Platforma synon të adresojë shqetësimet e privatësisë në aplikacionet e mesazheve me një zgjidhje të ndërtuar në Solana

Parashikimi i një globi ku ndërveprimi është i lirë nga ndërmjetësit, hakimet e informacionit dhe gjithashtu rreziqe të ndryshme të tjera të jashtme mund të fillojë me inovacionin e blockchain-it të mbështetur nga Solana.

Platforma synon të adresojë shqetësimet e privatësisë në aplikacionet e mesazheve me një zgjidhje të ndërtuar në Solana

Aplikacionet e mesazheve janë të përhapura në komunikimet tona të përditshme, me më shumë se 3.6 miliardë individë në mbarë botën që i përdorin ato. Për këndvështrimin, individi tipik përafrohet të dërgojë deri në 72 mesazhe çdo ditë. Ndërsa mesazhet në fakt kanë hapur në mënyrë drastike derën e ndërveprimit, rastet aktuale të nivelit të lartë në fakt kanë zbuluar thjesht se sa shqetësues mund të jetë monitorimi i informacionit të mbledhur nga këto aplikacione. Në shtator 2021, WhatsApp u gjobit me 255 milionë euro për shkelje të ndarjes së informacionit. Para kësaj, në gusht 2020, Telegram reduktoi një rrjedhje informacioni që i nënshtrohej informacionit individual të pothuajse 500 klientëve të tij të shumtë.

Edhe pse këto shqetësime u sollën në interes të medias, biznesi i mesazheve ende po funksionon nën teknika që rekomandojnë që administrimi i informacionit në fakt nuk është zgjidhur përgjithmonë. Ndoshta më shqetësuese është përdorimi i sistemit të ekspertëve (AI) dhe gjithashtu ndërmjetësve njerëzorë për të flamuruar (dhe si rezultat shfaqja) të gjitha mesazhet që dërgohen nga individë, kërkesa për aplikacione të mesazheve tek individët e klientëve të aksesueshmërisë që kontaktojnë dhe gjithashtu mbledhjen e informacionit IP. Marrë me njëri-tjetrin, zhvillimi në lidhjen neto dhe gjithashtu ndërveprimet celulare thjesht do të rrisin sasinë e informacionit që mbahet, duke rritur gjithashtu kërcënimin e marrjes së informacionit nga cloud.

Duke njohur kërkesën për një zgjidhje, Secretum po merr fuqinë e inovacionit të blockchain. Vetë platforma në fakt është krijuar si aplikacioni fillestar i globit dhe gjithashtu i vetëm i decentralizuar, i koduar i mesazheve në blockchain Solana. Platforma i lejon klientët të lidhen drejtpërdrejt dhe gjithashtu në mënyrë anonime me një pronar shtesë xhepi përmes një rrjeti nyjesh të shpërndarë të decentralizuar.

Kur u pyetën për arsyen e tyre, një pjesëmarrës nga grupi i tyre thotë, "ne po e ndërtojmë këtë aplikacion sepse parashikojmë një botë ku komunikimet dhe asetet janë plotësisht të lira nga ndërmjetësit, rreziqet e vjedhjes ose çdo kërcënim tjetër të jashtëm".

Sekreti i sigurisë dhe sigurisë

Për të mbrojtur privatësinë e caktuar individuale, të gjitha informacionet dhe gjithashtu mesazhet e dërguara dhe gjithashtu të marra në platformën Secretum mbahen të mbështetura në nyjet në rrjetin personal të platformës, të bazuar në bllokun Solana. Prandaj, aplikacioni i mesazheve Secretum nuk grumbullon informacione delikate individuale, si p.sh. një e-mail ose numër telefoni. Me asnjë informacion që nuk mblidhet ose ruhet, nuk ka asnjë kërcënim për një hakmarrje informacioni. Në vend të kësaj, mesazhet bazohen në adresat e librit të xhepit të secilit individ nëpërmjet rrjetit të nyjeve.

Për më tepër, kërcënimet për sigurinë dhe sigurinë me hapësirën e thjeshtë të ruajtjes së informacionit individual janë hequr qafe me blockchain, duke anashkaluar shqetësimet rreth një faktori kryesor të dështimit. E fundit, megjithatë jo më pak e rëndësishmja, Secretum synon të qëndrojë larg sfidave gjeografike dhe gjithashtu politike, duke u siguruar që mesazhet të mos censurohen, filtrohet sistemi ose ndërhyhet nga një palë e tretë e paidentifikuar.

Më shumë kuptime nga Secretum këtu

Sot, aftësia për të dërguar mesazhe ndërmjet pronarëve të librave të xhepit është e jashtëzakonshme në treg. Në realitet, i gjithë parimi i bashkëveprimit dhe gjithashtu tregtimit me një festë shtesë pa i njohur më parë ato ose pa pasur njëri-tjetrin në kontakt të ndryshëm me listat është ende ndërkombëtar për shumicën e klientëve. Si rezultat, kjo shkallë ndërveprimi me siguri do të hapë një larmi të pakufishme shanse për tregtimin jo vetëm të mesazheve, por edhe të pasurive të tjera të ndryshme dhe gjithashtu dokumenteve nga ato që me siguri do të ishin shkëputur më parë. Në përzierje me mjetet juridike për posedimin e kriptomonedhave dhe gjithashtu tregtimin pa recetë (OTC) që janë pa rrezik dhe gjithashtu të përballueshme, grupi mendon se ky sigurisht do të jetë një përparim masiv në përshpejtimin e nxitjes së kriptomonedhave dhe gjithashtu përfshirjen e likuiditetit në treg.

Në metodë, Secretum është ndërtuar mbi një dizajn me tre shtresa që përbëjnë Blockchain, Nyjet dhe gjithashtu vetë Aplikacionin. Shtresa fillestare është një rrjet personal, një qasje e zgjedhur ndaj privatësisë individuale, e cila sigurisht që do të kalojë kërkesën nga një nyje në tjetrën në një nga mjetet më efektive të mundshme.

Duke u bërë komponent i një ndryshimi

Secretum vendos parimin dhe gjithashtu strukturën e punës së tyre, që përbëhet nga struktura dhe gjithashtu zgjerimi i grupit të rritjes, marrja e investimeve financiare të shitjes personale nga lagja e kriptove dhe gjithashtu fondet e VC dhe gjithashtu ndërtimi i një lagjeje energjike që sigurisht do të jetë adoptuesit fillestarë.

Për ata që janë të interesuar të mbajnë punën, Secretum u kërkon klientëve të regjistrohen me listën e pritjes për shitjet personale të ardhshme. Duke vepruar kështu, individët mund të hyjnë në mesazhet dhe gjithashtu ndryshimin e tregtimit Secretum synon të udhëheqë.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Secretum

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk mbështet asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në internet në këtë faqe interneti. Ndërsa ne fokusohemi në t'ju ofrojmë informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe gjithashtu të marrin detyrimin e plotë për zgjedhjet e tyre, as ky postim nuk mund të mendohet. si rekomandime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju