Kultura pop, moda dhe NFT-të bashkohen në ndërtuesin e parë të avatarit interaktiv në blockchain

Linjat midis kulturës popullore dhe zotërimeve elektronike po kombinohen, me mundësi krejt të reja për globin për të ndarë imagjinatën e tij.

Kultura pop, moda dhe NFT-të bashkohen në ndërtuesin e parë të avatarit interaktiv në blockchain

Për shumë njerëz, ideja e dixhitalizimit ka përfunduar aktualisht të jetë një komponent i kulturës popullore, me disa nga memet më të njohura të globit si "Grumpy Cat", zhvillimet e muzikantëve ose suvenire nga yjet e sotëm duke marrë një lloj krejt të ri si një i pandryshueshëm. token (NFT). Ndërsa shumë janë në bord me këtë mjet krejt të ri për të vlerësuar kulturën bashkëkohore, të tjerët janë të hutuar nga zhurma. Kjo është një përgjigje për t'u parashikuar, pasi e njëjta peshë është ende e vërtetë kur mendohet për art të vlefshëm si Mona Lisa, ndërkohë që shumë prej tyre sigurisht që nuk do të paguanin miliarda dollarë apo edhe më shumë që meriton zotërimi dhe mund të jenë të hutuar pse një person tjetër do ta bënte me siguri. kuptojnë për bojën dhe gjithashtu mund të bëjnë një udhëtim nga larg për ta parë atë vetë.

Ashtu si objekte të ndryshme të tjera të vlefshme, NFT-të janë të rëndësishme kur mbahen në pronësi të dikujt, duke qenë se ato i përkasin vetëm pronarit. Vlera e zotërimit në vetvete rrjedh nga konfirmimi i zotërimit të tyre në blockchain Meqenëse globi ynë përfundon të jetë shumë më elektronik, globi në fakt e ka parë aftësinë që kjo ide të vazhdojë duke errësuar linjat midis inovacionit si një pasme, imagjinata. modës dhe stilit. Rezultati është se aktualisht individë nga kudo dhe kudo mund të bashkohen për një objektiv të ri kumulativ, pasi dyert krejt të reja për lidhjen e lagjeve rrezatojnë përmes.

Sjellja në jetë e bashkimit të kulturës popullore, modës dhe NFT-ve është grupi që qëndron pasStyllar Grupi i detyrave i mbështetur nga Monolith dhe Webisoft, në fakt kohët e fundit ka prezantuar lançimin e tyre të personazheve të koleksionit NFT në Terra (LUNA), secili plotësisht i personalizuar dhe i cilësisë më të mirë në blockchain Ashtu si shumica e zhvillimeve, kjo ide nuk erdhi brenda natës, por në vend të kësaj është një artikull me mbi 12 vjet ide dhe faktor të kujdesshëm për t'u marrë në konsideratë nga një grup i brendshëm muzikantësh, ekspertësh reklamash, dizenjues programesh softuerësh, zhvillues interneti dhe projektues interneti. Kjo shkallë e cilësisë së lartë kryhet më shumë përmes dizajnit të tyre të njohur dhe sistemit të gamifikuar.

Në përmirësimin e cilësisë së tij të lartë, Styllar ofron një zotërim unik në lidhje me aftësinë e tij ndërvepruese. Detyra përmendet si ndër NFT-të e para në të gjitha zinxhirët e bllokut për të dhënë një ndërtues avatar ku klientët mund të krijojnë NFT-në e tyre sipas preferencës së tyre. Përshtatjet mund të përbëhen nga gjëra të personalizuara ose karakteristika të pazakonta nga industria e lagjes ose Styllar, të cilat më vonë mund të eksportohen në sisteme të shumta të faqeve të mediave sociale, të kontaktojnë ose sisteme të tjera të ndryshme në internet.

Duke bashkuar 2 kompani të aftë

Stillarët ofrohen aktualisht si 10,050 karaktere të prodhuara fillestare, disa prej të cilave ekzistojnë me mungesë të konsiderueshme. Për më tepër, ndërsa Styllar zhvillohet, pronarët e detyrave me siguri do të kenë akses në më shumë mundësi për të marrë gjëra të tilla si nëpërmjet airdrops kompliment. Artikujt mund të tregtohen më pas ose të vendosen në avatarin e tyre Pasi të jenë të plota, avatari mund të prodhohet, kështu që ai lidhet me librin e xhepit të klientit me të gjitha gjërat e zgjedhura.

Grupi i tyre përcakton objektivin e tyre me detyrën duke ndarë,

"Styllar dëshiron të vendoset si një koleksion premium NFT duke u dhënë pronarëve të tij akses në vepra arti shumë të detajuara dhe të dizajnuara me kujdes, së bashku me përfitime dhe mundësi të shumta."

Më shumë kuptime nga Styllar më poshtë

Detyra Styllar ka qenë në fakt në funksionet e dhëna në vitin 2013, me një dizajn arti të krijuar në 2007 dhe në fakt është ripërcaktuar çdo vit duke pasur parasysh këtë.

Vepër arti e dizenjuar

Nëpërmjet përparimeve aktuale, Styllar në fakt ka konfirmuar se burimet thelbësore po merren në rritjen e detyrës për të garantuar që ajo është detyra më e dobishme NFT e ofruar dhe sigurisht që do të vazhdojë duke ofruar një kthim të shkëlqyer për kapitalistët dhe mbështetësit e detyrave.

Grupi, i cili aktualisht funksionon me 8 anëtarë të stafit të përhershëm dhe burime të shumta me kohë të pjesshme, është gati të furnizojë krijuesin e avatarit të tij dhe të kombinojë gjërat gjatë dy muajve në vijim. Ndërsa funksionojnë për të krijuar koleksionin, Styllar gjithashtu ka strategji për të dhënë kapacitete të ndërlidhura me Ethereum (ETH) dhe Solana (SOL) në lançimet e ardhshme. Dhe padyshim, për ata që duan të kthejnë përvojën e tyre elektronike në botën reale, një koleksion i produkteve Styllar sigurisht që do të hyjë gjithashtu në prodhim.

Arti është një shprehje e imagjinatës së një klienti dhe Styllars e tregojnë thjesht këtë.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Styllar

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk rekomandon asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në ueb në këtë faqe interneti. Ndërsa synojmë t'ju ofrojmë informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre kërkimor përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe të sjellin detyrim të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky postim nuk mund të merret në konsideratë. konsiderimi si sugjerime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju