Çmimi i Polkadot lëviz më lart pasi ankandet e parachain reduktojnë furnizimin qarkullues të DOT

Çmimi DOT synon nivele të reja të larta dhe gjithashtu financuesit parashikojnë ankandet e përsëritura parazinxhirë të Polkadot për të dërguar çmimin në një trajektore që pasqyron shpërthimin e Kusamës në vitin 2020.

Çmimi i Polkadot lëviz më lart pasi ankandet e parachain reduktojnë furnizimin qarkullues të DOT

Këtë javë, një sërë sfiduesish janë gati për t'u bashkuar me ankandet fillimisht parachain të Polkadot dhe gjithashtu kjo procedurë shpesh tenton të vendosë stresin mbi DOT, duke ofruar gjithashtu punë ambicioze në blockchain një mundësi për të zbuluar pse ata përdorin një nga opsionet më të përballueshme për të ndryshme. nevojat që ekzistojnë në industrinë e kriptove.

Ankandet e përsëritura të parazinxhirëve Polkadot përputhen me suksesin e ankandeve të krahasueshme në rrjetin e saj të motrave Kusama, ku punë të tilla si Moonriver (MOVR) dhe gjithashtu Karura kanë ruajtur në mënyrë efikase secila një port parazinxhiri për vitin e ardhshëm.

1d00ca94eba68e53acf440d793ef8c3a - Çmimi i Polkadot lëviz më lart ndërsa ankandet e parazinxhit reduktojnë furnizimin qarkullues të DOT - 11

Ankandet e parachain Kusama filluan gjatë një rënieje në tregun më të madh të kriptove dhe gjithashtu kontribuan në rikuperimin e KSM nga një ulje prej 148.85 dollarë më 19 korrik në çmimin e saj ekzistues afër 457 dollarëve, pasi simbolet e zotuara në ankande u nxorrën nga qarkullimi i gjakut.

Ja një vështrim në disa nga ankandet e parazinxhirëve që po zhvillohen aktualisht në rrjetin Polkadot dhe gjithashtu të krahasueshme me ankandet e Kusama, DOT mund të ketë një rritje pasi një shumëllojshmëri simbolesh në rritje eliminohen nga furnizimi qarkullues

e61e08171623b6be6b4213b910648285 - Çmimi i Polkadot lëviz më i lartë ndërsa ankandet parachain reduktojnë furnizimin qarkullues të DOT - 13

Acala

Acala (ACA) është një sistem marrëveshjesh i mençur me një shtresë, i faturuar si financimi i decentralizuar (DeF) dhe gjithashtu qendra e likuiditetit të Polkadot. Procedura është Ethereum (ETH) - e përshtatshme dhe gjithashtu ka likuiditet të integruar dhe gjithashtu aplikacione ekonomike të parafabrikuara, të përbërë nga një shkëmbim i pabesueshëm. , një stablecoin i decentralizuar (aUSD) dhe gjithashtu DOT Liquid Staking (LDOT).

Acala është rrjeti i vëllezërve të procedurës Karura (KAR) DeFi, e cila operon rrjetin Kusama dhe gjithashtu furnizon shumicën e performancave ekzaktësisht të njëjta.

Duke pasur parasysh që DeFi është shfaqur në të vërtetë si një ndër industritë themelore të komunitetit të kriptomonedhave, të kesh një procedurë të madhe, të njohur DeFi që mund të sjellë likuiditet dhe gjithashtu t'u japë pronarëve të tokenave disa kthime është thelbësore për çdo rrjet të vetëm.

dritë hëne

Moonbeam (GLMR) është një sistem marrëveshjesh plotësisht i përshtatshëm për Ethereum, i krijuar për të thjeshtuar procedurën për punë me shumë zinxhirë për t'u futur në rrjetin Polkadot.

Rrjeti i motrave të Moonbeam në Kusama është Moonriver, i cili ofroi renditjen më të madhe nxitëse të të gjitha parazinxhirëve të prezantuar në rrjetin Kusama.

Thjeshtimi i procedurës së një lëvizjeje të ndërthurur në Polkadot është një problem jetik për t'u trajtuar në tregun ekzistues, sepse kostot e larta në Ethereum janë ende ndër arsyet kryesore pse financuesit dhe gjithashtu projektuesit kanë kaluar në opsione me kosto më të ulët si Polygon, Fantom. dhe gjithashtu Orteku

Nëse Moonbeam mund të ndihmojë në thjeshtimin e kësaj procedure për punët e interesuara, ai ka mundësinë të ndihmojë në rritjen e ashpërsisë së përgjithshme dhe gjithashtu detyrën në Polkadot

dorë e parë

Astar (ASTR) është një metodë e përqendruar në zhvillimin e një objekti të shkallëzuar dhe gjithashtu të ndërveprueshëm për Web3.0 nëpërmjet zhvillimit të një sistemi mbështetës të pajisjeve multi-virtuale që bashkon metodat e përshtatshme të një shtrese me rrjetin Polkadot.

Astar është gjithashtu efikas në veprimin si një sistem marrëveshjesh i mençur i shkallëzuar që ndihmon zinxhirin e transmetimit Polkadot i cili nuk është në gjendje të mbajë marrëveshje të mençura.

Financa Paralele

Parallel Finance (PARA) është një procedurë huamarrjeje DeFi dhe gjithashtu treg automatik i parave (AMM) që mbështet si pronat e bazuara në Polkadot ashtu edhe në Kusama, si dhe gjithashtu u siguron pronarëve token aftësinë për të vendosur pronat e tyre për të funksionuar duke fituar normën e interesit.

Procedura synon të përdorë likuiditet më të lartë, kthim dhe efektivitet të burimeve për komunitetin Polkadot dhe gjithashtu klientët do të bëhen në gjendje të ofrojnë, rrezikojnë dhe gjithashtu të marrin prona nga cilido prej rrjeteve të qëndrueshme.

Related: Procedura DeFi Acala ngre 400 milion dollarë në kreditë e turmave gjatë ankandit të parë publik parachain Polkadot

DOT dhe gjithashtu KSM transformohen të favorshme përpara ankandeve

Ankandet e përsëritura me parachain për Polkadot kanë shumë të ngjarë të vendosin stres të favorshëm në çmimin e DOT pasi klientët po marrin simbole për t'i shtuar kredive dhe gjithashtu kjo i heq me sukses simbolet nga qarkullimi i gjakut për 2 vjet.

Siç shihet në grafikun e mëposhtëm, prezantimi i kredive në Kusama në qershor 2021 shkaktoi një rritje të çmimit të shenjës ndërsa aktiviteti i çmimeve për DOT ishte shumë më i butë.

55d8325d0fdf7e65a125daeb56d155a5 - Çmimi i Polkadot lëviz më lart ndërsa ankandet e parazinxhit reduktojnë furnizimin qarkullues të DOT - 15

Tani, e kundërta po ndodh, pasi çmimi i DOT shihet se është më i madh se çmimi i KSM, një procedurë që filloi në mes të shtatorit thjesht pasi gëzimi për ankandet e parazinxhirëve Polkadot filloi të rritet.

Me njëmbëdhjetë koleksione të ankandeve parachain të gatshme për të kryer një herë në javë midis 11 nëntorit 2021 dhe gjithashtu 10 marsit 2022, ka gjasa që çmimi i DOT sigurisht të mbetet për t'u rritur për sa kohë që nevoja për parachain të fitojë akses në të ardhurat .

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju