Portali bashkëpunon me Polygon për të avancuar DeFi në Bitcoin

Shërbimi i shkallëzimit të Polygon pret mbi 400 aplikacione të decentralizuara në një bazë individuale prej 1.5 milion.

Portali bashkëpunon me Polygon për të avancuar DeFi në Bitcoin

Shkëmbimi i decentralizuar, ose DEX, dhe gjithashtu sistemi buxhetor i vetë-kujdesit Portal ka zbuluar në fakt një marrëveshje bashkëpunimi taktik me Polygon të rrjetit të bllokut të shtresës së dytë për të avancuar performancën e Bitcoin në tregun e decentralizuar të parave, ose DeFi.

Portali aktualisht përdor një zonë totalisht të decentralizuar në zinxhir dhe gjithashtu zgjedhje të tregtisë, së bashku me financimin nga kolegët dhe gjithashtu huazimin. Ky bashkëpunim parashikohet të rrisë këto aftësi individuale nëpërmjet aktivizimit të performancave të shkëmbimit të njohurive zero për wBTC/BTC së bashku me POS/WBTC në BTC, në krye të kësaj në Polygon që drejton një nyje mbështetëse likuiditeti në Portal DEX.

Qëllimi kryesor i portalit është të krijojë një komunitet vetëqeverisës, konfidencial dhe gjithashtu të pacensuruar për Bitcoin në DeFi. Aplikimi i sistemit të marrëveshjeve hash të Bitcoin-it të bllokuara me kohë u jep individëve mbrojtje të qëndrueshme në detyrat e tyre të marrëveshjes, ndërsa inovacioni i shtresës së tretë, Fabric, lejon lëshimin performancat e rregullta të marrëveshjeve të zgjuara si bastet dhe gjithashtu likuiditeti,

Kryetari ekzekutiv i Portalit Dr Chandra Duggirala komentoi mundësinë për përmirësimin e funksionalitetit të Bitcoin në zonën DeFi.

“Duke pasur parasysh që Portali është një shtresë DeFi në Bitcoin, ne jemi të ngazëllyer për partneritet me Polygon për të mundësuar shkëmbimet WBTC/BTC dhe POS-WBTC me BTC. Ne besojmë se të kesh tregje likuide dhe të mundësosh zbulimin e çmimeve do të çmojë siç duhet Bitcoin të mbështjellë bazuar në rrezik dhe mundëson rritjen e përdorshmërisë për Bitcoin.

Të ngjashme: Nuk ka Bitcoin shtesë të mbuluar? Ky sistem DeFi sjell financime indigjene BTC në Ethereum

Në fund të shtatorit, Portali fitoi nga një financim prej 8.5 milionë dollarësh me një angazhim nga një mori gjigandësh institucionalë, të përbërë, megjithatë jo të kufizuar në Coinbase Ventures, Arrington XRP Capital, OKEx, si dhe në numrat e moshuar nga Ethereum, Dfinity dhe gjithashtu. Galaxy Digital, për të përmendur disa.

Themeluesi i Portalit George Burke ndau një akses zbavitës nga Memeathon i rregullt mujor i kompanisë, një konkurrent me zemër të lehtë që mirëpret pjesëmarrësit e zonës për të marrë pjesë në aktivitetin shumë të dashur sportiv shoqëror të "meme-ing". Kampioni i garuesve të tetorit mund të shihet pikërisht këtu.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju