Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX

Bitcoin, si dhe altcoinët më të rëndësishëm po përpiqen të mbajnë mbi shkallët e tyre të shpejta të rezistencës, një tregues që demat mund të blejnë në çdo rënie.

Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX

Bitcoin (BTC) si dhe Ether (ETH) po vlerësojnë shkallët e ndihmës jetike emocionale në 60,000 dollarë si dhe 4,000 dollarë në mënyrë specifike. Të dyja këto shkallë janë të rëndësishme për të mbajtur trendin rritës të padëmtuar në afat të shkurtër.

Ndërsa vjeshta mund të frikësojë investitorët e levave, balenat e Bitcoin duket se po e shikojnë këtë rënie si një mundësi blerjeje. Informacioni në zinxhir zbulon se balena e tretë më e madhe Bitcoin përfshinte 207 Bitcoin në zotërimet me një çmim tipik prej rreth 62,053 dollarë për Bitcoin.

Pas blerjes aktuale, zotërimi i balenës në fakt është rritur me 635 Bitcoin në nëntor, sipas reporteritColin Wu.

1ac57b0b0554c6861bfb821285c870f6 - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 27

Megjithatë, nuk janë të gjitha informacionet e favorshme për Bitcoin, si dhe për kriptovalutat. Dollari amerikan në fakt është ngjitur në nivelin më të lartë të gjashtëmbëdhjetë muajve me supozimet se rritja në qiell e kostos së jetesës mund të kërkojë që Rezerva Federale e SHBA të rrisë çmimet si dhe të përshpejtojë zvogëlimin e programit të saj të blerjes së zotërimeve prej 120 miliardë dollarësh në muaj.

Planifikuesi i parave i LMAX Group, Joel Kruger, deklaroi gjithashtu se një para forcuese mund të godasë më së shumti pronat me rrezik të lartë, gjë që mund të jetë faktori për tërheqjen aktuale në Bitcoin si dhe në altcoin.

A do t'i ruajnë demat shkallët e ngurta të ndihmës, si dhe do të rikuperojnë apo marketingu armiqësor do të tërheqë kostot e kriptove të renditura nën shkallët e tyre solide të ndihmës? Le të studiojmë grafikët e 10 kriptomonedhave më të mira për të zbuluar.

BTC / USDT

Bitcoin ra në listën e renditur nën standardin e zhvendosjes së shpejtë 20-ditore (62,607 dollarë) si dhe linjën e ndihmës së modelit të rritjes së pykës më 16 nëntor. Ky është treguesi fillestar që demat mund të mos e kuptojnë.

ef5b9b294afb5dd0bd30faae98bd5b4d - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 29

Blerësit po përpiqen të ruajnë standardin bazë të zhvendosjes 50-ditore (59,122 dollarë), megjithatë fryrja sipërfaqësore sugjeron një mungesë serioziteti midis demave për të blerë diploma ekzistuese.

Nëse çmimi mohon nga shkalla ekzistuese ose EMA 20-ditore, arinjtë me siguri do të përpiqen të fundosin grupin BTC/USDT të renditur nën 57,820 dollarë. Nëse ata përparojnë, marketingu mund të marrë energji si dhe të dy mund të bien në 52,500 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse çmimi shfaqet nga shkalla ekzistuese si dhe rritet gjatë EMA 20-ditore, sigurisht që do të sugjerojë rritje të qëndrueshme në shkallë të reduktuara. Pas kësaj, kompleti mund të ritestojë zonën e varur nga 67,000 deri në 69,000 dollarë.

ETH / USDT

Eteri i dëmtuar renditet poshtë rrjetit në rritje më 15 nëntor, i cili u respektua nga marketingu shtesë më 16 nëntor, i cili tërhoqi çmimin e renditur nën EMA 20-ditore (4,439 dollarë). Ky ishte mbyllja fillestare e renditur më poshtë EMA 20-ditore sepse 1 tetor.

c0d62461afca9409df230aed56ef4700 - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 31

Bishti i gjatë në mbajtësen e qirinjve të sotëm rekomandon që demat po përpiqen të ruajnë SMA-në 50-ditore (4,033 dollarë). EMA 20-ditore në fakt ka filluar të refuzojë, si dhe indeksi i rezistencës së anëtarëve të familjes (RSI) në fakt është ulur në zonën e pafavorshme, duke sugjeruar që arinjtë po shërohen.

Nëse çmimi mohon nga shkalla ekzistuese ose EMA 20-ditore, sigurisht që do të rekomandojë që besimi në fakt është transformuar negativisht, si dhe investitorët po bëjnë marketing në tubime. Pas kësaj, grupi ETH/USDT mund të shkelë SMA-në 50-ditore si dhe të bjerë në ndihmën e mëposhtme në 3,600 dollarë.

Kjo pamje e rënduar sigurisht që do të mohohet nëse të dyja rriten nga shkalla ekzistuese, si dhe prishen gjatë EMA 20-ditore.

BNB / USDT

Monedha Binance (BNB) u mohua nga rezistenca e tejkaluar në 669.30 dollarë më 15 nëntor, si dhe nga pëllumbi i listuar më poshtë EMA 20-ditore (591 dollarë) më 16 nëntor. Marketingu vazhdoi sot, ndërsa arinjtë tërhoqën çmimin afër 50% korrigjimi i Fibonacci diplomë në 552.30 dollarë.

98a8bf1802981a0d36b9b1a681cf74c8 - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 33

Bishti i gjatë në mbajtësin e sotëm të qirinjve rekomandon marrjen e ngurtë në shkallë të reduktuar. Blerësit me siguri do të përpiqen aktualisht të rikthejnë çmimin mbi EMA 20-ditore. Nëse ata arrijnë ta bëjnë këtë, grupi BNB/USDT sigurisht që do të përpiqet edhe një herë të rritet në 669.30 dollarë.

Përndryshe, nëse çmimi mohon nga EMA 20-ditore, sigurisht që do të rekomandojë që besimi në fakt është transformuar negativisht, si dhe investitorët po bëjnë marketing në tubime. Pas kësaj, grupi mund të zgjerojë uljen e tij në SMA 50-ditore (509 dollarë).

SOL / USDT

Solana (SOL) u rendit më poshtë rrjeti në rritje, si dhe EMA 20-ditore (224 dollarë) më 16 nëntor, duke sugjeruar se demat mund të kenë hequr qafe. Blerësit po përpiqen të ruajnë shkallën e shpërthimit në 216 dollarë, megjithatë çdo lloj fryrje ka shumë të ngjarë të përballet me shkallë më të larta të kostos.

07cf5e04a8f5f679aff80a3912d6d6cd - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 35

EMA 20-ditore në fakt ka rënë, si dhe RSI në fakt ka zbritur në kërthizë, duke sugjeruar një ekuilibër midis furnizimit dhe nevojës. Ky bilanc sigurisht që do të lëvizë për arinjtë nëse çmimi prishet si dhe qëndron i renditur nën 216 dollarë.

Përkundrazi, nëse çmimi tërhiqet nga shkalla ekzistuese, grupi SOL/USDT mund të rritet në vijën e rënies. Kjo shkallë mund të funksionojë si një rezistencë e ngurtë, por nëse demat e kalojnë këtë pengesë, të dy mund të ritestojnë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 259.90 dollarë.

ADA / USDT

Cardano (ADA) mohoi shumë më 16 Nëntor si dhe dëmtoi të listuara më poshtë asistencën e rëndësishme me 1.87 dollarë, por një gjë e vogël e favorshme është që demat nuk mundësonin mbylljen e çmimit të renditur më poshtë. Bishti i gjatë në mbajtësen e qirinjve sugjeron që blerësit po përpiqen të mbrojnë ndihmën.

ebd326a2f821162976534da4d2f48594 - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 37

Demat po përpiqen të rikthejnë çmimin mbi 1.87 dollarë sot, por shkallë më të larta mund të tërheqin në marketing. Të dy standardet e zhvendosjes në fakt kanë filluar të refuzohen, si dhe RSI në fakt është zhytur drejt në zonën e kundërt, duke sugjeruar që arinjtë janë në komandë.

Nëse çmimi mohon nga shkalla ekzistuese ose EMA 20-ditore, arinjtë me siguri do të përpiqen të fundosin grupin ADA/USDT të renditur nën 1.75 dollarë. Nëse arrijnë ta bëjnë këtë, të dyja mund të zbresin në 1.50 dollarë. Treguesi fillestar i qëndrueshmërisë sigurisht që do të jetë një thyerje, si dhe mbyllje mbi vijën e rënies.

XRP / USDT

Fitil i gjatë në mbajtësin e qirinjve XRP'sNov 15 zbulon se arinjtë tregtohen në tubime ndaj rezistencës së tepërt me 1.24 dollarë. Marketingu u rrit më 16 nëntor, si dhe lindjet tërhoqën çmimin e renditur nën standardet e zhvendosjes.

55c949160f044dffeb3206b384ea190e - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 39

Nëse lindjet vuajnë çmimin e renditur nën standardet e zhvendosjes, grupi XRP/USDT mund të testojë ndihmën solide me 1 dollarë. EMA 20-ditore (1.15 dollarë) në fakt ka filluar të refuzohet, si dhe RSI në fakt është zhytur drejt në rajonin e kundërt, duke sugjeruar që arinjtë kanë një anë të butë.

Një pushim si dhe mbyllja e listuar më poshtë 1$ mund ta tërheqë çmimin në 0.85$. Kjo shkallë mund të funksionojë edhe një herë si një ndihmë solide, por nëse thyhet, lënia e mëposhtme mund të jetë 0.70 dollarë.

Në të kundërt, nëse çmimi thyen standardet e zhvendosjes, të dyja mund të rriten në 1.24 dollarë. Demat me siguri do të duhet të shtypin, si dhe të ruajnë çmimin mbi këtë shkallë për të treguar një kthim.

PIKA / USDT

Dështimi i Polkadot (DOT) për t'u rikthyer mbi EMA 20-ditore (45.99 dollarë) mund të ketë shkaktuar rezervimin e fitimeve nga demat e përkohshëm si dhe marketingun nga arinjtë armiqësor. Kjo përshkallëzoi marketingun si dhe tërhoqi çmimin e renditur nën SMA 50-ditore (41.88 dollarë) më 16 nëntor.

fba82cc008f07de56c5a022aba1d3594 - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 41

Kompleti DOT/USDT po përpiqet të tërhiqet nga linja e trendit rritës, duke sugjeruar që demat të mbeten për të blerë me ulje. Nëse demat ruajnë çmimin mbi SMA 50-ditore, të dyja mund të rriten në EMA 20-ditore.

Kjo shkallë ka shumë të ngjarë të funksionojë edhe një herë si pengesë. Nëse çmimi mohon nga EMA 20-ditore, arinjtë me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të tërhequr të dyja të listuara poshtë vijës së trendit në rritje, si dhe për të zgjeruar uljen në 32 dollarë, si dhe më vonë në 26 dollarë.

Demat me siguri do të duhet të bëjnë presion, si dhe të vuajnë çmimin gjatë EMA-s 20-ditore për të sugjeruar se arinjtë mund të kenë hequr qafe.

Related: Simbolet e lojërave kompjuterike Metaverse Ethverse si dhe Axie Infinity parandalojnë rënien e kriptove

Doxh / USDT

Pas tregtimit midis standardeve të zhvendosjes për dy ditët e mëparshme, Dogecoin (DOGE) bëri një hap përfundimtar më poshtë më 16 nëntor. Kjo sugjeron që oferta tejkalon nevojën.

6921fc0d5227560ffeecdc9d99ac7190 - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 43

Demat po përpiqen të ruajnë ndihmën në 0.22 dollarë. Ata me siguri do të përpiqen aktualisht të shtyjnë çmimin mbi vijën e rënies. Nëse ata mund ta heqin atë, sigurisht që do të sugjerojë se arinjtë mund të kenë hequr qafe. Pas kësaj, grupi DOGE/USDT mund të rritet në 0.30 dollarë.

Sidoqoftë, EMA 20-ditore (0.25 dollarë) në fakt ka filluar të refuzohet, si dhe RSI mbetet në rajonin e kundërt, duke sugjeruar që arinjtë kanë dorën e parë. Nëse çmimi mohon nga shkalla ekzistuese ose vija e rënies, probabiliteti i një ndërprerjeje të renditur nën $0.22 rritet. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në ndihmën e rëndësishme në 0.19 dollarë.

SHIB/USDT

Demat u përpoqën të ruanin SHIBA INU (SHIB) gjatë EMA-s 20-ditore (0.000052 dollarë) më 14 dhe 15 nëntor, megjithatë fitili i gjatë në mbajtësen e qirinjve zbulon se kushton gradë më të madhe.

85f8bb2b4804421af60ae22f9e13de79 - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 45

Marketingu vazhdoi më 16 nëntor, duke tërhequr çmimin e renditur nën EMA 20-ditore. Një favorizues i vogël është se demat po përpiqen të ruajnë ndihmën e rëndësishme në $0.000043. Nëse blerësit shtypin dhe ruajnë çmimin mbi EMA 20-ditore, grupi SHIB/USDT mund të përpiqet të rrisë rezistencën në 0.000065 dollarë.

Në të kundërt, nëse çmimi mohon nga shkalla ekzistuese ose EMA 20-ditore, sigurisht që do të sugjerojë që investitorët po bëjnë marketing për çdo rritje të vogël. Kjo sigurisht që do të rrisë mundësinë e një pushimi të renditur nën 0.000043 dollarë, si dhe SMA 50-ditore (0.000040 dollarë). Nëse kjo ndodh, të dy mund të përfundojnë një korrigjim 100% si dhe të bien në 0.000027 $.

AVAX/ USDT

Orteku (AVAX) mbetet në një trend rritës. Lindjet u përpoqën të vononin lëvizjen lart si dhe të ulnin çmimin e renditur nën shkallën e ndihmës thelbësore në 81 dollarë më 16 nëntor, por demat nuk u dorëzuan. Bishti i gjatë në mbajtësen e qirinjve të ditës zbulon se blerësit mbronin me vitalitet EMA-n 20-ditore (85.20 dollarë).

6edf248fc3372019f26b7272a5cc27c7 - Analiza e çmimeve 11/17: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, DOT, DOGE, SHIB, AVAX - 47

Blerja u rikthye sot, si dhe demat e kanë shtyrë çmimin mbi rezistencën e tepërt në 101.82 dollarë. Nëse blerësit e ruajnë çmimin mbi shkallën e rëndësishme emocionale në 100 dollarë, grupi AVAX/ USDT mund të rritet në 115.14 dollarë.

EMA në rritje 20-ditore si dhe RSI në rajonin e mbiblerë sugjerojnë që demat mbeten në kontroll. Arinjtë me siguri do të duhet të tërheqin çmimin e renditur poshtë shkallës së shpërthimit në 81 dollarë për të treguar një rregullim të mundshëm në modelin e përkohshëm.

Pamjet si dhe këndvështrimet e ndara pikërisht këtu janë vetëm ato të shkrimtarit dhe jo gjithmonë tregojnë pamjet e CryptoPumpNews. Çdo investim financiar, si dhe hap tregtar përfshin rrezik. Ju duhet të kryeni vetë studimin tuaj kur të vendosni.

Informacioni i tregut sigurohet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju