OKEx ndau njohuri mbi tregtimin, rregullimin, DeFi dhe më shumë gjatë Markets Pro AMA të fundit

Midis disa atributeve, personeli i OKEx tregoi saktësisht se si individët mund të automatizojnë procedurën e tyre të tregtimit pa ndonjë kuptim të kërkuar për kodim në sistemin e emrit.

OKEx ndau njohuri mbi tregtimin, rregullimin, DeFi dhe më shumë gjatë Markets Pro AMA të fundit

E themeluar në vitin 2017, OKEx është një shkëmbim qendror i kriptomonedhave me bazë në Sejshel Sipas CoinGecko, OKEx është agjenti i tretë më i madh i ndërmjetësit të kriptomonedhave në botë, me gati 12 miliardë dollarë në sasi tregtimi brenda 24 orëve të mëparshme. Lista kontrolluese e këmbimit rendit 312 monedha dhe 518 grupe tregtimi kriptomonedhash.

Zakonisht është e vështirë për fanatikët e kriptomonedhave të reja të shfletojnë globin e ndërlikuar të tregtimit dhe financimit. OKEx kërkon të sjellë qasje të tilla të avancuara tregtare në dispozicion të individëve të përditshëm duke ndërtuar ndërfaqe të lehtë. Gjatë një sesioni special me pyet mua për ndonjë gjë, ose AMA, me Përdoruesit Pro të Cointelegraph Markets, personeli i OKEx foli për pajisjet e tregtimit, rregullimin ekonomik, blloqet e zinxhirit OKExChain (OEC), monedhat meme dhe ofertat DeFi në sistemin OKEx.

Përdoruesi i Cointelegraph Markets Pro: Si mund të përfitojë një person nga tregtimi i zvarritësve/API [Application Programming Interface] pa ndonjë përvojë kodimi? A ka OKEx ndonjë lloj bashkëpunimi të inkorporuar plotësisht?

Stafi i OKEx: TLDR [Shumë e gjatë, nuk e lexova], NUK kërkon të kesh asnjë lloj përvoje kodimi për të automatizuar profesionet me crawleron-in tregtar OKEx Ne e bëjmë shumë të lehtë për ju që të krijoni zvarritësin e tregtimit lart – ai është i përfshirë direkt në Paneli i kontrollit të tregtimit OKEx. ju mund të shkoni kryesisht plotësisht të automatizuar duke zgjedhur zgjedhjen e AI dhe thjesht duke vendosur sasinë e porosisë në USDT. OSE ju mund të përcaktoni me dorë specifikimet tuaja, që konsistojnë në kufizimin më të lartë dhe të reduktuar të kostos për posedimin që keni ndërmend të tregtoni.

Pra, zvarritësi është në thelb një pajisje auto-tregtare me specifikime të paracaktuara. Zvarritësit e tregtimit mund të përfitojnë plotësisht nga mundësia e të ardhurave, veçanërisht në kohët e tregut të tregtuar nga diapazoni. Pra, me një zvarritës tregtimi, si ai që kemi në OKEx, sigurisht që do të jetë më fitimprurës nëse tregu që zgjidhni ngrihet (marketing), pas kësaj ulet (blerja), pas kësaj lart, poshtë, e kështu me radhë në vend që thjesht të rritet. , lart, lart. Dhe këtu është zvarritësi i tregtimit [Ndërfaqja e Përdoruesit] ofrohet për të gjitha grupet e tregtimit të vendeve, që nënkupton që ju mund të blini Ju ofroni ETH, brenda dhe jashtë BTC. Një tutorial i videoklipit të zvarritësit të tregtimit po vjen shpejt! javën e ardhshme ka shumë të ngjarë, por këtu është tutoriali i përpiluar.

704cf3b73429cc27c83bb5f44908937c - OKEx ndau njohuri mbi tregtimin, rregullimin, DeFi dhe më shumë gjatë Markets Pro AMA të fundit - 11

OKEx çfarë ngjan në UISource OKEx

3a3c6d87cd6de412f15f23b3520db18c - OKEx ndau njohuri mbi tregtimin, rregullimin, DeFi dhe më shumë gjatë Markets Pro AMA të fundit - 13

Tregtimi nuk kërkon përvojë API/kodimi për të zbatuar një qasje kaq efektive dhe të automatizuar. Ndërfaqja e përdoruesit e tregtimit të burimit|OKEx

: Markets Pro të ardhurat e përdoruesve të zvarritësit Si humbja|India:

OKEx CT : Indi supozoni se kufizimi më i madh i kriptove do të ndikojë në zonën e kriptove?Personeli i historisë: dhe unë supozoj për Indinë, autoriteti rregullator dëshiron të ketë një strukturë të gjerë në menaxhimin e kriptove në vend që ta nxjerrë jashtë ligjit. Crypto na informoi kur aktivizohet kripto

i kontrolluar - mund të jetë gjithashtu më i fuqishëm. Kufizimet e përdoruesve të Markets Pro nuk ka të ngjarë të kenë ndonjë lloj ndikimi të rëndësishëm Kriptovalutat në treg. [paqëndrueshmëria] në fakt ka përfunduar të jetë mjaft e qëndrueshme ndaj avancimeve të tilla informacioni gjatë numrit të viteve të mëparshme. Bëni CT Black Scholes:

OKEx kanë beta mjaft të lartëBlack Scholes tanë ju individë përdorni saktësisht të njëjtin dizajn ekonomik (dmth. Dhe) si furnizime për të kushtuar nënproduktet e kriptos?

personeli: Markets Pro Tregu i zgjedhjes së përdoruesit përdor dizajn për të llogaritur koston e markës (vlera e arsyeshme e marrëveshjes së detajeve). për monitorimin e kërcënimeve, ne po përdorim një testues stresi të situatës si SPAN (si CME) për të llogaritur humbjen e kufirit të profilit të klientit.

OKEx CT Po: [Zinxhiri i tregtimit] Sapo kam dëgjuar disa përparime me OKExChain; çfarë po ndodh [Makina Virtuale Ethereum] me atë që tha? Personeli i Cosmos: Mirë, raportet janë të vërteta! OKEx i quajtur OEC, rrjeti kryesor u prezantua këtë sezon veror. pak në lidhje me OEC – është një EVM dhe një bllok i përshtatshëm publik që përdor dizajnin As/Ethereum. Për më shumë, në fakt është krijuar në heshtje OEC për disa vite për ta bërë atë sa më të qëndrueshme sa të jetë e mundur për të zgjidhur trilemën e blockchain.

kundërshtuar të qenit një kopjues i Përdoruesit Pro Markets, ai po ndërtohet nga e para. Çfarë informacioni të plotë OKEx DeFi Hub OEC, ju mund ta rishikoni këtë, por nuk është një analizë e lehtë. Çfarë CT dhe: dhe është

OKEx? artikujt Zgjidhjet DeFi ofrohen aktualisht në OKEx mundësitë më efektive të basteve? Ju personeli: "Exchange" dhe "DeFi" është një cilësim krejt i ri. Mund të ndërrohet në mes dhe përcaktimi i DeFi përcaktimi i OKEx DeFi okex.com ose në aplikacion. Së pari, kryesisht si një urë midis globeve të CeFi OKEx– DeFi ju sjell tek ju në një ndërfaqe natyrale të përdoruesit. Mbi të gjitha, nuk keni nevojë të keni një llogari dhe llogari për të përdorur cilësimin DeFi. Në lidhjen e çantës tuaj DeFi 3.0, mund të gjurmoni buxhetet e Tregut të shihni të gjitha pronat tuaja dhe të Panelit në një zonë. Por cilësimi i minutës, më shumë (i cili prezantoi këtë vjeshtë) aktualisht përmban NFT OKEx tonë të vërtetë, pajisjen GameFi, Web, ku mund të shikoni çdo një nga pronat tuaja të decentralizuara, duke përfshirë NFT-të tuaja. Chrome, Firefox-i vjen shpejt! OKEx jep një çantë me porosi Aktualisht 3.0 që mund ta përdorni lehtësisht duke përdorur zgjerimin e shfletuesit të internetit (dhe ose në OKEx Earn) ose direkt në

aplikacion. Përdoruesi i Markets Pro, bastet, kursimet e kostos, Marrëveshjet e prodhimit të bujqësisë sapo ofrohen, duke përdorur sistemin tonë qendror, kjo është gjithçka që mund të them ndërkohë:-RRB-dhe CT dhe: Do të thotë sigurisht që do të vlerësoja pamjet tuaja

OKEx shumë miliardë dollarë meme monedha nëse ato funksionojnë si një burim i mundshëm i fluksit të kriptove, apo po shënojnë bomba me sahat, të gjitha të gatshme për të ulur tregun nëse janë të mira kur të dalin në sy. Po, ekziston vërtetë hapësirë ​​në një treg të arsyeshëm kriptosh për këto monedha? Ka personel: Shqetësimi i tyre! Për më tepër, monedhat meme po shërbejnë absolutisht si portale për investitorët/tregtarët e kriptove jo-vendase si rezultat i aksesit të tyre. dhe është një mundësi e caktuar që këto monedha të rrëshqasin shumë në të ardhmen, megjithatë unë nuk do të supozoja në lidhje me gjendjen se ato mund të zvogëlojnë tregun tani. Ne natyrën spekulative është e disponueshme për të gjithë për t'u njohur, në këto monedha nuk e marrin veten seriozisht, gjë që nënkupton që financuesit janë mjaft të njohur me kërcënimet. më tej, monedhat kryesore meme, të tilla si DOGE Here SHIB, janë vulosur me të vërtetë mesatarisht mirë tani.

me të vërtetë bëri një episod të monedhave meme të përdoruesve të Markets Pro podkasti ynë. Si është një lidhje në internet me atë për bisedën e plotë.OKEx CT

OKEx: A inkorporohet So me lojërat video të luajë për të fituar? dhe personeli: Për momentin, objekti GameFi dhe okex.com është një koleksionist i lojërave video që mund të luajë për të fituar. në ju mund të zbuloni të gjitha aktuale në video lojërat më të preferuara të blockchain atje. OKEx mund të filtrojë shpejt sipas rrjetit blockchain Secila prej nesh përfshijmë videolojëra në OKEx mbi 20 rrjete të ndryshme, të përbëra nga video lojëra të ndërtuara posaçërisht dhe OEC (blockchain publik i përgjithshëm i krijuar nga Ne, të cilin e sqarova). Këtu është video-loja e shënuar në GameFi ka faqen e saj të internetit që ju informon gjithçka për videolojën, sfondin e kostos së zotërimit(ve) në lojë

informacione të tjera të ndryshme thelbësore. Përdoruesi i Markets Pro përbëhet gjithashtu nga lidhja e internetit drejtpërsëdrejti në faqen e internetit të videolojës, në mënyrë që të mund të shkoni ta luani atë – shumica e lojërave video të luajë për të fituar luhen në shfletues. Si ndërtoi një video lojë e këndshme në hapësirë ​​Okex OEC.Coinbase CT Çfarë:

OKEx me siguri do të krahasonit kontrast OKEx me, shtet, dhe? Plus e bën OKEX të qëndrojë jashtë në një glob me zgjedhje të shumta shkëmbimi? Personeli DeFi: dhe është një sistem i sofistikuar tregtimi që furnizon nënprodukte (alternativa, të ardhme, shkëmbime perp), rrëshqitës tregtimi, tregtim marzhi dhe një larmi të madhe simbolesh. DeFi, sapo kemi prezantuar një mjedis Tonë me oferta të decentralizuara, të tilla si NFT dhe lojëra video kripto,

Një tjetër panel kontrolli i përshtatshëm për t'u kujdesur për të gjitha vetitë tuaja DeFi. dhe linja e zgjidhjeve, që variojnë nga tregjet jashtëzakonisht të lëngshme të tregtimit deri te alternativat e aksioneve/bujqësisë, janë të synuara për të akomoduar investitorët dhe financuesit e të gjitha shkallëve.

vendosja, zvarritësi tregtar i diskutuar më herët Përdoruesi i Markets Pro, përcaktimi i marzhit të profilit tonë krejt të ri janë një numër shembujsh se si mbetemi për të ecur përpara me zgjidhjet Ku pajisjet që ndihmojnë me individët e tregut të kriptove. Cili është sistemi i parë që furnizon diferencën reale të profilit me bilancin e kërcënimeve të sigurisë me shumë monedha - ky është një plus i rëndësishëm për investitorët ekspertë që tregtojnë profile të mëdha, veçanërisht opsione/nënprodukte të tjera kripto, pasi u lejon atyre të ulin ndjeshëm kërkesat e marzhit. Identiteti CT Meta:

A e shihni kapak të përgjithshëm të tregut të kriptove që hyn në një vit, 5 vjet? dhe sektori i tregut është i nënvlerësuar tani? Megjithatë? në? Shtresa 1? Është e vështirë të deklarojmë çdo lloj numrash specifikë, megjithatë duket sikur grafikët shkojnë deri në!

Mohim përgjegjësie, individët e tregut me siguri do të kenë sukses të mbajnë skeda modifikimet e planit financiar në vitin e ardhshëm. në nëntor, supozoj se Detyrat Ata 3.0/ identiteti elektronik/metaverse janë të nënvlerësuara në kontrast me vendin ku ato (ose të paktën disa) do të mbeten me siguri pas disa vitesh. dhe u mërzita në lidhje me këtë me disa vizitorë të shkëlqyer

Episodi i fundit i podcast-it tonë. Përdoruesi i Markets Pro: respektimi i parashikimeve të tregut janë bërë përpara fillimit të informacionit për një alternativë unike të koronavirusit ndikoi negativisht në tregjet e burimeve në nivel globalDo 26. [Çmimi i Bitcoin] mund të mos zbatohet në vendosjen e sotme Është e nevojshme të mos konsiderohet si sugjerime për investime financiare.

OKEx CT : On dhe ju individët supozoni se 69 mijë dollarë ishin më të mirët? Kjo ka ende një mundësi për një periudhë tjetër alternative në numrin e muajve dhe personelit të mëposhtëm: 69 mijë dollarët e maturuara janë afati kohor kryesor ose i referohet ndryshe, sipas këndvështrimit tim. Metrikat e zinxhirit, të tilla si ekuilibrat më "seriozë" të qarkullimeve të këmbimit, tregojnë se niveli i fundit i të gjitha kohërave (69 mijë dollarë) nuk ka të ngjarë të jetë në krye për këtë cikël. dhe duke u pretenduar, BTC gjithashtu nuk ka shumë të ngjarë të zhvendoset drejtpërdrejt, edhe nëse shumë metrika janë të favorshme. [Fondet e Tregtuara në Shkëmbim] është që nga metoda që tregu është rritur në të vërtetë

Rritja e shumëllojshmërisë së individëve të tregut. dhe në ndjenjën se ka një dallim në përbërjen e tregut nga viti 2013 në 2017, megjithatë 2021. Një pjesë e madhe financierët e dhjetorit Nëse pjesëmarrja institucionale

të ardhmes nga CME, si shembull, Natyrisht që ETFFacebook në një treg më të madh merr, aq më i ngadalshëm zhvendoset, aq më pak i paparashikueshëm bëhet. Në përgjithësi, dy muajt në vijim, konkretisht TM1 2022, duhet të vëzhgojmë interesin pasi ne mund të shohim që ky cikël favorizohet të zgjerohet drejt në vitin e ardhshëm në vend që të përfundojë në Ne Equity që ndodh, ne do të shohim absolutisht një periudhë tjetër alternative. supozoj aktualisht po fillojmë të shohim diçka të një sezoni meme/periudhë metaverse. Vështirë që informacioni nga Ethereum që hyn në të gjithë me metaversin të stimuluar dhe atë anë të pikave, megjithatë metaversi i decentralizuar po shikon absolutisht hyrje të burimeve të reja.

Shikimi im, tregu qarkullon përmes industrive; si shembull, aktualisht po shohim tendencë metaverse, por mund të shohim se klasifikime të tjera të vonuara fillojnë të kapin për sa kohë që BTC vazhdon të jetë bullish/nuk rrëshqet gjithashtu shumë. [All Time High], nëse tregu duket i fortë, çdo gjë e vogël ka më shumë gjasa të rritet në një mënyrë ose në një tjetër. May mund të shohë se ka një hyrje të rregullt nga paratë institucionale.

19d6ac418f87ef99031f67247938a159 - OKEx ndau njohuri mbi tregtimin, rregullimin, DeFi dhe më shumë gjatë Markets Pro AMA të fundit - 15

Ekuilibri i Bitcoin-it Qarkullimi institucional i burimit po rritet vazhdimisht. OKEx

për të informuar kur bëhet fjalë për blerjen (*), megjithatë, duke qenë se ata tregtojnë çdo gjë të vogël (*) të gjitha kanë lloje të ndryshme metodash. (*) Statistikat e modifikimit të vendosjes në internet të shkëmbimit të BTC, si shembull, janë ende tregues zhgënjyes kostoja aktuale, ose ATH e fundit (*), duke qenë një top si ai që pamë në (*).(*) modifikimi i vendosjes së tregtimit në internet|(*): (*).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju