Platforma synon të revolucionarizojë tregun e biletave me blockchain dhe NFT

Me NFT-të dhe inovacionin blockchain, muzikantët janë të pajisur për të gjeneruar të ardhura nga tregu i dytë dhe për të hequr qafe mashtrimin e biletave.

Platforma synon të revolucionarizojë tregun e biletave me blockchain dhe NFT

Sektori i këngëve kontrollohet nga skalperët që po kërkojnë mundësi arbitrazhi për të rishitur biletat. Megjithëse ndjesia nuk është krejt e re, ajo sapo ka përfunduar të jetë shumë më e dukshme me ndikimin e pandemisë, duke e bërë tregun shumë më qendror se sa kishte qenë më parë. E vërteta dëshpëruese është se aktualisht ekspertët e muzikantëve, robotët e automatizuar, bashkëpunimet me shitësit e biletave në pronësi të mëparshme dhe ata që kërkojnë të bëjnë rishitjen e biletave në organizatën e tyre, në fakt i kanë shfrytëzuar këto aktivitete për përfitimin e tyre individual. Për fat të keq, shumë ende nuk e pranojnë ndikimin që kjo mbart muzikantët e tyre të preferuar.

Rezultati në fakt ka qenë se muzikantët aktualisht e kanë më të vështirë të bëjnë një jetesë të përshtatshme. Në mënyrë tipike, shitjet e CD-ve të një muzikanti sigurisht që do të shkojnë direkt në etiketën e tyre, duke i bërë ata shumë më të varur nga fitimet nga realizimi i programeve në kohë reale, gjë që intensifikohet më shumë nga muzikantët që me siguri do të humbasin një pjesë të madhe të fitimeve nga iniciativat e tyre kur biletat të tregtohen. . Shumë muzikantëve u kërkohet të bëjnë shumë turne skenik, të trajtojnë pazaret e panevojshme të emrave të markave dhe të vendosen në rrethana të tjera të ndryshme që mund të çojnë në lodhje.

Centaurify synon t'i trajtojë këto shqetësime kokë më kokë, duke i lejuar muzikantët të marrin kontrollin e mbështetjes te vetja në skenën e këngëve, duke hequr ndërmjetësin dhe duke mbrojtur ndjekësit e tyre nga shfrytëzimi. Kjo sipërmarrje zbatohet me një ilaç të përmirësuar të blockchain, ku simbolet e pandryshueshme (NFT) përdoren për të ndryshuar çdo biletë të ofruar. Si tipare standarde të këtij shteti risi, biletat përfundojnë të jenë 100% të zbritshme, të vështira për t'u imituar dhe të programueshme për t'u rishitur probleme që mund të sigurojnë si muzikantin ashtu edhe ndjekësit e tyre.

Kjo përpjekje drejtohet nga 14 DJ, CLMD dhe CEO, David Rootwelt-Norberg, me dhënien e platinit, me qëllimin për të inkurajuar muzikantët dhe për të rritur përvojën e këngëve me menaxhimin dhe rastet live.

Ruajtja e sektorit të këngëve

Centaurify është përmirësuar platforma Cardano (ADA) dhe përdor marrëveshjen e saj të dëshmisë së aksioneve (PoS). Të bësh këtë u ofron klientëve një përzgjedhje më të gjelbër, së bashku me oferta të shpejta, kosto të reduktuara të blerjeve dhe mundësi më të larta për shkallëzim. Për më tepër, duke pasur parasysh që zbatimi i kodit është shumë thelbësor, platforma përdor gjuhën e programit Haskell si gjuhën e dobishme për të garantuar rezultatet më të mira për zbatimin e duhur. Kjo sipërmarrje kryhet në bashkëpunim me mlabs.city, një sistem Haskell, blockchain dhe ekspert (AI) që punon si konsulent. Grupi Centaurify ka pasur gjithashtu mundësinë për të ofruar punën e tyre për publikun në Samitin Cardano në Qendrën e Oslos.

Me një bazë solide, platforma më pas funksionon 3 kolona jetike. Fillimisht, ajo varet nga çdo biletë kolone që prodhohet si NFT e tyre, kështu që aktivitetet e tyre përfundojnë duke u zbritur nga lëshimi i tyre në shitje. Në përzierje me këtë kolonë, muzikantët gjithashtu kanë mundësinë të vendosin politikat dhe vlerat e tyre për normën e rishitjes së biletës, në mënyrë që asnjë person të mos mund të përdorë ndjekësit e tyre.

Më shumë kuptime mbi Centaurify

Së fundi, bazuar në politikat e vendosura pas lëshimit, muzikantët gjithashtu mund të sigurohen që një pjesë e çdo shitjeje të vazhdojë t'i shkojë pronarit të ligjshëm në vend të një pale të tretë të dëmshme. Shqetësimet e tjera gjithashtu janë hequr qafe, të tilla si blerja e biletave të rreme, të cilat me Centaurify mund të përfundojnë të jenë 3% të zbritshme dhe të vështira për t'u imituar, kështu që klientët në pronësi të mëparshme besojnë në blerjen e tyre.

Kur kontrolloni klientët e mundshëm të punës, një pjesëmarrës nga grupi i tyre ndan,

“Centaurify është e ardhmja e muzikës, një ngjarje e drejtpërdrejtë dhe universi NFT muzikor. Duke bërë tokenizimin e biletave me teknologjinë NFT dhe kontratës inteligjente duke përdorur rrjetin Cardano, Centaurify do të parandalojë scalping, mashtrimin dhe do të kontrollojë tregun sekondar përsëri te organizatorët dhe artistët. Ne po fuqizojmë muzikën!”

Prandaj, pa marrë parasysh se ku ofrohet një biletë, muzikantët me siguri do të marrin një ndryshim prej 2% të vlerës, megjithëse numri mund të ndryshohet. Megjithatë, aktualisht është një rritje nga 0% e marrë aktualisht.

Një kurs në drejtim të nxitjes

Me sukses paraprak, grupi në fakt ka konsideruar se ndau ngazëllimin e nisjes së tyre simbolike që po ndodh më 16 nëntor, me lajmet që konsistojnë në lançimin e platformës së tyre të biletave NFT dhe industrisë së veçantë që do të ndërtohet pas këtij rasti. Në të vërtetë, deri në fund të tremujorit të parë 1, klientët parashikojnë që të krijohet platforma e biletave NFT për shqyrtimin në jetën reale.

Edhe pse strategjia e Centaurify është të fillojë në sektorin e këngëve, ideja për të ndërprerë sektorë të tjerë të ndryshëm, të përbërë nga aktivitete sportive dhe argëtime të ndryshme, nuk është jashtë tavolinës.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Centaurify

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk mbështet asnjë lloj materiali ose artikulli në këtë faqe interneti. Ndërkohë që ne fokusohemi në dhënien e detajeve shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe të mbajnë detyrën e plotë për zgjedhjet e tyre, as ky postim nuk mund të konsiderohet si rekomandime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju