Polygon lëshon një zgjidhje për shkallëzimin zk-STARK për vendosjen e DApp

Aksioni parashikohet të përmirësojë procedurën e njohjes për DApps në rrjetin Polygon.

Polygon lëshon një zgjidhje për shkallëzimin zk-STARK për vendosjen e DApp

Polygon, një zgjidhje për shkallëzimin e shtresës 2 për zinxhirët e përshtatshëm të Ethereum, përmendet në një njoftim të dhënë për CryptoPumpNews se në të vërtetë ka lëshuar makinën e saj virtuale Miden me fuqi zk-STARK për avancimin e aplikacioneve të decentralizuara, të referuara gjithashtu si DApps.

zk-STARK do të thotë Argument i Shkallueshëm Transparent i Dijes me njohuri zero Në terma joprofesionistë, inovacioni me njohuri zero lejon që një ngjarje t'i tregojë një tjetri se ka informacion ekskluziv (siç është një fjalëkalim) pa zbuluar se çfarë është ai informacion. STARK është një teknikë e tillë për të errësuar, shfaqur ose konfirmuar në mënyrë algoritmike një informacion të tillë. Polygon në fakt ka kushtuar mbi 1 miliard dollarë për avancimin e inovacionit me njohuri zero.

Një aplikim i zk-STARK është për përdorim në financime të ndërlikuara të decentralizuara, ose DeFi, të tilla si polica e decentralizuar e sigurimit të automjeteve ose artikujt e kujdesit mjekësor, për shkak të kërkesës për konfirmim identifikimi. zk-STARK si dhe planet e krahasueshme mund të modifikojnë informacione delikate për pronat e dixhitalizuara, të tilla si leja e shoferit ose dublikatat kryesore, së bashku me minimizimin e dimensionit të tyre për konfirmim të shpejtë nga individët blockchain.

Sigurisht që do të sigurohej që nyjet të mund të akreditojnë besueshmërinë e të dhënave të tilla pa kontaktuar me informacionin real individual të klientit – rrjedhimisht duke reduktuar shqetësimet e privatësisë personale si dhe duke u zhvilluar në varësi të artikullit DeFi. Por mund të përdoret gjithashtu për të përmirësuar provat kriptografike në pajisjet e marrëveshjes, si dhe për të rritur efikasitetin llogaritës.

Sandeep Nailwal, themeluesi i Polygon, pretendoi aderimin në lidhje me avancimin:

ZK është metoda paraprake për Ethereum si dhe Miden VM është vetëm një nga komponentët më thelbësorë në udhërrëfyesin e Polygon për shkallëzueshmërinë e Ethereum. Sigurisht që do të thjeshtojë, si dhe do të rrisë njohjen për aplikacionet DeFi si dhe kriptovalutat – duke përmirësuar normën, si dhe gamën e komunitetit Polygon.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju