Një milion ETH me vlerë janë djegur që nga zbatimi i EIP-1559 në gusht

Megjithatë, në bazë të internetit, oferta e Eterit është ende në erë me rreth 1.2% çdo vit.

Një milion ETH me vlerë janë djegur që nga zbatimi i EIP-1559 në gusht

Në një mesazh në Twitter të lëshuar të mërkurën, kompania e studimit të blockchain CryptoRank ekspozoi se mbi 1 milion Ether (ETH) (me vlerë 4.24 miliardë dollarë) ishin djegur që nga prezantimi i metodës EIP-1559 në gusht si përbërës i pirunit të vështirë të Londrës. Metoda EIP-1559 ndryshoi tregun e tarifave të Ethereum, duke ndryshuar kufizimin për tarifat e gazit si dhe duke paraqitur një funksion derdhje që nxjerr jashtë qarkullimit të gjakut një pjesë të tarifave të blerjes në blockchain, për t'u përfunduar plotësisht.

Aplikacionet e dukshme të decentralizuara të ngarkuara me pagesat e depozitave të tokenave përbëhen nga simbole të preferuara të pandryshueshme, ose NFT, sistemi OpenSea.io si dhe lojëra video NFT-të luajë për të fituar Axie Infinity Next, blerje sasie nga shkëmbimet e decentralizuara si Uniswap, 1 inç, si dhe Sushiswap përbëhej nga një pjesë e madhe e djegieve të ETH. ETH digjet gjithashtu gjatë transfertave nga monedhat stabile si Tether (USDT) si dhe monedha USD (USDC) e përmirësuar bllokimin Ethereum. Së fundmi, klientët e kuletës në MetaMask, si dhe ata që bëjnë marrëveshje normale ETH, i shtuan gjithashtu detyrës së rrjetit.

Sipas informacioneve nga Ultra Sound Money, 7.67 ETH digjen çdo minutë, si dhe 11,042 ETH digjen çdo ditë. Me çmimet ekzistuese, rreth 4 milionë ETH digjen çdo vit. Sidoqoftë, blockchain aktualisht prodhon rreth 5.4 milion ETH çdo vit. Prandaj, rrjeti Ethereum është ende inflacionist në bazë të internetit.

Kjo është gjithçka që do të ndryshojë vitin e ardhshëm, kur përmirësimi i Ethereum 2.0 të shkojë në kohë reale, duke e kaluar rrjetin nga një marrëveshje e dëshmisë së punës në atë të dëshmisë së rrezikut, ku vendosja e stimujve do të jetë sigurisht shumë më pak se stimujt e minierave. Si rezultat, sigurisht që do të ulte çmimin e shkarkimit të blockchain shumë më i ulët se çmimi i tij i zbritur, duke prodhuar kështu një mjedis deflacioni. Detyrat Ultra Sound Money oferta maksimale e ETH sigurisht që do të arrijë në 119.7 milionë në fillim të vitit 2022 përpara se të fillojë të ulet.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju