Presidenti Biden nënshkruan ligjin për infrastrukturën, i cili detyron kërkesat e raportimit të ndërmjetësit

Crypto mungonte nga buzët e çdo folësi audio gjatë ngjarjes finale, me dypartishmërinë dhe gjithashtu detyrat që dukej të ishin motivi i mesditës.

Presidenti Biden nënshkruan ligjin për infrastrukturën, i cili detyron kërkesat e raportimit të ndërmjetësit

Pas muajsh analizash nga Senati i Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu Dhoma e Përfaqësuesve, projektligji i infrastrukturës – i goditur nga shumë mbështetës të kriptove – aktualisht është zyrtarisht ligji i pashkruar.

Në një ngjarje përpara Shtëpisë së Bardhë të hënën, Presidenti Joe Biden autorizoi faturën e infrastrukturës prej 1 trilion dollarësh përpara një tregu të synuar të gazetarëve të shtypit, ligjvënësve dhe gjithashtu punonjësve të sindikatave. Ndërsa rregulloret dypartiake përqendrohen në financimin e rrugëve, urave, aksesit neto, paneleve fotovoltaike, terminaleve të faturimit të automjeteve elektrike dhe gjithashtu detyrave të tjera të rëndësishme të infrastrukturës, ligjvënësit përbëheshin nga gjuha e rëndësishme për kriptovalutat përpara rrjedhës së saj në të dy dhomat e Kongresit.

Projektligji siç u miratua me siguri do të zbatojë politika më të rrepta për kompanitë që menaxhojnë kriptovalutat dhe gjithashtu do të rrisë kërkesat e raportimit për ndërmjetësit. Projektligji urdhëron që, duke ecur përpara, marrëveshjet e posedimit elektronik me vlerë më të madhe se 10,000 dollarë t'i raportohen Shërbimit të të Ardhurave të Brendshme Një ekip ligjvënësish sugjeroi fillimisht një modifikim të projektligjit që me siguri do të kishte pastruar kërkesat e raportimit të detyrimit tatimor për kripto, megjithatë propozimi dështoi. për të marrë autorizimin në gusht.

Dypartizmi dhe gjithashtu detyrat dukej se ishin motivi i mesditës, me shumë folës audio që morën pjesë në demokratët dhe gjithashtu republikanë që ndërvepruan për të miratuar projektligjin Biden tha drejtpërdrejt falë senatorëve Kyrsten Sinema dhe gjithashtu Rob Portman së bashku me liderin e pakicës Mitch McConnell për punën e tyre. detyrat në marrjen e rregulloreve me Senatin

“Për një kohë të gjatë, ne kemi folur për të pasur ekonominë më të mirë në botë. […] Sot, më në fund po e arrijmë këtë”, pohoi presidenti amerikan. "Amerika po lëviz përsëri dhe jeta juaj do të ndryshojë për mirë."

adf5eb3d6a88b7b6a7e064f4a8dd8bdd - Presidenti Biden nënshkruan ligjin e infrastrukturës në ligj, duke mandatuar kërkesat e raportimit të ndërmjetësit - 7

Pjesa më e madhe e ligjvënësve që qëndronin pas iniciativës për të modifikuar gjuhën e kriptomonedhës në projekt-ligj në mënyrë të pashmangshme zgjodhën po, megjithatë Pat Toomey i kritikoi rregulloret si "shumë të shtrenjta, shumë të shtrira, shumë të papaguara dhe shumë kërcënuese për ekonominë inovative të kriptomonedhës" kur u paraqit në Senat. Ai e quajti kërkesën për raportimin e detyrimeve tatimore të kriptove si potencialisht "të papërshtatshme".

Ndërsa aktualisht është e vështirë për çdo lloj ligjvënës amerikan të ndryshojë përbërjen e kërkesës për raportim të kriptove – e cila është rregulluar të hyjë në rezultat duke filluar nga viti 2024 – të tjerët në fakt e kanë shfrytëzuar rrjedhën e projektligjit si një thirrje telefonike për aktivitet. Shannon Bray, një perspektivë libertariane për vendet e Karolinës së Veriut në Senat, u bëri thirrje qytetarëve që të "zgjedhin përfaqësues kripto-miqësorë" relativisht për të ndihmuar në trajtimin e zbatimit të ligjit.

Related: Ndryshimi i kriptos me 8 fjalë në projektligjin e infrastrukturës një 'fyerje ndaj shtetit të së drejtës'

Biden autorizoi projektligjin e infrastrukturës pavarësisht nga një iniciativë e dëshpëruar e raportuar nga senatorët Ron Wyden dhe gjithashtu Cynthia Lummis për të ndryshuar kërkesat e raportimit të detyrimit tatimor që "të mos zbatohen për individët që zhvillojnë teknologji dhe kuleta blockchain". Është e paqartë saktësisht se si projektligji i sugjeruar nga Wyden dhe gjithashtu Lummis do të ndikonte me siguri në rregulloret aktuale mbi infrastrukturën, e cila duhej të kalonte si në Senat ashtu edhe në Dhomën e Përfaqësuesve përpara se të shkonte në tryezën e punës së presidentit.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju