Zgjidhja e re e pagesave ofron rastin e parë të përdorimit të kriptove në botë për abonime bamirësie

Funksionaliteti për vendbanimet e vazhdueshme tregon kontributet filantropike si një rast përdorimi në botën reale që mbështet nxitjen e zakonshme të kriptomonedhave.

Zgjidhja e re e pagesave ofron rastin e parë të përdorimit të kriptove në botë për abonime bamirësie

Paratë dixhitale në fakt kanë përdorur metodën e tyre për të marrë zonën e tyre si një zgjedhje në vendbanimet tipike për një kohë aktualisht. Por, diçka po i lë ata. Që këto zotërime të bëhen të zakonshme, ata së pari kërkojnë t'u ofrojnë klientëve të tyre vlerë të vërtetë me anë të konferencës, së paku, aftësitë ekzistuese tipike që paratë tregojnë sot në planet, dhe gjithashtu 8Pay po funksionon posaçërisht në atë të veçantë.

Në të vërtetë, kriptovalutat aktualisht kanë verifikuar avantazhin e tyre në lëvizjen e fondeve nga faktori A në drejtimin B. Megjithatë, ende ekzistojnë disa zbrazëtira që mund të pengojnë përdorimin e tyre të zakonshëm. blerjet.

Aktualisht, ky funksion mbizotëron për paratë tipike, me raste përdorimi që zgjerohen si në anën biznes-me-biznes (B2B) ashtu edhe në anët e biznesit-në-konsumatorit (B2C). Kjo vlen në çdo lloj rrethane që përgatitja është jetike ose kur përdoret një dizajn i bazuar në abonim.

8Pay synon të zgjidhë këtë boshllëk në industri me një zgjidhje që bën të mundur zgjidhjet e lehta të kriptove, duke hapur kështu zonën për një glob mundësish të pakufizuara. Grupi në fakt ka konsideruar se ka nisur një hyrje të zgjuar pagese që do të ndryshojë në mënyrë efikase në një zgjidhje nga e cila klientët mund të përfitojnë për në thelb çdo lloj ngjarjeje, qoftë për shitësit që menjëherë të paguajnë rregullisht kostot e anëtarësimit mujor, duke ruajtur në shlyerjet e anëtarëve të stafit ose automatizimi i kontributeve të pagesave filantropike.

Pavarësisht nga përdorimi, sistemi 8Pay bën të mundur që klientët të mbajnë blerje të pafundme në një përvojë ndërfaqeje që përmbush kërkesat e supozimeve ekzistuese të klientit. Për të menduar për efektet e kësaj oferte, grupi dëshiron të jetë një nga rastet më të nderuara të përdorimit - bamirësia

Marrja e një pozicioni filantropik

Duke parë vetëm vitet e fundit, praktikat e blerjes së klientëve në fakt kanë ndryshuar në një ofertë të bazuar në abonim, me biznes si Netflix që kryeson tarifën. Organizatat bamirëse janë vërtetuar se nuk janë të ndryshme, duke u zhvendosur gjithashtu në drejtim të një dizajni të krahasueshëm, me suksesin e parë që ndodh pasi kompanitë joqeveritare kërkojnë kontribute më të mëdha duke i mbledhur ato në sasi më të vogla. Incidenti normal i këtyre vendbanimeve, përveç kësaj, ka shumë të ngjarë të garantojë fushata për të bërë mirë, po marrin financim shtesë të besueshëm. Ndërsa ky ka qenë në të vërtetë një dizajn i spikatur me kartën e pagesës, shumë prej tyre në fakt e kanë konsideruar atë në kriptomonedhën për të ndihmuar me këto zgjidhje si rezultat i uljes së shpenzimeve, duke lejuar që një pjesë më e mirë e fondeve të kontribuuara të vendoset në drejtim të arsyeja.

Me kriptomonedhën, bamirësitë mund të bëjnë të mundur për këto pagesa ekzaktësisht të njëjta normale të anëtarësimit përmes 8Pay. Grupi 8Pay në fakt ka konsideruar se filloi bashkëpunimin me Charity World, një bashkëpunim që po lejon që kriptovalutat të kontribuojnë drejtpërdrejt nga buxheti i një individi Metamask në zinxhirin Binance Smart (BSC). Për më tepër, grupi në të vërtetë ka filluar gjithashtu bashkëpunimin me kompaninë bamirëse, AliceFor kids. Kjo OJQ në fakt ka mbetur për të kandiduar në Kenia duke marrë parasysh atë 2006, duke krijuar detyra për të mbështetur fëmijët dhe gjithashtu zonjat.

Duke dhënë mbështetje për globin e bamirësisë, grupi mendon se sigurisht që do të jetë dukshëm e realizueshme për të nxitur shumë jetë, të gjitha falë aftësive të globit të kriptomonedhave.

Më shumë kuptime për 8pay më poshtë

8Pay, performanca përbëhet nga një Autofaturues dhe gjithashtu një pagesë e planifikuar për të ndihmuar në konfigurimin dhe gjithashtu organizimin e sa më shumë vendbanimeve të vazhdueshme që kërkojnë dhe gjithashtu t'i rregullojë ato me emra. Pagesat gjithashtu mund të përgatiten për t'u ndalur, aktivizuar ose hequr në çdo moment. Aktualisht, klientët mund të përfitojnë nga një sërë simbolesh, të përbërë nga Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Pancakeswap (CAKE) dhe gjithashtu Tether (USDT) me edhe më shumë kriptovaluta që pritet të përfshihen shpejt. Përparësitë e shtuara sigurisht që do t'u ofrohen klientëve nëpërmjet një programi me nivele që sigurisht do të bëjë të mundur blerje të reduktuara dhe gjithashtu pa kosto në shumë raste.

Arritja e prirur ndaj shitësve të tjerë të ndryshëm të mëdhenj

Sistemi sugjeron se ky është vetëm një nga rastet e përdorimit që ata po kontrollojnë me aftësitë e aplikacionit të tyre. Me zgjerimin e shitjeve të tregtisë elektronike që do të jenë një presion i sektorit, 8Pay dëshiron të diskutojë me shitës të ndryshëm që sigurisht që pas kësaj do të kenë mundësinë të inkorporojnë zgjidhjet e 8Pay. Më pas, grupi në fakt e ka bërë synimin e tij të vazhdojë bashkëpunimin me shitës të mëdhenj, të trajtojë kombinime shtesë dhe gjithashtu të marrë pjesë në një transmetim të drejtpërdrejtë në blockchain Solana, që do të bëhet vitin e ardhshëm.

Me atributet krejt të reja që po lançohen si avancim, energjia dApp e 8Pay vazhdon të rritet paralelisht, duke e bërë zgjidhjen tepër të lehtë për t'u përdorur. Synimi i grupit është të vazhdojë zgjerimin e nxitjes së 8Pay dhe gjithashtu të ndërtojë energji në drejtim të nxitjes masive të shlyerjeve të kriptomonedhave në tërësi.

Mësoni më shumë në lidhje me 8Pay

Kushte të përgjithshme CryptoPumpNews nuk mbështet asnjë lloj materiali ose artikulli në këtë faqe interneti. Ndërsa ne fokusohemi në dhënien e detajeve shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre kërkimor përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe gjithashtu të sjellin përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të jetë të menduara si sugjerime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju