Aplikimet për markat tregtare Nike dhe postimet e punës sugjerojnë bashkimin me metaverse

Ndryshe nga shqetësimet e raportuara për furnizimin fizik të këpucëve të firmës, këpucët dixhitale të tenisit mund të mos kufizohen nga çështjet e jetës reale që vijnë nga pandemia.

Aplikimet për markat tregtare Nike dhe postimet e punës sugjerojnë bashkimin me metaverse

Prodhuesi i këpucëve dhe veshjeve sportive Nike po zbulon paraqitjen e produkteve dixhitale duke përfshirë dizajnin dhe moton e saj legjendar të logos.

Sipas dokumenteve të dërguara në Zyrën e Patentave dhe Markave të Shteteve të Bashkuara të mërkurën, Nike në fakt ka dorëzuar aplikacione për emrin e saj, dizajnin e logos dhe moton "thjesht bëje" për t'u përdorur në produktet dixhitale për zgjidhjet e saj argëtuese, dyqane dhe "për përdorim". në internet dhe në botët virtuale në internet.” Regjistrimet, së bashku me 2 postime aktuale pune për zhvilluesit e produkteve dixhitale, rekomandojnë që firma të hedhë themelet për artikujt e markës Nike në metaverse.

Nike tha se punëtorët e mundshëm me siguri do të "luanin një rol kyç në ripërcaktimin e botës sonë dixhitale, duke na futur në metaverse". Ata sigurisht që do të regjistroheshin me një grup zhvilluesish produktesh dixhitalë në ekipin e krijimit të produkteve dixhitale të firmës për të prodhuar këpucë dixhitale dhe artikuj të tjerë të ndryshëm.

Firma e veshjeve duket se e ka futur në të vërtetë sipërmarrjen e saj drejt e në metaverse përpara lajmeve të riemërtimit të Facebook të enjten. Faqet e mediave sociale titan deklaruan se me siguri do të prodhonte një mjedis dixhital që lidh përvojat sociale në internet me botën reale.

Megjithëse Nike po përparon relativisht strategjitë e saj metaverse në të njëjtën kohë me Facebook, ajo në të vërtetë ka eksploruar më parë simbole të pandryshueshme, ose NFT, dhe përpjekje të ndryshme të tjera të lidhura me kripto. Në vitin 2019, firma patentoi një sistem për tokenizimin e këpucëve të saj CryptoKicks në blockchain Ethereum.

Megjithatë, firma aktualisht ka disa konkurrentë në emrin e markës së atleteve metaverse, RTFKT Studios ka lançuar në fakt këpucë dixhitale dhe fizike dhe ka marrë mbështetjen e Andreessen Horowitz, Galaxy Digital dhe të tjerëve në një raund mbledhjeje fondesh prej 8 milionë dollarësh në maj.

Related: "Ne po ndërtojmë për metaverset" pohon zëvendësi i Meta Nick Clegg

Ndërsa ofertat dixhitale të Nike mund të mos ndikohen nga shqetësimet e zinxhirit të furnizimit në mbarë botën, firma në të vërtetë ka raportuar shqetësime për ofrimin e artikujve të saj fizikë, të përbërë nga mungesa e kontejnerëve të dorëzimit, çështjet e personelit dhe kufizime të tjera të ndryshme të lidhura me pandeminë që ndikojnë në operacionet. Indonezia dhe Vietnami janë përgjegjës për pjesën më të madhe të prodhimit të këpucëve fizike të Nike, megjithatë ofertat dixhitale mund të zhvillohen plotësisht në zyrën e saj qendrore në Oregon.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju