% nga niveli më i lartë i të gjitha kohërave. Indeksi i Kripto Frikës dhe Lakmisë, i cili qëndroi në zonën e lakmisë për shumicën e 2 muajve të mëparshëm, në fakt është zhytur menjëherë në grupin e shqetësimit me një analizë prej 34.

Kompania e studimit të kriptomonedhave Delphi Digital deklaroi në një rekord aktual se shitja e Bitcoin ishte "kryesisht e nxitur nga një valë likuidimesh dhe jo nga një ndryshim thelbësor në tregim", si dhe ekspertët parashikojnë që tërheqja të jetë "relativisht e shkurtër. jetoi.”

d5fed1f73ef091368f904b364123ee75 - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 27

Rregullimi aktual nuk duket se në fakt i ka dridhur pronarët e qëndrueshëm. Sipas statistikave të valëve të Hodl, oferta e mbajtur nga kapitalistët që blenë gjatë kohëzgjatjes së mëparshme 6-12-mujore në fakt është rritur në 21.4% që nga 17 nëntori në kontrast me 8.7% në fillim të qershorit.

A mundet që gradat e reduktuara të sjellin përvetësim të fortë, duke shkaktuar një rikuperim të mprehtë apo do të sjellë treg në mitingje? Le të hulumtojmë grafikët e 10 kriptomonedhave kryesore për të zbuluar.

BTC / USDT

Bitcoin u hodh nga standardi i drejtpërdrejtë i zhvendosjes 50-ditore (SMA) (59,718 dollarë) më 17 nëntor, megjithatë dështimi i demave për të shtypur çmimin mbi standardin e zhvendosjes së shpejtë 20-ditore (EMA) (61,696 dollarë) sugjeron që marrja mbaron në shkallë më të mëdha.

aaf2d92010592eb6d2fbacd35a2817f7 - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 29

Kompleti BTC/USDT dove si dhe mbyllet i listuar më poshtë SMA 50-ditore më 18 nëntor. Standardet e zhvendosjes janë në prag të një kryqëzimi bearish si dhe indeksi i qëndrueshmërisë së të dashurit (RSI) mbetet në zonën e pafavorshme, duke treguar se arinjtë kanë dorën e sipërme.

Nëse demat ndalojnë së punuari për të shtypur si dhe për të ruajtur çmimin mbi standardet e zhvendosjes, marketingu mund të rritet, si dhe të dy mund të zbresin në zonën e ndihmës prej 52,500 deri në 50,000 dollarë.

Në të kundërt, nëse demat e shtynë çmimin mbi standardet e zhvendosjes, të dyja mund të rriten në vijën e rënies. Kjo shkallë mund të funksionojë si një vështirësi, por nëse demat e shtypin çmimin mbi të, të dyja mund të rriten në zonën e mësipërme nga 67,000 deri në 69,000 dollarë.

ETH / USDT

Eteri (ETH) u tërhoq nga SMA 50-ditore (4,082 dollarë) më 17 nëntor, megjithatë demat mund ta paqartajnë vështirësinë e mësipërme në EMA 20-ditore (4,387 dollarë). Ky marketing i zmadhuar si dhe çmimi i ulur i renditur nën SMA 50-ditore më 18 nëntor.

0f3a328a07ae917dbaba646fe5a84e26 - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 31

Lindjet nuk mund të vuajnë stresin e marketingut në shkallë të reduktuar, gjë që mund të ketë tërhequr në blerje solide nga demat armiqësor. Demat e shtynë çmimin mbi SMA 50-ditore më 19 nëntor, si dhe grupi ETH/USDT aktualisht mund të arrijë në EMA 20-ditore, ku arinjtë mund të kenë edhe një herë një vështirësi të ngurtë.

Nëse çmimi bie nga EMA 20-ditore, arinjtë me siguri do të përpiqen të tërheqin si dhe do të vuajnë të dyja të listuara nën 3,956.44 dollarë. Kjo mund të heqë kursin për një ulje të mundshme në 3,371 dollarë. Përndryshe, një pushim si dhe mbyllja gjatë EMA-s 20-ditore sigurisht që do të tregojë se faza e rehabilitimit mund të jetë më shumë se. Pas kësaj, grupi mund të ritestojë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave.

BNB / USDT

Binance Coin (BNB) iu drejtua SMA-së 50-ditore (517 dollarë) më 18 nëntor, megjithatë rikthimi i fortë më 19 nëntor sugjeron blerje armiqësore në shkallë të reduktuara. Demat me siguri do të përpiqen aktualisht të shtypin çmimin mbi EMA 20-ditore (585 dollarë).

103533a7607037d78503ec83a9a54a70 - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 33

Nëse grupi BNB/USDT ruhet mbi EMA 20-ditore, sigurisht që do të sugjerojë që rregullimi i përkohshëm mund të jetë më shumë se. Pas kësaj, grupi mund të rritet në zonën e mësipërme të rezistencës në 669.30 dollarë në 691.80 dollarë, ku arinjtë mund të kenë një vështirësi të ngurtë.

Thyerja si dhe mbyllja mbi rezistencën e mësipërme mund të tregojë rifillimin e trendit rritës. Përkundrazi, nëse çmimi bie nga EMA 20-ditore, rritet mundësia e një pushimi të renditur më poshtë SMA 50-ditore. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në shkallën e korrigjimit të Fibonacci 78.60% në 485.40 dollarë.

SOL / USDT

Demat u përpoqën të shtypnin Solanën (SOL) gjatë EMA-s 20-ditore (221 dollarë) më 17 dhe 18 nëntor, por arinjtë nuk mbetën në gjendje mendore të dorëzoheshin. Dështimi për të hequr këtë vështirësi mund të ketë tërhequr marketingun nga investitorët më 18 nëntor, gjë që e tërhoqi çmimin në SMA 50-ditore (195 dollarë).

40f068d5cba3676d68e75fc13bff9b4a - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 35

Përvetësimi agresiv në shkallë të reduktuar shkaktoi një rikthim të mprehtë më 19 nëntor, duke treguar se demat po ruajnë ndihmën 50-ditore SMA.

Nëse klientët e shtyjnë çmimin mbi EMA 20-ditore, grupi SOL/USDT mund të rritet në vijën e rënies. Një thyerje si dhe mbyllje mbi vijën e rënies mund të rrisë klientët potencialë të rifillimit të trendit rritës.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse çmimi bie nga EMA 20-ditore, arinjtë me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të tërhequr të dyja të listuara nën SMA 50-ditore, si dhe linjën e trendit. Nëse ata merren për ta bërë këtë, marketingu mund të rritet, si dhe të dy mund të zbresin në 140 dollarë.

ADA / USDT

Bishti i gjatë në 16 Nëntor si dhe mbajtësja e qirinjve 17 zbulon se demat u përpoqën të ruanin ndihmën e fortë me 1.87 dollarë. Sidoqoftë, dështimi për të mbajtur Cardano (ADA) mbi 1.87 dollarë mund të ketë shkaktuar marketing armiqësor nga investitorët më 18 nëntor.

f787158123cef7aae7f33c99c7ac5483 - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 37

Demat aktualisht po përpiqen të rikthejnë çmimin mbi 1.87 dollarë. Nëse ata përballen të vuajnë çmimin mbi këtë shkallë, ai mund të kapë arinjtë armiqësorë. Kjo mund të fillojë një rikuperim të fortë, i cili mund të arrijë në vijën e rënies.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse çmimi bie nga shkalla e tanishme ose EMA 20-ditore (1.99 dollarë), sigurisht që do të rekomandojë që besimi të mbetet i pafavorshëm, si dhe investitorët po bëjnë marketing në tubime. Arinjtë me siguri do të pas kësaj përpjekjeje për të tërhequr të dyja të listuara nën 1.70 dollarë, duke e zgjatur uljen në 1.50 dollarë.

XRP / USDT

Demat shtypën Ripple (XRP) mbi standardet e zhvendosjes më 18 nëntor, megjithatë fitili i gjatë në mbajtësen e qirinjve zbulon marketingun armiqësor në shkallë më të lartë. Çmimi zbriti në ndihmën emocionale në 1 dollarë, ku demat po vendosin një mbrojtje solide.

5c40e2d9c2eb6f54c152569838faa14c - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 39

Një rikthim nga shkalla e tanishme mund të ndeshet edhe një herë në marketing solid pranë standardeve të zhvendosjes. Nëse çmimi bie nga EMA 20-ditore (1.13 dollarë), arinjtë me siguri do të përpiqen të fundosin grupin XRP/USDT të renditur nën 1 dollarë.

Nëse ata mund ta heqin atë, të dy mund ta zgjerojnë rrëshqitjen e tij në ndihmën e mëposhtme me 0.85 dollarë. Marketingu mund të përshpejtohet i renditur më poshtë në këtë ndihmë.

Përkundrazi, nëse demat drejtojnë si dhe ruajnë çmimin mbi standardet e zhvendosjes, të dyja mund të rriten në rezistencën e mësipërme në 1.24 dollarë.

PIKA / USDT

Polkadot (DOT) i dëmtuar i renditur më poshtë asistencës direkte me 38.70 dollarë më 18 nëntor, megjithatë demat vepruan si dhe burgosën uljen në vijën e trendit rritës. Kthimi i mprehtë zbulon nevojën solide në shkallë të reduktuara.

0409fd12248f38076e588b49debef311 - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 41

Sidoqoftë, EMA e pjerrët 20-ditore (45 dollarë) si dhe RSI në zonën e pafavorshme sugjerojnë që arinjtë janë në komandë. Kërcimi ka shumë të ngjarë të hasë rezistencë të fortë në zonë midis 43.27 dollarëve si dhe EMA 20-ditore.

Nëse çmimi bie nga zona e mësipërme, arinjtë me siguri do të përpiqen të tërheqin grupin DOT/USDT të renditur nën 37.53 dollarë. Një mbyllje e renditur poshtë kësaj shkalle sigurisht që do të përfundojë modelin e kokës dhe shpatullave, duke treguar fillimin e një rregullimi shumë më të thellë. Në të kundërt, nëse demat e shtypin çmimin mbi EMA 20-ditore, të dy mund të rriten në 47.83 dollarë.

Related: Shiba Inu në rrezik të 'sinjalit të lartë' pasi çmimi i SHIB bie 50% në 3 javë

Doxh / USDT

Dogecoin (DOGE) zbriti në asistencë solide me 0.21 dollarë më 18 nëntor. Kjo shkallë në fakt ka funksionuar si një ndihmë në të dy uljet e mëparshme, si dhe në programet e kërcimit më 19 nëntor që demat po përpiqen të fillojnë një tubim zbutës.

c3355de32e2bf1fb1067361690ffc3c6 - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 43

Rikuperimi ka shumë të ngjarë të hasë një rezistencë të ngurtë në vijën e rënies. EMA e pjerrët 20-ditore (0.25 dollarë) si dhe RSI në zonën e pafavorshme sugjerojnë që arinjtë kanë dorën e parë.

Nëse çmimi bie nga linja e rënies, arinjtë me siguri do të përpiqen edhe një herë të fundosin grupin DOGE/USDT të renditur nën 0.21 dollarë. Nëse kjo ndodh, të dy mund të kalojnë në ndihmën e rëndësishme me 0.19 dollarë.

Kjo pamje e pafavorshme sigurisht që do të revokohet nëse demat shtypin si dhe ruajnë çmimin mbi vijën e rënies. Seti sigurisht që pas kësaj do të provojë një tubim në 0.30 dollarë.

SHIB/USDT

SHIBA INU (SHIB) zbriti i renditur poshtë asistencës së rëndësishme në 0.000043 dollarë më 18 nëntor, megjithatë arinjtë nuk mund ta ulnin çmimin e listuar nën SMA 50-ditore (0.000041 dollarë). Kjo sugjeron që demat fituan fuqishëm në shkallë të reduktuar.

492cc77795a3ae19dfed5eedb0a6fe37 - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 45

Tubimi i zbutjes ka shumë të ngjarë të ndeshet me rezistencë të fortë në EMA 20-ditore (0.000051 dollarë). Nëse çmimi bie nga kjo rezistencë, sigurisht që do të rekomandojë që besimi në fakt është transformuar negativisht, si dhe investitorët po bëjnë marketing në tubime.

Pas kësaj, arinjtë sigurisht që do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të tërhequr çmimin e renditur nën SMA 50-ditore. Një hap i tillë mund të përshpejtojë marketingun, si dhe grupi SHIB/USDT mund të përfundojë një korrigjim 100% si dhe të bjerë në 0.000027 dollarë.

Anasjelltas, një pushim si dhe mbyllja gjatë EMA 20-ditore do të jetë sigurisht shenja fillestare se rregullimi mund të jetë më shumë se. Kompleti mund të rritet pas atij grumbullimi në 0.000057 dollarë, si dhe më vonë në 0.000065 dollarë.

AVAX/ USDT

Orteku (AVAX) refuzoi nga 110.41 dollarë më 18 nëntor, megjithatë bishti i gjatë në mbajtësen e qirinjve zbulon se demat mbeten për të blerë shkallë të reduktuara.

0080871e89f98d9b504cc47ad9202f12 - Analiza e çmimeve 11/19: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 47

EMA 20-ditore në ngjitje (88 dollarë) si dhe RSI pranë zonës së mbiblerë sugjerojnë që demat mbeten në kontroll. Klientët po përpiqen të kthehen në trendin rritës duke shtypur çmimin mbi nivelin më të lartë të të gjitha kohërave.

Nëse bëjnë mirë, grupi AVAX/ USDT mund të fillojë udhëtimin e tij drejt 115.14 dollarëve dhe më pas në shkallën e zgjerimit të Fibonaccit 161.8% në 128.01 dollarë.

Përndryshe, nëse demat ndalojnë së punuari për të ruajtur çmimin mbi 110.41 dollarë, të dy mund të dëshmojnë prenotim fitimi, si dhe të bien në EMA 20-ditore. Një ndërprerje si dhe mbyllja e renditur më poshtë kjo ndihmë mund të tregojë se tendenca në rritje mund të ngadalësohet. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në 81 dollarë.

Pamjet, si dhe pikëpamjet e ndara pikërisht këtu janë tërësisht ato të shkrimtarit, si dhe jo gjithmonë pasqyrojnë pamjet e Crypto PumpNews. Çdo investim financiar si dhe veprim tregtar përfshin rrezik. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur zgjidhni.

Informacioni i tregut jepet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju