Platforma rindërton lojërat blockchain me një lojë në shkallë të plotë, duke përfshirë histori dhe histori

Video lojërat e reja blockchain tregojnë aftësinë e teknologjisë moderne për të treguar përgjegjësi, duke ofruar drejtësi dhe lojë interesante për të gjithë lojtarët.

Platforma rindërton lojërat blockchain me një lojë në shkallë të plotë, duke përfshirë histori dhe histori

Siç qëndron aktualisht, globi i lojërave është krijuar për të siguruar që habia për të mbizotërojë mes të dashuruarve me probleme rreth monitorimit të zotërimeve në lojë. Me zgjerimin e situatës ekonomike më të shpejtë se në të kaluarën, lojtarët në fakt kanë pasur një kohë relativisht sfiduese për të vërtetuar mungesën e zotërimeve të tyre ose për të siguruar zotërimin e vërtetë, përveç problemeve rreth teknologjisë moderne që regjistrohen dhe mbahen nën kontroll përmes një kasaforti dhe sistem të sigurt.

Ndër avantazhet e tjera të ndryshme, blockchain në fakt ka konfirmuar se ndihmon shumë sektorë që kur nuk kishin përgjegjësi. Vetë teknologjia moderne promovon marrëveshje që janë të pandryshueshme ose të qëndrueshme midis 2 të panjohurve plotësisht në internet. Në teknikë, ky funksion mund të tregojë drejtësi për të gjithë lojtarët nëpërmjet mungesës së zotërimeve në lojë, duke përfshirë simbolet e pandryshueshme (NFT), duke zbuluar sasinë reale të disponueshme dhe modifikimet në marrjen e sendit.

Night Life Crypto e trajton këtë me rritjen dhe fillimin e ardhshëm të lojës së saj të parë, me atë që pjesëmarrësit e grupit të tyre ndajnë si, "një lojë në shkallë të plotë, duke përfshirë histori dhe histori që mund të bëhen shumë mirë një roman".

“Grafika me cilësi të lartë, lojë ultra argëtuese dhe mënyra të shumta për të fituar NLIFE (njëra prej të cilave as nuk kërkon të luash lojën.)” Një atribut që grupi pretendon “nuk është parë kurrë më parë në kripto”.

Duke funksionuar si një start-up në rritje, Night Life Crypto u ofron lojtarëve një mundësi të mbështetur me mbrojtje të nivelit të lartë, përdorim, siguri të informacionit të klientit dhe absolutisht asnjë kosto blerjeje brenda lojës për ofertat e saj – një lojë e referuar si Night Life Drifting Night Life Drifting është një lojë garash automobilistike në stilin arcade, ku lojtarët përqendrohen në bredhje. Loja e lojës është e bashkangjitur me kombinimin e simboleve "luaj për të fituar", NLIFE dhe NFT-ve të përdorshme, duke i lejuar individët të fitojnë zotërime në lojë në rrjetin Polygon (MATIC), të cilat më pas mund të përdoren, tregtohen ose tregtohen në treg.

Që pas kësaj, grupi ka prezantuar në fakt bashkëpunimin e tij me tregun NFT të Polygon për koleksionin e tyre fillestar të bashkëpunimit NFT në lojën e tyre të afruar, Night Life Drifting.

Duke shkuar për një lëvizje

Duke bashkëpunuar me Polygon, Night Life Crypto sigurisht që do të prezantojë një automjet të njohur të paparë më parë të referuar si Matic GT. Vetë automobili mund të blihet si një NFT, të cilin lojtarët mund ta ngasin në lojën Garat zhvillohen në qytetin e projektimit Neo-Tokyo, një zonë ku dritat neoni ndriçojnë pamjet kufitare. Përdoruesit me siguri do të zbulojnë 5 zona dhe shumë më tepër nën-rrethina, secila e blershme si një NFT që parashikimet ose firmat mund ta blejnë si reklamë në emrin e tyre të markës, duke përfshirë tabela të pozicionuara nëpër qytet, ku lojtarët mund të mendojnë se lëvizin, përveçse fitojnë kur gara të përballueshme zhvillohen në zonën e tyre.

Automjeti është lançuar si komponent i bashkëpunimit të Night Life Crypto dhe përbëhet nga një pjesë e përparme e bërë me porosi, një plaçkitës, parakolp i pasëm, bojë, skajet dhe pllakën e lejes NFT që janë gjithashtu të disponueshme për t'u blerë. Shumica e këtyre komponentëve sigurisht që do të sigurohen si një plan urbanistik i vetëm në bashkëpunim me Polygon, i cili me siguri do të jetë gjithashtu i kufizuar në akses. Brenda këtij koleksioni, lojtarët mund të parashikojnë një bojë ari të bërë me porosi për Matic GT, e cila me siguri do të ketë një kufizim prej 3 sasi totale. Në përmirësim, Night Life Crypto po shkrin 20% të koleksionit të NFT çdo javë, ndërsa rrit kostot me 20% si komponent i Programit të tyre të Vlerave Ekonomike (EVP).

Më shumë kuptime nga Night Life Crypto më poshtë

Funksione të tjera të këtij bashkëpunimi sigurisht që do të vendosen për të ndihmuar përfitimin e lagjes së përkushtuar NLIFE, duke përfshirë NLIFE që ofrohet në Polygon (MATIC) dhe aftësinë për të përdorur një zgjidhje lidhëse të ndërtuar nga NLIFE për të kapërcyer BEP-20 ose ERC-20 NLIFE Lojtarët e Polygon sigurisht që do të kenë gjithashtu aftësinë për të blerë NLIFE në Quickswap në të ardhmen.

Një kurs i ndriçuar mirë përpara

Grupi ndan se ky bashkëpunim me siguri do të jetë ndër të shumtët që, kur mendohen me njëri-tjetrin, sigurisht që do ta bëjnë Night Life Crypto ndër sistemet më të mira të lojërave me blockchain në planet. Për më tepër, me siguri do të shfaqë gjithashtu grafikat në lojë dhe shkallën e modifikimeve në lançimin e ardhshëm të Night Life Drifting përpara vitit që përfundon në 2021.

Në vitin 2015, Night Life Crypto ka prezantuar në fakt një variant alfa të lojës së saj të parë, Prop Pirates, duke marrë drejtimin në cilësinë e lartë të video lojërave blockchain të zhvilluara. Rritja e mëtejshme e Prop Pirates pritet të ndodhë në tremujorin e parë të 1.

Mësoni se viti i ardhshëm nuk është i ndryshëm në kursin e tyre përpara Night Life Crypto

Mohimi synon të lirohet plotësisht Funksionet Crypto NFT Zhvillim i ri në Ndërsa, si dhe prodhimi me një gamë të gjerë metodash, individët mund të fitojnë jo vetëm NLIFE, por edhe kriptovaluta të tjera kryesore. dhe më shumë shqetësuese

.(*) Pump(*) s nuk rekomandon asnjë lloj materiali ose artikulli në këtë faqe interneti. (*) ne synojmë t'ju ofrojmë (*) detaje shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin (*) duke tërhequr detyrimin e plotë për zgjedhjet e tyre, as nuk mundet ky postim të mendohet si sugjerime për investime financiare. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju