Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA

Bitcoin si dhe Ether mbyllën tetorin me një notë të fortë, duke rritur mundësinë që tubimi të marrë normë në nëntor

Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA

Bitcoin (BTC) si dhe Ether (ETH) patën mbylljen e tyre më të lartë të mundshme nga muaji në muaj ndonjëherë në tetor, duke treguar energji solide që preferon blerësit. Theksi aktualisht zhvendoset në nëntor, i cili në fakt ka qenë shumë i favorshëm për Bitcoin.

Që nga viti 2013, Bitcoin në fakt e ka mbyllur nëntorin me një humbje në vetëm 2 festime, në vitin 2018 si dhe në vitin 2019. Një tjetër nxitje e favorshme për Bitcoin mund të jenë erërat e pasme nga bursa e Shteteve të Bashkuara, të cilat gjithashtu kanë një dokument të shkëlqyer në nëntor.

S&P 500 në fakt ka regjistruar një rritje tipike prej 2% në nëntor, muaji i vetëm i vitit për të arritur kthime të tilla mesatare të jashtëzakonshme.

0f403d861d24375a74f38eade642a221 - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 27

Të dhënat nga Glassnode zbulojnë gjithashtu se librat e Bitcoin në shkëmbime shkojnë në shkallën e tyre më të lirë në 3 vjet. Sasia e Bitcoin e varur në udhëzuesit e shkëmbimeve në fakt ka rënë nga 3.1 milion Bitcoin në prill 2020 në 2.47 milion BTC. Sipas ekspertëve, kjo mund të jetë e favorshme për Bitcoin nëse nevoja rritet, pasi kjo mund të shkaktojë një goditje në furnizim.

A mund t'i udhëheqë Etheri altcoin më shumë apo Bitcoin do të vazhdojë të jetë në vendin e shoferit të automjetit? Le të vlerësojmë grafikët e 10 kriptomonedhave kryesore për të mësuar.

BTC / USDT

Bitcoin ra nga linja e rezistencës së modelit të flamurit më 31 tetor, megjithatë demat nuk lejuan që çmimi të ruhej nën standardin e zhvendosjes së shpejtë 20-ditore (EMA) (59,876 dollarë). Ky është një tregues i favorshëm pasi zbulon se investitorët po blejnë me ulje.

63783b1a573da3cca4aa5ee835380234 - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 29

Një thyerje si dhe mbyllje mbi vijën e rezistencës sigurisht që do të përfundojë rregullimin e favorshëm të flamurit. Seti BTC/USDT mund të arrijë pas atij grumbullimi në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 67,000 dollarë. Kjo shkallë ka shumë të ngjarë të funksionojë si një barrikadë e rëndësishme, por nëse demat mund ta pushtojnë atë, të dy mund të fillojnë udhëtimin e saj drejt objektivit me 89,476.12 dollarë.

Standardet e zhvendosjes në ngjitje, si dhe indeksi i qëndrueshmërisë së personit të dashur (RSI) në zonën e favorshme tregojnë se demat janë në krye. Treguesi fillestar i pikës së dobët sigurisht që do të jetë një pushim, si dhe mbyllja e renditur nën EMA 20-ditore. Një hap i tillë mund të çojë në një ulje të linjës së ndihmës së modelit.

Marketingu mund të rritet nëse arinjtë vuajnë çmimin e shënuar poshtë flamurit. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në standardin bazë të zhvendosjes 50-ditore (SMA) (53,115 dollarë).

ETH / USDT

Bishti i gjatë në mbajtësen e qirinjve të Etherit më 1 nëntor tregon se demat po blejnë me vitalitet. Demat në fakt nuk kanë lejuar uljen e çmimit, si dhe ruajtën e renditur nën EMA 20-ditore (4,042 dollarë) duke pasur parasysh që 1 tetori, i cili rekomandon që kjo pamje të vazhdojë të jetë e favorshme.

273974e644844dd2d8ec090f18a88040 - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 31

Nëse demat e shtynë çmimin mbi rezistencën e mësipërme në 4,460.47 dollarë, grupi ETH/USDT mund të kthehet në trendin rritës. Pas atij grupi mund të rritet në shkallën emocionale vitale në 5,000 dollarë, ku arinjtë kanë më shumë gjasa të mbajnë një pengesë të ngushtë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse çmimi refuzon nga rezistenca e mësipërme, arinjtë me siguri do të përpiqen t'i tërheqin të dyja në EMA 20-ditore. Kjo është një ndihmë jetike për t'u mbajtur nën sy, pasi një ndërprerje e renditur më poshtë mund të shkaktojë investitorë të përkohshëm drejt fitimeve të publikimit.

BNB / USDT

Lindjet u përpoqën të tërheqin monedhën Binance (BNB) të renditur nën 518.90 dollarë për 2 ditët e mëparshme, por bishti i gjatë në mbajtësen e qiririt zbulon se demat kishin strategji të tjera të ndryshme. Shkallët më të ulëta sjellin blerje të qëndrueshme, si dhe demat me siguri do të përpiqen aktualisht të kthehen në trendin rritës.

22a383bbc185d37f3d89a1dc40699e03 - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 33

EMA 20-ditore në ngjitje (486) si dhe RSI e renditur thjesht poshtë zonës së mbiblerë rekomandojnë që demat janë në komandë. Nëse demat ruajnë çmimin mbi 540.50 dollarë, grupi BNB/USDT mund të zhvendoset në drejtim të objektivit të modelit në 554 dollarë, si dhe më vonë në rezistencën mendore në 600 dollarë.

Në të kundërt, nëse çmimi refuzohet, si dhe dëmet e listuara nën EMA 20-ditore, sigurisht që do të rekomandojë marketing armiqësor në shkallë më të lartë. Kjo mund të kapë dema të shumtë armiqësor, duke tërhequr të dy në ndihmën thelbësore në 392.20 dollarë.

ADA / USDT

Demat në fakt e kanë mbrojtur me efikasitet ndihmën solide me 1.87 dollarë për dy ditët e mëparshme, por ata e kanë të vështirë të shtypin Cardano (ADA) mbi EMA 20-ditore (2.07 dollarë). Kjo sugjeron një mungesë nevoje në shkallë më të madhe.

030816134af0d1bc31d71bded6626d87 - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 35

Arinjtë me siguri do të përpiqen aktualisht të zhysin çmimin e renditur poshtë zonës së ndihmës nga 1.87 deri në 1.80 dollarë. Nëse kjo ndodh, grupi ADA/USDT mund të ulet në 1.58 dollarë. Standardet e zhvendosjes së pjerrët si dhe RSI në zonën e pafavorshme tregojnë se arinjtë mbeten në kontroll.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse çmimi rritet nga shkalla e tanishme si dhe thyen standardet e zhvendosjes, sigurisht që do të tregojë rritje solide në 1.87 dollarë. Pas kësaj, grupi mund të rritet në rezistencën e mësipërme në 2.47 dollarë.

SOL / USDT

Solana (SOL) u tërhoq nga EMA 20-ditore më 31 tetor, duke treguar blerje solide me shkallë të reduktuar. Demat me siguri do të përpiqen aktualisht të shtypin çmimin mbi zonën e mësipërme të rezistencës në 216 dollarë deri në 218.93 dollarë.

6522a7565e1191064251d89f1094b570 - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 37

Nëse ata përparojnë, grupi SOL/USDT mund të rifillojë trendin e tij në rritje si dhe të arrijë objektivin e modelit në 239.83 dollarë. Një thyerje si dhe mbyllje mbi këtë rezistencë mund të zhbllokojë për një rritje të mundshme në 265.80 dollarë.

EMA 20-ditore në ngjitje (185 dollarë) si dhe RSI në zonën e favorshme tregojnë se demat janë në krye. Kjo pamje e favorshme sigurisht që do të mohohet nëse çmimi refuzohet nga rezistenca e mësipërme, si dhe zhytet e renditura nën EMA 20-ditore. Kjo mund ta tërheqë çmimin në vijën e trendit.

XRP / USDT

Ripple (XRP) është mbërthyer në mes të vijës së uljes, si dhe ndihmës prej 1 dollarësh pasi arinjtë po ofrojnë në mitingje, si dhe demat po blejnë në ulje. Demat u përpoqën të shtypnin çmimin mbi vijën e uljes më 31 tetor, por fitili i gjatë në mbajtësen e qirinjve zbulon se kushton shkallë më të lartë.

cdb15857491ecb19d9d7e5209c4d4a55 - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 39

Arinjtë po përpiqen të ulin çmimin e renditur nën standardet e zhvendosjes që nga 1 nëntori. Nëse kjo ndodh, grupi XRP/USDT mund të zbresë edhe një herë në asistencë solide në 1$. Kjo është një shkallë jetike për t'u parë pasi një pushim i renditur më poshtë mund të tërheqë çmimin në 0.85 dollarë.

Nëse demat e çojnë çmimin mbi vijën e uljes, të dy mund të rriten në rezistencën e mësipërme në 1.24 dollarë. Standardet e zhvendosjes së nivelit si dhe RSI afër mesit nuk ofrojnë një përfitim të qartë as për demat dhe as për arinjtë.

PIKA / USDT

Polkadot (DOT) u hodh nga EMA 20-ditore (41.93 dollarë) më 31 tetor, siç shihet nga bishti i gjatë në mbajtësin e qirinjve të ditës. Ky është një tregues i favorshëm pasi zbulon se investitorët po mblidhen në rënie.

ec5078011bd31d5e174d0b721285c43e - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 41

Blerjet e qëndrueshme më 1 nëntor në fakt e kanë shtyrë çmimin mbi rezistencën e mësipërme në 46.39 dollarë. Demat u përpoqën të hiqnin pengesën e mëposhtme të shpenzimeve në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 49.78 dollarë, por arinjtë nuk janë të lumtur të japin.

Nëse çmimi refuzohet nga shkalla e tanishme ose rezistenca e mësipërme, si dhe vendos ndihmën në 46.30 dollarë, sigurisht që do të rrisë avantazhet e rifillimit të lëvizjes lart drejt objektivit të modelit në 53.90 dollarë.

Treguesi fillestar i pikës së dobët sigurisht që do të jetë një listë e ngushtë nën 46.39 dollarë. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në EMA 20-ditore.

Related: Shenja e balenës së Bitcoin zbulon modën e grumbullimit shumëmujor ndërsa BTC shikon ritestimin e 67 mijë dollarëve

SHIB/USDT

Bishti i gjatë i SHIBA INU (SHIB) në mbajtësen e qirinjve të 31 tetorit rekomandon që demat me guxim u ulën në shkallën e korrigjimit të Fibonaccit 50% në 0.00005778 $.

87cc9c8eedeb1e475cd87db1aa09b5be - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 43

Blerësit me siguri do të përpiqen aktualisht të shtyjnë çmimin drejt nivelit më të lartë të të gjitha kohërave në 0.00008854 dollarë. Kjo shkallë ka shumë të ngjarë të tërheqë një marketing solid nga arinjtë. Nëse çmimi refuzohet nga rezistenca e mësipërme, grupi SHIB/USDT mund të tregtohet në mes 0.00008854 $ si dhe 0.00005778 $ për disa ditë.

Një thyerje si dhe mbyllja mbi 0.00008854 dollarë mund të tregojë rifillimin e trendit rritës që mund të arrijë në shkallën e zgjerimit 300% të Fibonacci në 0.00010349 dollarë. Anasjelltas, një pushim si dhe mbyllja e listuar më poshtë 0.00005778 dollarë mund të tërheqë çmimin në EMA 20-ditore (0.000048 dollarë).

Doxh / USDT

Dogecoin (DOGE) u hodh nga EMA 20-ditore (0.25 dollarë) më 31 tetor, megjithatë demat po e kanë të vështirë të vuajnë çmimin mbi 0.27 dollarë. Kjo rekomandon që arinjtë të ofrojnë në mitingje.

0abcf1fa26cfd75a2b9df1a6f7f05ff8 - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 45

EMA 20-ditore (0.25 dollarë) po rritet, si dhe RSI është thjesht në mes, duke treguar një përfitim të vogël për blerësit. Nëse çmimi merr mbi 0.27 dollarë, grupi DOGE/USDT mund të rritet në 0.30 dollarë, si dhe më vonë në 0.35 dollarë.

Kjo pamje e favorshme sigurisht që do të revokohet në një afat të shkurtër, nëse arinjtë tërheqin çmimin e renditur nën EMA 20-ditore. Pas kësaj, grupi mund të ulet në SMA 50-ditore (0.23 dollarë). Nëse kjo ndihmë shkelet, veprimi i uljes mund të arrijë në 0.19 dollarë.

LUNA/ USDT

Tokeni LUNA i procedurës Terra në fakt ka qenë duke u tregtuar midis vijës së rezistencës së trekëndëshit të balancuar si dhe EMA 20-ditore (41.65 dollarë), që është një tregues i favorshëm. Kjo rekomandon që investitorët të blejnë me ulje në EMA 20-ditore.

218091f0861cf13472664f9cbcf5bd1b - Analiza e çmimeve 11/1: BTC, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, DOT, SHIB, DOGE, LUNA - 47

Blerësit sigurisht që do të duhet të shtypin, si dhe të ruajnë çmimin mbi trekëndëshin për të treguar rifillimin e mundshëm të trendit rritës. Seti LUNA/ USDT mund të rritet fillimisht në 49.54 dollarë, si dhe nëse kjo sfidë kalon, tendenca në rritje mund të arrijë objektivin e modelit në 62.59 dollarë.

Nëse lindjet tërheqin çmimin e listuar nën EMA 20-ditore, të dyja mund të rrëshqasin në SMA 50-ditore (38.89 dollarë) si dhe më vonë në linjën e ndihmës së trekëndëshit. Një pushim, si dhe mbyllja e renditur më poshtë, do të tregojë me siguri se arinjtë në fakt i kanë nënshtruar demat. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në 33 dollarë, si dhe së bashku me 22.40 dollarë.

Pamjet si dhe këndvështrimet e ndara pikërisht këtu janë tërësisht ato të shkrimtarit dhe jo gjithmonë tregojnë pamjet e CryptoPumpNews. Çdo investim financiar si dhe veprim tregtar përfshin rrezik. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kur zgjidhni.

Informacioni i tregut jepet nga shkëmbimi HitBTC.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju