Nym Technologies mbledh 13 milion dollarë për të zhvilluar platformën e vëzhgimit-evazionit

Kompania pritet të nxjerrë në treg artikullin e saj kryesor në muajt e ardhshëm.

Nym Technologies mbledh 13 milion dollarë për të zhvilluar platformën e vëzhgimit-evazionit

Fillimi evropian i sigurisë Nym Technologies ka prezantuar në fakt një raund financimi prej 13 milionë dollarësh të punuar nga financuesi i shquar i kriptove Andreessen Horowitz, ose a16z, me më shumë përfshirje nga kompanitë e kapitalit të kapitalit Digital Currency Group, Tayssir Capital, Huobi Ventures, Hashkey si dhe Fenbush.

Ky raund i tretë financimi përfaqësoi rritjen e tyre më të lartë të mundshme sot, duke iu përmbajtur financimit fillestar prej 3 milion dollarë në maj 2.5 si dhe një grumbullimi i Serisë A prej 2019 milion dollarësh në korrik 6, i udhëhequr nga Polychain Capital, sipas informacionit ekonomik nga Crunchbase.

Nym Technologies është një kornizë me burim të hapur, të decentralizuar që synon të shkojë përtej zgjidhjeve të rregullta të privatësisë personale të palëve të treta të përdorura në rrjetet personale dixhitale (VPN) ose rrjetet Tor, duke përdorur metoda të përziera të rrjetit për ndikimet e meta të dhënave të njerëzve të panjohur, si dhe më pas, shmangni ndikimin e lulëzimit të sigurisë masive në internet.

Zhvilluesit gjithashtu mund të përdorin kornizën për të ndërtuar aplikacione me një përqendrim integral në privatësi, si dhe në përvojat në internet të përqendruara te privatësia.

Grupi Nym ka përshkruar në fakt strategji për të caktuar financimin për të zgjeruar zonën e tyre si dhe fuqinë e tyre të punës. Grupi parashikon lançimin e rrjetit të tyre të decentralizuar të miksnetit, përveç një dizajni tokenomik për pronën NYM, në të ardhmen.

Të ngjashme: DPN kundër VPN: Agimi i privatësisë personale të decentralizuar në internet

Shefja e platformës së Grupit të Monedhave Dixhitale, Samantha Bohbot, ndau njëfarë kuptimi se pse DCG e përcaktoi këtë kompani si një kompani në të cilën do të shpenzonte:

“NYM ka ndërtuar një shtresë të parë në llojin e vet të privatësisë, e aftë për të mbrojtur edhe kundër kundërshtarëve më të ashpër dhe të mundësuar nga një strukturë nxitëse kripto-ekonomike. Ne parashikojmë që teknologjia e saj të vendosë një standard të ri në privatësinë e përdoruesit në internet.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju