Presearch integron funksionin e kërkimit OpenSea NFT

Motori i decentralizuar i kërkimit në fakt ka funksionuar së bashku me liderin e NFT OpenSea për të aplikuar një përzgjedhje të faktorëve të informacionit API në sistemin e tij.

Presearch integron funksionin e kërkimit OpenSea NFT

Motori i kërkimit i decentralizuar, i përqendruar te privatësia, Presearch ka zbuluar në fakt një kontratë bashkëpunimi me tregun kryesor OpenSea për tokenat e pandryshueshme (NFT) për të kultivuar zhvillimin e komunitetit ekologjik të Web 3.0 për të përbashkëtat mbarëbotërore.

Rrjeti Presearch mundësohet nga një lagje e drejtuesve të nyjeve dhe gjithashtu mbështet që kompensohen në simbolet PRE të bazuara në Ethereum për përmirësimin e detyrës së rrjetit.

Sipas vlerësimit të përshkruar në fillimin e biznesit, sistemi në fakt ka mbledhur një regjistrim prej 2.7 milionë klientësh, së bashku me promovimin e 3.5 milionë kërkesave të përditshme të kërkimit.

Cointelegraph foli me krijuesin e Presearch, Colin Pape, për të arritur një këndvështrim të veçantë mbi motivimin e kombinimit OpenSea, përveç kriterit të këtij koleksioni për komunitetin ekologjik të kriptomonedhave:

“Ndërsa shumë nga përdoruesit tanë janë të apasionuar pas kriptos, ne kemi gjithashtu shumë artistë dhe lojtarë, dhe ata tani po kalojnë më shumë kohë edhe në metaverset NFT. Ky publikim e bën Presearch mënyrën më të lehtë që ata të kërkojnë dhe të kenë akses në të gjitha rezultatet që dëshirojnë, duke përfshirë detajet NFT.

Pas kombinimit të CoinMarketCap në fillim të tetorit dhe gjithashtu aktualisht OpenSea – ky i fundit prej të cilit standardon 100,000 klientë dhe gjithashtu 80 milionë deri në 100 milionë dollarë në sasi blerjeje çdo javë – sistemi në fakt ka zbuluar qëllime të zjarrta për të integruar një sërë NFT të tjera të preferuara. tregjet në të ardhmen.

Në shtator, Presearch u bë motori fillestar i kërkimit i orientuar drejt kriptove që do të përfshihej direkt në listën e paracaktuar të veglave të reja Android të rregulluara nga Google dhe gjithashtu të rivendosura nga fabrika evropiane dhe gjithashtu në Mbretërinë e Bashkuar Android.

Në vitin 2018, Google, motori më i preferuar i kërkimit në internet në botë, u konsiderua fajtor për dëmtimin e legjislacionit të arsyeshëm të konkurrentëve nga autoriteti antitrust i Bashkimit Evropian për në mënyrë tinëzare. duke përmirësuar vendosjen e sindikatës së saj të motorit të kërkimit në mjetet Android.

Rezultatet e këtyre kërkimeve shkaktuan një gjobë dokumenti prej 4.24 miliardë euro (4.2 miliardë dollarë), duke lënë në hije të madhe dokumentin e mëparshëm të 1.06 miliardë eurove (1.2 miliardë dollarë) të dorëzuar kompanisë tjetër teknologjike Intel në vitin 2009.

Në reagime, Google u shty të bënte një koleksion ndryshimesh në konfigurimet e shfletuesit të tij të internetit; që konsiston në rritjen e shumëllojshmërisë së motorëve të kërkimit të paracaktuar të ofruar estetikisht në listën alternative të klientëve, përveç heqjes së kërkesës për shlyerje si një mënyrë për të marrë pozicione.

Related: Motori i decentralizuar i kërkimit përfundon si alternativë e paracaktuar në mjetet evropiane të Android

Shenja autoktone e sistemit, PRE – e cila funksionon si një shenjë energjie për funksionet që përbëhen nga bastet me fjalë kyçe dhe gjithashtu nxitja e kërkimit për klientët e regjistruar – u rrit në qiell mbi 1,000% gjatë gjithë shtatorit dhe gjithashtu në mes të tetorit, nga rreth 0.04 dollarë në nivelet më të larta të të gjitha kohërave prej 0.44 dollarësh .

Kjo rritje e konsiderueshme e vlerës së zotërimit iu shtua pjesërisht nga informacionet thelbësore të favorshme, të tilla si lajmet për Android.

Në përfundim të diskutimit, CryptoPumpNews i kërkoi Pape të ndante këndvështrimin e tij mbi rëndësinë e sistemeve dhe gjithashtu biznesin që funksionon me, ose ndërton, korniza të decentralizuara ndërsa kripto lind menjëherë në tregun e zakonshëm. Ai ka reaguar:

"Decentralizimi është në zemër të blockchain dhe transparenca, ndërveprueshmëria, pronësia dhe mungesa e portierëve të natyrshme me blockchain është ajo që i bën NFT-të kaq të ndryshme dhe kaq të vlefshme. [...] Është e rëndësishme të ruash këto cilësi dhe këtë etikë, dhe duke lidhur platformat dhe komunitetet e decentralizuara me NFT-të, ne do të sigurojmë që kjo teknologji e jashtëzakonshme të mos përdoret vetëm nga Big Tech për përfitimet e veta.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju