Patreon për të eksploruar zgjerimin në fushën e kriptove

Sistemi i zhvilluesve të materialeve në internet është në kërkim të komenteve në lidhje me një "token social ose monedhë krijuesi" të mundshëm.

Patreon për të eksploruar zgjerimin në fushën e kriptove

Ekzekutivët e Patreon ngacmuan edhe një herë zgjerimin e biznesit të tyre në globin e kriptove në një Samit të Ekonomisë së Krijuesve të vitit 2021 nga paneli i Informacionit. CEO i Patreon Jack Conte u shfaq me oficerin kryesor të policisë Julian Gutman, duke thënë:

“Më pëlqen shumë ideja që krijuesit të zotërojnë mediat e tyre dhe të zotërojnë përmbajtjen e tyre. [...] Më pëlqen ideja e zhvendosjes së pushtetit nga institucionet dhe drejt njerëzve individualë krijues.”

Conte mbajti parasysh se ndërkohë që sistemi aktualisht nuk ka punëtorë të përhershëm të përqendruar në kriptomonedhë, ai po merrte në konsideratë punësimin e tyre. Gutman u shpreh për të pohuar, "Unë mendoj për ne, duke menduar me të vërtetë se si po vazhdojmë të sigurojmë se po krijojmë një të ardhme të qëndrueshme të përsëritur për krijuesit është arsyeja pse ne po e vlerësojmë hapësirën e kriptove më gjerësisht."

Këto deklarata përputhen me lajmet e muajit të kaluar se biznesi po kërkonte komente nga klientët e tij në lidhje me mundësinë e lëshimit të një monedhe krijues/token social. Në një transmetim në kohë reale, kreu i planit të Patreon, Lauren Crentshaw pohoi:

“Kemi dëgjuar nga një numër krijuesish që kanë qenë të interesuar për mundësinë për të ofruar anëtarësim dhe përfitime ekskluzive për klientët e tyre përmes një monedhe ose token, një artikull dixhital që ata mund ta mbajnë mbi të, tregon se ata janë pjesë e klubit tuaj të fansave .”

Patreon i përket zgjidhjes, veçanërisht ndalimit të përdorimit të sistemit për të ofruar kriptovaluta përtej raundit të rekomandimeve individuale për investime financiare.

Në vitin 2019, pritësi i programit liberal të bisedave, Dave Rubin, kaloi nga Patreon në miratimin e kontributeve në Bitcoin për shkak të asaj që ai e shihte si censurë në komponentin e sistemit. Muajin e kaluar, Twitter prezantoi një funksion të kontributit të kriptove që përfshinte disa aplikacione në internet, të përbërë nga Patreon.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju