“PlugWalkJoe” paditur për skemën e vjedhjes së kriptomonedhës 784 mijë dollarë

Joseph O'Connor u padit për mashtrime të kordonit me varkë, hakim të sistemit kompjuterik, pastrim parash dhe gjithashtu përcaktoi çështjet e vjedhjes.

“PlugWalkJoe” paditur për skemën e vjedhjes së kriptomonedhës 784 mijë dollarë

Joseph O'Connor, i njohur në disa skaje të uebit si PlugWalkJoe, u padit për një sërë tarifash që lidhen me një hak të shkëmbimit të kriptomonedhave në maj 2019. Gjatë grevës, ai është deklaruar se në fakt është larguar me sende elektronike me vlerë rreth 784,000 dollarë.

Në skemën kriminale, autoritetet mendojnë se O'Connor përdori goditjet e shkëmbimit të kartës SIM (një mashtrim ku thirrjet telefonike 2FA dhe gjithashtu mesazhet sms ridrejtohen në një vegël të menaxhuar nga mashtruesi) në 3 drejtues të ndryshëm në një firmë kriptomonedhe të pazbuluar për të marrë kontrollin e sistemet e kompanive të tyre. O'Connor mund të ketë tërhequr pas kësaj mbi 7 BTC, 407 ETH, 6363 LTC dhe gjithashtu 770 BCH nga buxhetet e ruajtura nga firma në mbështetje të klientëve të tyre në buxhetet nën kontrollin e tij.

Akuza u ngrit nga vendi i punës i Prokurorit të Shteteve të Bashkuara në Distriktin Jugor të Nju Jorkut, i cili është i njohur për ndjekjen penale të aktiviteteve kriminale monetare të larta. Situata i është caktuar gjyqtarit Richard Berman dhe gjithashtu është eksploruar nga FBI. O'Connor është veçanërisht i faturuar me teorinë e konspiracionit për t'i kushtuar hakerimit të sistemit kompjuterik, teorinë e konspiracionit për të kushtuar mashtrimet e kordonit, teorinë e konspiracionit për t'i kushtuar pastrimit të parave dhe gjithashtu vjedhjen e përkeqësuar të identifikimit Çështja e vjedhjes së identifikimit sjell një minimum të detyrueshëm prej 2 vitesh pas hekurave për t'u ofruar të njëpasnjëshme. çdo lloj dënimi tjetër të ekzekutuar.

O'Connor aktualisht po lufton ekstradimin në Shtetet e Bashkuara nga Spanja, ku ai u arrestua në korrik për tarifat e krijuara në Distriktin Verior të Kalifornisë në lidhje me hakimin në Twitter të vitit 2020, në të cilin ai deklarohet se ka marrë në të vërtetë kontrollin e 130 llogarive të ndryshme të famshme në Twitter. – i përbërë nga ato të Barack Obama, Elon Musk, Apple dhe gjithashtu Kanye West. Fajtoret i përdorën këto llogari për të reklamuar një rrëmbim të kriptomonedhës përpara se të rrëshqisnin rreth 110 mijë dollarë fitime të pasigurta.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju