Guvernatori i PBoC thotë se juani dixhital është më i përmirësuar nga privatësia sesa aplikacionet e pagesave

Duke e bërë e-CNY më të orientuar drejt privatësisë, PBoC tashmë ka ambicie për të ofruar CBDC në skenën botërore.

Guvernatori i PBoC thotë se juani dixhital është më i përmirësuar nga privatësia sesa aplikacionet e pagesave

Gjatë një sesioni video dixhitale në Konferencën e tridhjetë vjetorit të Institutit të Bankës së Finlandës për Ekonomitë në Zhvillim, guvernatori i Bankës Popullore të Kinës Gang Yi përmendi zhvillimet aktuale në lidhje me paratë e huaja dixhitale të institucionit financiar qendror të vendit, ose CBDC, shpesh i njohur si juani dixhital ( e-CNY). Gang trajtoi veçanërisht vështirësinë e privatësisë që rrethon Juan Dixhital brenda pohimit të mëposhtëm, siç përkthehet nga CryptoPumpNews:

Ne po marrim një diplomë të tepruar të përqendrimit në pikat që lidhen me sigurinë e informacionit privat dhe juanit dixhital dhe kemi bërë ndryshime rregullatore dhe teknologjike përkatëse për të përmbushur këtë qëllim. Ne kemi miratuar një parim të anonimitetit për transaksionet e vogla në lidhje me juanin dixhital dhe mund të ndërhyjmë vetëm për të rregulluar nën legjislacionin për transaksionet gjigante. Kur bëhet fjalë për grumbullimin e informacionit privat, ne kërkojmë vetëm për të marrë atë që është kritike dhe minimumin e asaj që kërkohet ligjërisht, që është shumë më pak se aplikacionet e pagesave dixhitale ndërsa flasim.

Gang foli për ruajtjen dhe përdorimin e informacionit privat që u përket klientëve të njohurive, duke përfshirë:

Në të njëjtën kohë, ne kërkojmë për të menaxhuar ruajtjen dhe përdorimin e informacionit privat në mënyrë rigoroze. Nëse legjislacioni nuk e kërkon këtë, PBoC nuk do t'ia dorëzojë këto informacione [për përdoruesit e e-CNY] ndonjë kompanie të palëve të treta ose autoriteteve. Në vitet aktuale, Kina ka dhënë një sërë udhëzimesh ligjore për të lehtësuar sigurinë dhe sigurinë e informacionit privat nga pikëpamja rregullatore.

Në muajt aktual, shumëllojshmëria e njerëzve me llogari e-CNY është rritur në mbi 140 milionë. Në të njëjtën kohë, sasia e transaksionit të tij tejkaloi 62 miliardë juanë (9.7 miliardë dollarë) në tetor. Kur diskutoi hapat e mëpasshëm përpara për CBDC, Gang përcaktoi se ndërsa e-CNY qëndron i kufizuar kryesisht në shpenzimet e klientëve në sektorin e shitjes me pakicë të Kinës, ka plane për rritje ndërkufitare:

PBoC duhet të bashkëpunojë me bankat qendrore, bizneset në mbarë botën dhe entitetet e kriptomonedhave në të gjithë globin. Ne kemi nisur tashmë një urë mCBDC me Bankën për Shlyerjet Ndërkombëtare, Bankën e Tajlandës, Bankën Qendrore të Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Autoritetin Monetar të Hong Kongut. Ne kemi filluar gjithashtu diskutime teknike me Bankën Qendrore Evropiane në lidhje me hartimin e CBDC-ve.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju