NYSE Arca skedarët me SEC për të listuar Bitwise Bitcoin ETP Trust

Artikujt e tregtuar në shkëmbim me ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj kriptomonedhave po rritin ndjeshëm shpejtësinë.

NYSE Arca skedarët me SEC për të listuar Bitwise Bitcoin ETP Trust

NYSE Arca, një degë e Grupit të Bursës së Nju Jorkut (NYSE), dëshiron të listojë si dhe të drejtojë një besim të bazuar në artikujt e tregtuar në shkëmbim të Bitcoin (BTC) (ETP).

Në një propozim për ndryshimin e rregullave me Komisionin e Letrave me Vlerë të Shteteve të Bashkuara, si dhe me Komisionin e Shkëmbimit, NYSE Arca rekomandoi të listonte aksionet e Trustit Bitwise Bitcoin ETP.

Propozimi e bën të qartë se çdo aksion i besimit sigurisht që do të mbështetet duke u kujdesur për "njësitë e pronësisë përfituese të pandarë", duke u mundësuar aksioneve në bursë të kthejnë vlerën e tyre në përputhje me vlerën e tregut të Bitcoin.

Për më tepër, besimi me siguri do të drejtohet nga 2 partnerë të palëve të treta që punojnë si kujdestar i besimit, menaxher si dhe përfaqësues i transferimit. Sipas deklaratës:

“Në rrethana normale, pasuria e vetme e Trustit do të jetë bitcoin dhe, në rrethana të kufizuara, para të gatshme. Trusti nuk do të përdorë derivativë që mund ta nënshtrojnë Trustin ndaj palëve dhe rreziqeve të kreditit.”

Me autorizimin e KSHZ-së për rregullimin e rregullores, Trusti Bitwise Bitcoin ETP i NYSE Arca sigurisht që do të përpunojë të gjitha tarifat e zakonshme në bitcoin (në vend të parave të gatshme), si një mënyrë për të kërkuar që Trusti të mbajë sasinë e dëshiruar të bitcoin-për-aksion .”

Më 14 tetor, Bitwise kishte deklaruar në fakt një BTC ETF me NYSE Arca, e cila sipas policit primar të investimeve financiare Bitwise Matt Hougan, mban "BTC aktuale". Deklarata detajon qëllimin e Bitwise për të regjistruar 1,000 aksione të Bitwise Bitcoin ETP Trust me një kosto oferte deri në 25 dollarë. Biznesi në të vërtetë kishte marrë fillimisht një regjistrim të fondeve të tregtuara me Bitcoin (ETF) në SEC në janar 2019, i cili më vonë u hoq në mes të shqetësimeve të ngritura nga pagesa:

“Aktualisht jemi duke punuar shumë për t'iu përgjigjur pyetjeve që KSHZ-ja ngriti në përgjigjen e saj prej 112 faqesh në dosjen tonë fillestare. Ne mbetemi plotësisht të përkushtuar ndaj zhvillimit të një ETP të bitcoin.”

KSHZ-ja pritet të prezantojë autorizimin ose pakënaqësinë e saj për propozimin e rregullimit në 45 ditët në vijim pas marrjes dhe shqyrtimit të vërejtjeve të bazuara në deklaratë.

Related: Karrigia e SEC rritet poshtë, informon se kompanitë e kriptove "kanë qenë të disponueshme dhe kanë folur me ne".'

Në shtator, kryetari i SEC, Gary Gensler, këshilloi shërbimet e kriptos që të regjistroheshin në organin qeverisës, duke çuar në paraqitje të ndryshme propozimesh.

Pavarësisht viteve të rezistencës, pagesa autorizoi kohët e fundit një ETF të Strategjisë së Bitcoin të paraqitur nga Valkyrie më 26 tetor.

Gensler pohoi se kripto mund të jetë një "katalizator për ndryshim" brenda një strukture të vendosur, e cila mund të arrihet përmes qartësisë qeverisëse:

"Për aq sa ka letra me vlerë në këto platforma tregtare, sipas ligjeve tona ata duhet të regjistrohen në Komision nëse nuk kualifikohen për një përjashtim."

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju