"Përtej orarit, ne do të shohim zgjerimin e tregut NFT," thotë CTO i Ripple, David Schwartz.

Ripple mund të jetë pak vonë për ngjarjen NFT, megjithatë XRP Ledger do të përpiqet të përfundojë të jetë një ndërrues i lojërave video në sektor dhe gjithashtu të pengojë hegjemoninë e Ethereum.

"Përtej orarit, ne do të shohim zgjerimin e tregut NFT," thotë CTO i Ripple, David Schwartz.

Simbolet e pandryshueshme, ose NFT-të, në fakt kanë kontrolluar tregun e kriptove këtë vit. Me shitjet që mbulojnë mbi 2.5 miliardë dollarë gjatë pesëdhjetë përqindëshit të parë të vitit 2021, nuk duhet të jetë tronditëse që si lagja e kriptove, ashtu edhe dizajnerët e zakonshëm po prezantojnë NFT-të me shpresën për të rritur fitimet dhe gjithashtu ndërveprimin. Rritja e Metaverse ka nxitur gjithashtu nxitjen e NFT-ve, duke treguar vlerën e jofungibles për emrat e markave të rëndësishme dhe gjithashtu sistemet e rrjeteve sociale.

Ndërsa shitjet e NFT rriten në qiell, blockchain Ethereum mbetet për të sunduar zonën. Për rrethana, një rekord aktual nga CryptoPumpNews Research zbuloi se Ethereum përbënte të paktën 97% të çdo tregu të tregut NFT, që përfshin lojëra video, antike dhe gjithashtu tregje. Është gjithashtu magjepsëse të shpjegosh se kompania e analitikës së blockchain Moonstream zbuloi se rreth 17% e adresave menaxhojnë më shumë se 80% të të gjitha NFT-ve në Ethereum, duke treguar pabarazinë e madhe që ekziston ende në tregun NFT

Edhe pse ky është shembulli, është jetike të kihet parasysh se simbolet e pandryshueshme janë ende një parim krejt i ri dhe gjithashtu shumë i hershëm. Edhe pse Ethereum aktualisht po kontrollon tregun, ka rivalë të konsiderueshëm.

Për shembull, kompania e zgjidhjeve të blockchain Ripple zbuloi së fundmi një investim financiar në industrinë NFT Mintable, i cili me siguri do të lejonte sistemin të inkorporohej me XRP Ledger (XRPL) për të lejuar dizajnerët të ofrojnë në mënyrë të vendosur dhe në mënyrë efektive NFT-të e tyre. Si përmirësim, në shtator të këtij viti, Ripple prezantoi një fond dizajnerësh prej 250 milionë dollarësh për të kultivuar përparim në tokenizimin, veçanërisht të përqendruar në simbolet e pandryshueshme.

Duke pasur parasysh pjesëmarrjen aktuale të Ripple në zonën NFT, CryptoPumpNews foli me David Schwartz, oficerin kryesor të policisë së inovacionit të Ripple, në të gjithë NFT NYC për të lexuar më shumë në lidhje me shkallën në rritje të interesit të biznesit për simbolet e pandryshueshme. Schwarz foli gjithashtu për tema të ndryshme të tjera që konsistojnë në rritjen e parasë elektronike të bankës rezervë, ose CBDC-ve, objektivat që qëndrojnë pas një tokeni të Wrapped XRP (wXRP) dhe gjithashtu udhërrëfyesin e ardhshëm të Ripple.

Cointelegraph: Faleminderit që u bashkuat me mua, David Së pari, për çfarë folët gjatë fjalimit tuaj në NFT NYC?

David Schwartz: Biseda ime në NFT NYC ishte kryesisht në lidhje me NFT-të neutrale ndaj karbonit dhe gjithashtu adresimin e problemeve të marrjes së energjisë. Natyrisht, ne nuk kemi më shumë gjasa të adresojmë modifikimin e mjedisit në fushën e blockchain, megjithatë më e pakta që mund të bëjmë është mangësitë shumë edhe më keq. Nuk është një problem teknologjik – ne e kuptojmë se si të mos marrim kaq shumë pushtet, është thjesht një çështje e bindjes së individëve që të përqafojnë teknologjitë moderne që janë shumë më miqësore me klimën.

Cointelegraph: Ripple aktualisht po lejon individët të prodhojnë NFT në XRPLedger A mund ta rishikoni këtë tërësisht?

DS: Ne ishim pak vonë për ngjarjen, por jo shumë vonë. Nëse NFT-të arrijnë sukses, pas kësaj ne të gjithë jemi ende shumë herët. Fillimisht filluam të shqyrtonim se si individët synonin të përdornin NFT-të dhe gjithashtu kuptuam se një pjesë e madhe e testeve me të cilat po përballeshin individët rezultuan nga risitë që ishin jashtëzakonisht primitive.

“Çdo kompani që dëshironte të hynte në hapësirë ​​kishte nevojë për një sasi të madhe ekspertize specifike, e cila nuk është një mënyrë e mirë për t'u rritur. Pra, ndërtimi i atij instrumenti është ajo në të cilën jemi fokusuar. Gjithashtu, ndonjëherë paratë janë pengesa.”

Kur një person ka një koncept të shkëlqyeshëm me veglat ideale dhe gjithashtu grupin ideal, herë pas here ata thjesht kërkojnë edhe më shumë para për t'u shtrirë. Ne mund t'i ndihmojmë ata ta pushtojnë këtë për të treguar se inovacioni do të funksionojë me mjetet që ata dëshirojnë.

Cointelegraph: Ju gjithashtu diskutuat se Libri XRP është efektiv në fuqi. A mund të diskutoni pse është ky shembull?

DS: Po, arsyeja që prova e punës, ose PoW, sistemet si Bitcoin (BTC) dhe gjithashtu Ethereum (ETH) marrin fuqi është se ato janë krijuar veçanërisht për të prodhuar mangësi të fabrikuara. Ju do të dëshironit mangësi të fabrikuar nëse po përpiqeni të fitoni para nga diçka që duhet të kufizohet. Ju gjithashtu kërkoni mangësi të fabrikuar që diçka të jetë e rëndësishme, dhe gjithashtu duhet të inkurajoni konsumatorët që mangësia nuk është e sajuar.

Pra, PoW zhvillon mangësi të fabrikuar duke shfrytëzuar diçka të kufizuar, që është fuqia. Megjithatë, kur energjia përdoret plotësisht për të prodhuar mangësi të fabrikuara, ajo rrit çmimin. Faktori i drejtë që me siguri do të dëshironit ta bëni këtë është nëse jeni duke marrë një prerje të parave. Vetëm individët që marrin këto kosto po e reklamojnë atë risi.

Në librin e librit XRP, asnjë person nuk merr kosto blerjeje, kështu që asnjë person nuk dëshiron kosto të larta. Kostoja në thelb mbulon çmimin e trajtimit të blerjes. E vërteta është se Ledger XRP funksionon po aq mirë pa mangësi të fabrikuara.

Cointelegraph: A ka ndonjë lloj avantazhesh të tjera të përdorimit të Librit XRP për NFT kundrejt Ethereum?

DS: Po, mes tyre është shkallëzueshmëria, ose shumëllojshmëria e blerjeve për sekondë. Ka pika që mund të bëni në Ethereum edhe pse nuk mund t'i bëni në XRPLedger Kjo është arsyeja pse një punë e madhe e financimit të decentralizuar (DeFi) sot po zhvillohet në Ethereum. , ose kredi për shtëpi dhe gjithashtu baste. Ne nuk i kemi ato aftësi në librin e librit XRP sot, megjithatë ju mund të krijoni NFT.

Ne nuk i kemi ato aftësi në librin e librit XRP sot, megjithatë ju mund të krijoni NFT. Ne gjithashtu kemi një shkëmbim të decentralizuar (DEX), dhe gjithashtu ju mund të ofroni simbole krejt të reja. Pagesat janë ekonomike dhe gjithashtu të shpejta, kështu që deri diku, është një kompromis thelbësor i dizajnit.

“Nëse dëshiron të bësh gjithçka, atëherë nuk mund të jesh shumë i mirë në asgjë. Libri XRP ka një listë të gjërave që i bën vërtet mirë. Nëse një nga ato janë gjërat që ju nevojiten, kjo është shumë mirë. Por, nëse një nuk është ajo që ju nevojitet, atëherë duhet të kaloni në diçka më të përgjithshme.”

Një pjesë e normës së reduktuar të blerjes dhe çmimit të Ethereum është për shkak të së vërtetës që ju mund të zhvilloni teknologji moderne shumë më të gjithanshme në blockchain. Shumica e individëve që përmirësojnë librin e librit XRP po bëjnë pika të ndërlikuara, por edhe për faktorët teknologjikë, ata nuk kërkojnë që këto të jenë pikërisht ditari.

Cointelegraph: Cilat janë situatat ideale të përdorimit për një person që synon të krijojë një NFT në librin e librit XRP?

DS: Sot, situatat e përdorimit janë kryesisht antike. Në XRP Ledger, çmimi është ulur shumë, kështu që nëse po zhvillon një NFT në Ethereum, sigurisht që do të duhet të meritojë të paktën 500 dollarë, dhe gjithashtu pas kësaj kostot me siguri do të jenë afër 100 dollarë. Kostot janë shumë më pak në librin e librit XRP, i cili mundëson një larmi më gjithëpërfshirëse të situatave të përdorimit.

Unë besoj se shumë nga situatat e përdorimit sot janë antike që flasin përgjithësisht, si vepra arti, pika që lidhen me artin elektronik, pika që lidhen me artistët. Por unë shqyrtoj kohën, ne do të shohim zgjerimin e tregut NFT.

Cointelegraph: Unë gjithashtu synova të flisja për Wrapped XRP. A mund të shpjegoni në lidhje me këtë?

DS: Wrapped XRP është një pronë që është krijuar për të gjurmuar shkallën e XRP. Për çdo XRP të mbështjellë, ekziston një XRP i lidhur direkt me një komunitet ekologjik që pohon se XRP është i siguruar derisa XRP i mbështjellë të jetë pa kosto. Koncepti pikërisht këtu është se ata duhet të gjurmojnë normën e mbylljes. XRP i mbështjellë do të veprojë njësoj si XRP. Për rrethana, nëse gjithçka për të cilën po përdorni XRP është zhvendosja e vlerës, dhe gjithashtu keni diçka, vlera e së cilës është saktësisht e njëjtë, pas kësaj këto duhet të funksionojnë si alternativa në treg.

Disavantazhi i Wrapped XRP është se ju nuk mund ta lëvizni atë me çmim të ulët dhe shpejt në librin e librit XRP si XRP. Por, avantazhi është se mund ta përdorni në DEX në Ethereum.”

Për rrethana, nëse keni 500 XRP për t'i përdorur në një DEX dhe gjithashtu thjesht nuk mund ta bëni sot me asnjë lloj ritmi, pas kësaj XRP i mbështjellë me siguri do t'ju lejojë të merrni tokenomikën e XRP dhe gjithashtu semiotikën e Ethereum që do t'ju ndihmojë ruajnë XRP nga marrja e atributeve të mbyllura. Ne mund të parashikojmë të shohim lëshimin e Wrapped XRP në dhjetor.

Cointelegraph: Çfarë po vijon për Ripple?

DS: Ne kemi bërë presion të fortë për CBDC-të. Ajo që është interesante është se ka shumë individë në zonë që në fakt nuk e kuptojnë se çfarë munden CBDC-të. Vizioni ynë është të parashikojmë që çdo bankë në botë të ketë aftësinë për të përpunuar çdo para fiat me çdo bankë të ndryshme në sekonda. Kjo është e rëndësishme, por kërkon ndërveprim dhe gjithashtu siguri dhe siguri.

“Nëse do të ndërtoni një sistem pagesash kaq të madh, atëherë keni nevojë për një model sigurie që nuk është ajo që përdor swift dhe blockchains pothuajse nuk kanë probleme sigurie.”

Një funksion tjetër është ndërveprueshmëria. Për rrethana, Shtetet e Bashkuara nuk mund të zhvillonin një sistem të tillë pasi Arabia Saudite nuk do ta përdorte atë. Por, nëse Arabia Saudite ka ndërtuar një sistem, dhe gjithashtu SHBA-ja ka ndërtuar një sistem, pas kësaj duhet të ketë një kriter për ndërveprim. Përndryshe, institucionet financiare në SHBA nuk do të kishin aftësinë për të përpunuar euro me institucionet financiare në Evropë.

Një pikë tjetër me të cilën po punojmë janë zinxhirët anësor të federuar që lejojnë që zotërimet të zhvendosen lehtësisht midis zinxhirëve të bllokimit. XRP i mbështjellë është një shembull i kësaj sepse i mundëson XRP të zhvendoset në mes të librit të librit XRP dhe gjithashtu Etherem, megjithatë këto janë opsione faktorësh për probleme të caktuara. Përfitimi i opsioneve për një problem të veçantë është se mundëson një lloj avancimi që aktualisht nuk është i realizueshëm.

Të ngjashme: Përtej zhurmës së NFT: Krijimi i modeleve të qëndrueshme të kompanive për muzikantë

Sot, nëse dëshironi marrëveshje të mençura të Ethereum, duhet të përmirësoni një blockchain me marrëveshje të mençura Ethereum. Ju gjithashtu duhet të pajtoheni me udhëzimet si për shembull sa e madhe mund të jetë një thirrje e mençur. Prandaj, nuk mund të prezantoni shkallën e transformimit të këtyre udhëzimeve. Ajo që bëjnë zinxhirët anësor të federuar është që ju mundëson të prezantoni në shkallën më të përballueshme, në mënyrë që klientët të mund të zhvillojnë një blockchain me çfarëdo kostoje që dëshirojnë dhe gjithashtu çfarëdo zotërimi që dëshirojnë. Mund të jetë publik ose personal, dhe gjithashtu mund të qëndrojë në një periudhë të shkurtër kohore me para të vërteta.

Kjo është e mrekullueshme për programuesit që kërkojnë të adresojnë probleme të caktuara, ose që dëshirojnë të bëjnë modifikime në zinxhirë të tjerë të ndryshëm të bllokut dhe gjithashtu kërkojnë të inkurajojnë individët që këto modifikime të funksionojnë dhe gjithashtu të jenë të sigurt. Zinxhirët anësor të federuar ofrojnë një pjatë sot për të zhvilluar zinxhirë bllokimi në internet që lejojnë klientët të prezantojnë në vetë zinxhirin bllokues.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju