Vëllimet e OpenSea shkojnë në banane ndërsa koleksionistët grumbullohen përsëri në Bored Ape Yacht Club NFT

Vëllimet e shitjeve NFT janë një errësirë ​​e thjeshtë e asaj që mbetën në muajt e mëparshëm, megjithatë pasioni i rivendosur në NFT-të e Bored Ape Yacht Club si dhe një detyrë krejt e re e fituar nga Lil Baby Ape Club mund të jetë duke e kthyer modën.

Vëllimet e OpenSea shkojnë në banane ndërsa koleksionistët grumbullohen përsëri në Bored Ape Yacht Club NFT

Ndikuesit e Crypto Twitter NFT në të vërtetë kanë qenë mjaft të heshtur gjatë 2 javëve të mëparshme pasi vëllimet e tregtimit në OpenSea ranë në një reduktim prej 3 muajsh, si dhe ekspertë të rëndësishëm të tregut në rritje pretendojnë se një treg me rënie është afër.

Ndërsa vëllimet totale të shitjeve janë të lehta në ndryshim nga muajt e mëparshëm, detyra të veçanta në fakt kanë parë një rritje të konsiderueshme kohët e fundit.

Të dhënat nga Dune Analytics zbulojnë se më 14 nëntor, sasia e përditshme e Eterit e tregtuar në OpenSea katapultuar nga 48 milionë dollarë në 105 milionë dollarë, si dhe në kohën e krijimit të 63.1 milionë dollarëve në Ether, në fakt është tregtuar.

7ed69b224d7f998c66c969ce47b9c57e - Vëllimet e OpenSea shkojnë në banane ndërsa koleksionistët grumbullohen përsëri në Bored Ape Yacht Club NFT - 9

Rritja duket se ka ardhur në kontakt me një rritje më të madhe se 900% në sasinë e shitjes së NFT-ve Bored Ape Yacht Club (BAYC) si dhe detyrat e lidhura si Mutant Ape Yacht Club gjithashtu panë një rritje të sasisë mbi 1,000%.

2e2814faa530eedcb829933c2141fa42 - Vëllimet e OpenSea shkojnë në banane ndërsa koleksionistët grumbullohen përsëri në Bored Ape Yacht Club NFT - 11

Blerjet e fundit nga të famshëm si Jimmy Fallon, lansimi i 2,500 botimeve të Rolling Stone me botime të kufizuara me një majmun të mërzitur të përfshirë në kopertinë, si dhe lajmet se Universal Music Group me siguri do të krijonte një grup të bazuar në Metaverse të quajtur Kingship janë faktorët më të mundshëm prapa. zgjerimi i pasionit në detyrë.

Informacione shtesë të favorshme u shfaqën më 12 nëntor pasi Timbaland, një fitues i disa çmimeve Grammy, si dhe një prodhues këngësh i njohur gjerësisht, prezantoi se seminari i tij i sapo publikuar në Ape-In Productions do të përdorte me siguri personazhet BAYC NFT në zhvillimin e këngëve si dhe animacioneve kompjuterike në elementë të shumtë të Metaverses që lind

Nënproduktet e majmunit lulëzojnë

Thuhet shpesh se kopja është lloji më i sinqertë i lajkave dhe sot kjo duket e vërtetë në tregun NFT. Një detyrë e lëshuar së fundi e quajtur Lil Baby Ape club (LBAC) po sheh aktualisht një sasi të madhe shitjesh në Opensea me 1,417 Eter në sasi, duke pasqyruar një rritje prej 207,344% në krahasim me 24 orët e mëparshme, si dhe një normë dyshemeje në 0.438 Ether

The Baby Ape doli më 15 nëntor me një normë mentesh në 0.02 Ether (94 dollarë) si dhe ata marrin pas ngjashmërisë së detyrës fillestare BAYC. Vëllimet ekzistuese, si dhe çmimi tipik prej 2,200 dollarësh janë tregues të qartë se detyra është e spikatur midis koleksionistëve, pendëve si dhe spekulatorëve.

Dinamika e majmunëve ultra të pazakontë, me lëkurë ari dhe me sy lazer që kërkohen nga koleksionistët duket gjithashtu ekzistuese në detyrën LBAC si dhe më herët sot një LBAC i përputhur, me lëkurë ari, kushton 7 Eter (33,000 dollarë).

Ndërsa detyra LBAC është duke vendosur disa numra të jashtëzakonshëm shpejt pas prodhimit, sigurisht që do të interesojë të shihet nëse zhurma ekzistuese është thjesht e nxitur nga hamendjet afatshkurtra si dhe nga fins, ose nëse ndikuesit e NFT si dhe koleksionistët e shquar i hapin krahët detyra në mënyrë të tillë që i ofron asaj kushte të krahasueshme me detyra të tjera të ndryshme blu chip paraprijnë.

Bored Ape Yacht Club nuk është një detyrë e emrit të domenit publik nën Creative Commons (CCO), kështu që e krahasueshme me mishin aktual të lopës së Larva Labs me Crypto Phunks, është e mundur që zona BAYC mund të kërkojë që OpenSea të heqë nga lista detyrën e Lil Baby Ape Club.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju