Rrjeti Render i OTOY ka në plan të bëjë metaverse në Solana

Sipas CEOJules Urbach, kuadri themelor i programueshëm dhe i sigurt i Solanës është thelbësor për përmbajtjen e internetit metaverse të shkallëzueshme dhe të ndashme.

Rrjeti Render i OTOY ka në plan të bëjë metaverse në Solana

Jules Urbach, CEO si dhe pronar i OTOY, dëshiron të barazojë prodhimin material, veçanërisht kur lidhet me zotërimet në internet. Inovacioni i OTOY planifikon të përmbushë sigurinë e një metaverse të hapur të bazuar në renë kompjuterike me anë të Rrjetit Render – rrjeti fillimisht i decentralizuar i prodhimit të GPU dhe industria 3D e ndërtuar në komunitetin OctaneRender NFT të OTOY.

Ndërsa në takimin inaugurues Solana Breakpoint në Lisbonë, Portugali, Urbach zbuloi kombinimin e Render Network me blockchain Solana, përveç një bashkëpunimi me sistemin e prerjes NFT Metaplex.

Urbach mbajti parasysh se veprimi aktual i punës ndaj Solanës u bë për një përzgjedhje faktorësh. Ai diskutoi se Solana punon me kod me performancë të lartë me një ritëm të shpejtë adekuat për të menaxhuar rregullimet e grafikut të skenës në zinxhir pa kompromentuar mbrojtjen. Një kuadër i tillë themelor i programueshëm dhe i sigurt është thelbësor për përmbajtjen e internetit metaverse të shkallëzueshme dhe të ndashme, pohoi ai.

Ai sugjeroi gjithashtu që Rrjeti Render synon të financojë rritjen e një pajisjeje ndër-përpilues Rust GPU me burim të hapur për Kompletin e Zhvillimit të Softuerit RNDR, ose SDK, që lejon programuesit të synojnë si marrëveshjet e mençura të Solana VM ashtu edhe nyjet GPU Render Network me të ngjashme kodi.

Urbach e quajti Metaplex një shans të madh për të riimagjinuar një industri NFT në gamë, duke mbajtur parasysh se kodi i dyqanit si dhe kodi i mençur i marrëveshjes mund të përfshihen direkt në vetë artin. Artistët që përdorin Rrjetin Render mund të përfitojnë nga dyqanet NFT të krijuara me porosi 3D të ngjashme me metaverset, të koduara brenda zotërimeve, si dhe qarkullimet e ripagimit me sa duket mund të trajtohen pa marrë parasysh shumëllojshmërinë e faktorëve të krijimit të një NFT të ofruar.

Falë Metaplex, Rrjeti Render sigurisht që do t'u sigurojë krijuesve të AR-së me përshtatshmërinë për të bërë përditësime në kohë reale, si dhe për të bërë transmetime të drejtpërdrejta të NFT-ve në renë kompjuterike në të gjitha pajisjet, të përbërë nga iPad si dhe Apple iphone. Urbach pohoi:

“Për ta bërë realitetin e përzier të funksionojë, është më shumë se thjesht interpretim. Ne duhet të jemi në gjendje të marrim të gjitha të dhënat që vijnë nga një iPhone ose një iPad dhe t'i përdorim ato për të përzier dhe ridritur skenën."

Një sërë individësh në Twitter reaguan pozitivisht ndaj informacionit. Sipas bashkëthemeluesit të MediaFire.com, Tom Langridge, fjalimi kryesor ishte "lehtësisht një nga prezantimet më emocionuese që kam parë në dekadën e fundit".

Një klient tjetër e quajti Rrjetin Render "Uber për renderim" që "do të fuqizojë Metaverse".

Rrjeti Render aktualisht është përdorur nga shumë muzikantë të kriptove si Beeple. Puna e muzikantit të Marvel dhe DC Comic, Alex Ross, si dhe zhvilluesit të Star Trek, Gene Roddenberry, po arkivohet gjithashtu në Rrjetin Render. Këto arkiva Metaverse sigurisht që do të ruajnë. prodhimet e tyre përkatëse në blockchain për përdorim në të ardhmen.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju