Qendra Kërkimore Pew: Të paktën 16% e amerikanëve kanë në pronësi kripto

Sondazhi duket se tregon se kriptokapitalistët ndryshojnë njëherësh më të rinjtë dhe shumë më tepër meshkuj sesa popullata.

Qendra Kërkimore Pew: Të paktën 16% e amerikanëve kanë në pronësi kripto

Një studim i nisur nga Qendra Kërkimore Pew të enjten zbuloi se rreth 16% e amerikanëve kanë shpenzuar, tregtuar ose përdorur një lloj kriptomonedhe. Numri rritet në 31% për individët e maturuar 18-29 vjeç, si dhe më i madh në 43% për meshkujt në të njëjtën moshë të brace. Individët e zinj, hispanikë dhe aziatikë në hulumtim kishin gjithashtu më shumë gjasa të kishin blerë kripto sesa ata që e përcaktuan veten si të bardhë. Duket se nuk ka pasur ndryshime sipas fitimeve.

Analisti i Pew Research Andrew Perrin pohoi:

“Ne shohim tani që një pjesë e madhe e publikut amerikan ka dëgjuar të paktën pak për kriptovalutat. Ishte e habitshme të shihje se si ka dallime demografike në ndërgjegjësimin dhe përdorimin e kriptomonedhave.”

Shembulli i studimit përbëhej nga 10,371 të rritur të zgjedhur nga paneli i tendencave amerikane të objektit. Paneli punësohet nga një testim arbitrar mbarëkombëtar i adresave, dhe më pas peshohet nga një mori elementësh që përbëhen nga kultura etnike, ngjarjet politike, seksi si dhe arsimi dhe edukimi dhe të mësuarit.

Pjesëmarrësit e panelit u anketuan gjithashtu nëse ata kishin dëgjuar vërtet kriptovaluta. Gati një e katërta e pjesëmarrësve (24%) pohuan se në fakt kishin dëgjuar shumë në lidhje me kriptomat, ndërsa pothuajse dy të tretat (62%) pohuan se kishin dëgjuar në të vërtetë disa. Përafërsisht një e teta (13%) në fakt nuk kishin dëgjuar absolutisht asgjë në lidhje me kriptomat

Amerikanët aziatikë janë disa ndryshime sipas racës, gjinisë, moshës, si dhe të ardhurave në skedat për këtë shqetësim. Kanë qenë vetëm një nga më të mundshmet pa dyshim (43%) për të raportuar se ka njohur shumë në lidhje me kriptomonedhën. ndërmjet 25% dhe 29% Ndërsa kriptomonedha, të gjitha ekipet e tjera të ndryshme etnike raportuan se ishin vërtet të arsimuar në lidhje me kriptomonedhën. çmimet e investimeve financiare nuk ndryshonin në të gjitha formatet e fitimeve, çmimi i pjesëmarrësve të kriptove pohoi një kuptim të lartë. kripto si me çmimet e investimeve financiare të kriptove, kishte një marrëdhënie solide midis të rinjve si dhe të qenit mashkull kur përfshihej vetë-raportimi

Në kuptim. Vetëm në atë kohë, rezultatet ishin mjaft të ndryshme. prej 2015% Bitcoin, të anketuarit pohuan se ata në të vërtetë kishin blerë Bitcoin, vetë, si dhe vetëm 1% kishin dëgjuar në të vërtetë edhe të anketuarit. e Bitcoin që kishte dëgjuar në të vërtetë

manipuluar në drejtim të burrave të bardhë, të arsimuar në universitet dhe me fitime të larta.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju