Raporti i tremujorit të tretë të Nvidia zbulon një rënie të mprehtë në shitjet e çipave të minierave të kriptove

Shitjet e produkteve të minierave të kriptove të Nvidia pritet të bien në "shumë të papërfillshme" në tremujorin e 4-të.

Raporti i tremujorit të tretë të Nvidia zbulon një rënie të mprehtë në shitjet e çipave të minierave të kriptove

Edhe pse paratë elektronike në fakt janë rritur në vlerë gjatë gjithë vitit, Nvidia në fakt nuk ka bërë asnjë lloj përfitimi të konsiderueshëm nga linja e saj CPU (CMP) e minierave të kriptomonedhave.

Sipas raportit të tremujorit të tretë monetar të Nvidia, shitjet e CMP-së së firmës u vizituan 3% në mënyrë sekuenciale në një nga tremujorët më aktualë, me shitjet e produktit që pritet të ulen gjithashtu në tremujorin e 60-të.

Në deklaratën e saj tremujore ekonomike, Nvidia pretendoi se shitjet e CMP ranë nga 266 milionë dollarë në tremujorin e dytë në 2 milionë dollarë në tremujorin e tretë, i cili përfundoi në tetor.

Nvidia deklaron se në fakt ka bërë 526 milionë dollarë të ardhura gjatë gjithë pranisë së artikullit, afërsisht 3% e të ardhurave të përgjithshme prej 19.27 miliardë dollarësh për të njëjtën kohëzgjatje. Fitimet e përgjithshme të firmës në fakt janë nxitur praktikisht tërësisht nga lojërat kompjuterike, pajisjet e informacionit si dhe shitjet e mjeteve të specializuara të vizualizimit.

Tremujori i fundit nuk ishte i ndryshëm në lidhje me fitimet nga shitjet e CMP-së. Siç raportohet nga CryptoPumpNews, Nvidia tejkaloi supozimet e Wall Street duke krijuar mbi 6.5 miliardë dollarë fitime. Megjithatë, ajo nuk arriti të përmbushte objektivin e produktivitetit të linjës së saj të prodhimit të kripto-minierave për tremujorin e dytë të 2.

Gjatë bisedës telefonike për fitimet e tremujorit të parë, polici kryesor ekonomik i Nvidia, Colette Kress, parashikoi 400 milionë dollarë të ardhura për linjën CPU të minierave të kriptomonedhave të firmës në tremujorin e dytë. Në tremujorin e dytë, Nvidia ofroi CMP me vlerë 2 milionë dollarë, përveç objektivit të saj me një të tretën diferencë.

Të ngjashme: Fluksi i minatorëve të kriptove në Kazakistan supozohet se ka presion mbi furnizimin me energji elektrike

Ndërsa CMP ende nuk ka marrë kontroll të konsiderueshëm, të ardhurat e Nvidia në fakt nuk janë dëmtuar. Vlera e tij është rritur praktikisht 123% këtë vit. Shitjet e përgjithshme u rritën me 50% nga viti në vit, si dhe 3.2 miliardë dollarë u krijuan në një tremujor të vetëm duke ofruar karta grafike për lojtarët, si dhe për ndërtuesit e shtëpive kompjuterike, sipas lançimit të fitimeve të firmës të mërkurën.

Megjithatë, kompania deklaron se nuk mund të jetë specifike që rritja e shitjeve të saj të kartave grafike nuk janë të lidhura me tregun e kriptomonedhave. Gjatë një telefonate me ekspertë të mërkurën, Kress pohoi, "GPU-të tanë mund të minojnë kripto, megjithëse nuk kemi ekspozim të drejtë se sa ndikon kjo nevojën tonë të përgjithshme për GPU".

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju