NYDIG blen firmën e mikropagesave Bitcoin Bottlepay

Ish-shoku i Goldman Sachs NYDIG mori pjesë në raundin e financimit fillestar të Bottlepay në mars 2021.

NYDIG blen firmën e mikropagesave Bitcoin Bottlepay

Firma e investimeve financiare Bitcoin (BTC), New York Digital Investment Group (NYDIG), ka zbuluar në fakt blerjen e zgjidhjes së mikropagesave me bazë në Mbretërinë e Bashkuar Bottlepay për një tarifë të përafërt midis 280 dhe 300 milion dollarë.

NYDIG në fakt më parë i ishte bashkuar raundit të financimit fillestar prej 15.4 milionë dollarësh të firmës në shkurt 2021, një rritje e cila u drejtua nga financuesi miliarder britanik Alan Howard dhe gjithashtu pa që firma të vlerësohej mbi 50 milionë dollarë.

Duke përdorur rrjetin Bitcoin Lightning, zgjidhja e aplikacionit celular të Bottlepay bën të mundur që individët në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar dhe gjithashtu në Evropë të lëvizin përqindjet, të referuara si mikropagesat, të Bitcoin (BTC) dhe gjithashtu paratë tipike fiat si paund shtesë dhe gjithashtu euro.

Në mars të këtij viti, duke iu përmbajtur asimilimeve të mëparshme të Discord dhe gjithashtu Reddit, aplikacioni elektronik zbuloi kombinimin e ripagesave të Bitcoin direkt në sistemin e rrjetit të mediave sociale Twitter, duke lejuar pronarët e llogarive të dërgojnë pronën me strukturën bazë të cicërimave "@bottlepay dërgoni 1,000 ulet për @twitteruser.”

Pronari i Bottlepay Pete Cheyne ndau këndvështrimin e tij pozitiv për të ardhmen e zgjidhjes së ripagesave duke iu përmbajtur blerjes nga NYDIG:

“Kur vendosëm të ndërtonim Bottlepay, donim të zhbllokonim infrastrukturën financiare të së ardhmes. Jemi të ngazëllyer që i bashkohemi një lideri të industrisë si NYDIG, i cili ndan vizionin tonë për të ardhmen e parave.”

Të ngjashme: NYDIG rrit 100 milionë dollarë dhe gjithashtu nis përpjekjet e mbulimit të sigurimeve 'të fuqizuara nga Bitcoin'

Bottlepay ndërpreu procedurat në fund të vitit 2019 duke iu përmbajtur prezantimit të politikave krejt të reja kundër pastrimit të parave në Bashkimin Evropian, me projektuesin e tyre me bazë në Mbretërinë e Bashkuar Block Matrix, duke përmendur se rregullorja e rreptë rrezikonte identifikimin dhe gjithashtu privatësinë personale të lagjes së tyre dhe gjithashtu. për këtë arsye u ul për të vazhduar duke shkuar pas punës.

Pas kësaj legjende, Bottlepay rinovoi kornizën thelbësore të librit të xhepit të Bitcoin për të ndjekur Direktivën e 5-të të Bashkimit Evropian kundër Pastrimit të Parave, një fushatë që synon të përmirësojë hapjen e blerjeve elektronike në të gjithë Evropën.

Themeluesi dhe gjithashtu kryetari ekzekutiv i NYDIG, Ross Stevens, dhe gjithashtu themeluesi dhe gjithashtu CEO i NYDIG, Robert Gutmann, ndanë një deklaratë të përbashkët mbi besueshmërinë qeverisëse që panë në zgjidhjen e Bottlepay:

“Grupi Bottlepay ka zhvilluar në të vërtetë kornizën e nivelit të parë për shlyerjet e Lightning dhe bitcoin, dhe gjithashtu ata e kanë bërë këtë me të njëjtën shkallë qeverisjeje dhe gjithashtu ashpërsi konformiteti që konsumatorët tanë dalin nga NYDIG sot. NYDIG ka një objektiv për të sjellë bitcoin për të gjithë, dhe gjithashtu kjo blerje na sjell një veprim më të detajuar për të përmbushur këtë objektiv.”

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju